Inače bolji smo duplo. Lewa dragi šta promašuješ.
Ovo hoću od njih, gube 1:0 vrate se i povedu 2:1 a moglo je biti mnogo više.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Gefufna je napisao/la:Bonuci postavio novi standard za stopere.Besic je napisao/la:Oklem Hummels u napadu
Karlo je napisao/la:![]()
![]()
kompleksi su cudo mafija ,bonuci je za jedne vaspitne toliko odvratana i mrzak igrac ,stoper
ja sam 2013 kada smo osvojili sampionat,rekao da je o zadnji put kada je bajern imao ozbiljnog konkurenta u bl i dfb.I to je tako cudo se neko mora desiti da bajern us korije vreme dobije nekog dostojnog rivala u bl,i kupu kao sto je u periodu od 2011 do 2013 bio bvb.Saurman je napisao/la:Javi i Humy ubitačan stoperski dvojac.![]()
![]()
Žutalji smiješna ekipa nisu ustanju preći centar dobili poklon gol od Martineza i to je sve.
Nije se desilo čudo,ali je neko dobio krila , došli su milijuni u grad u Saksoniji.Karlo je napisao/la:ja sam 2013 kada smo osvojili sampionat,rekao da je o zadnji put kada je bajern imao ozbiljnog konkurenta u bl i dfb.I to je tako cudo se neko mora desiti da bajern us korije vreme dobije nekog dostojnog rivala u bl,i kupu kao sto je u periodu od 2011 do 2013 bio bvb.
Dosadan si k'o dijareja momak, ohani malo.Gefufna je napisao/la:Karlo je napisao/la:![]()
![]()
kompleksi su cudo mafija ,bonuci je za jedne vaspitne toliko odvratana i mrzak igrac ,stoper
Aj malo na Pjanićevu temu, kani se nas kobasičara višeGefufna je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.