Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako uopće diskutirati s jedinkom koja rabi termin "opsajd".
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Izmisliš penal za titulu,dobiješ stan u centru 2,i naravno opet nazad na listu sudija:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kad smo digli glas protiv toga ostali smo jedini na vjetrometini picketine jedne. Svi ste se povukli ko zadnje pizde osim nas i Hasica i najvise smo platili zbog toga. Ostali smo bez najbolje poslijeratne uprave zbog nase borbe protiv kriminalaca. Stigli smo do medjunarodnog suda i tu dobili lopove.elvirbaljic je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:11Vi Hercegovci stvarno imate problema sa logikom ili sta ? Ko ce vratiti Tuzli dva boda, Sarajevu dva boda sa Slogom, Slobodi bodove iz Doboja itd itd.. Hvala bogu i treba da vam sudi posteno, ali moras biti posten iskren i realan, pojedini klubovi trpe stetu, dok drugi nemaju problema sa tim. Sta sam ja sad napisao lose ili ne tacno. Mozes pisati ljudima koji nemaju kontakata i informacija iz saveza kao i ljudi iz fudbalskih krugova, meni ne mozes. Dobro znam sta se desava, odnose i relacije , tako da![]()
Samo je jedno sigurno, boli nas **** hoce li vas ili bilo koga drugog krasti lopovi. Od nas nikad vise nikom podrska, a ako nas krali borit cemo se opet protiv bagre na sve nacine. Sudski, paljevine, degenek ili cime god ali cemo se boriti za razliku od bosanskih picketina.
-
- Kontakt:
Onako kako ste usli i vi, nemam ga sta pitati ja sam bio tu, znam kako je islo i kako danas ide, jer sam jos uvijek tu. Lijepo i jasno sam napisao, niste klub kojima se navlace bodovi, upali ste u grupu klubova na ciju stetu se ne sudi, to je u PL BiH sasvim dovoljno da budes u gornjem djelu tabele. Da ste u obrnutoj situaciji, sa istim igrackim kadrom sad bi imali - sedam, osam bodova, pa pogledaj gdje bi bili na tabeli.emil02in je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:15Pitaj onda šefa Husića kako ste ušli u PL?A ako znaš išta o fudbalu onda mi reci kako da glavni sudija svira opsajd ako pomoćni nije mahao a nemamo var?Niko i ne spori da je bio opsajd i da bi gol bio poništen da imamo var!Ovo se više odnosio komentar na kmečavca sa Grbavice jer eto ispade da nam je Petrović omogućio pobjede u tim utakmicama!elvirbaljic je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:11Vi Hercegovci stvarno imate problema sa logikom ili sta ? Ko ce vratiti Tuzli dva boda, Sarajevu dva boda sa Slogom, Slobodi bodove iz Doboja itd itd.. Hvala bogu i treba da vam sudi posteno, ali moras biti posten iskren i realan, pojedini klubovi trpe stetu, dok drugi nemaju problema sa tim. Sta sam ja sad napisao lose ili ne tacno. Mozes pisati ljudima koji nemaju kontakata i informacija iz saveza kao i ljudi iz fudbalskih krugova, meni ne mozes. Dobro znam sta se desava, odnose i relacije , tako da![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
svrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 13:26avenija je napisao/la: ↑23 apr 2023, 13:23Gdje si prijatelju starisvrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 13:21Ako budemo 6 na kraju na tabeli zaradit cemo oko 140 000 maraka
CAT 4 se sprema
![]()
Kralju

Evo jedna maksuz za tebe
SJAJ SJAJ LJEPOTICE
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Rodjeni81 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:22Samo je jedno sigurno, boli nas **** hoce li vas ili bilo koga drugog krasti lopovi. Od nas nikad vise nikom podrska, a ako nas krali borit cemo se opet protiv bagre na sve nacine. Sudski, paljevine, degenek ili cime god ali cemo se boriti za razliku od bosanskih picketina.

- JavierBosnia
- Kontakt:
To su starije reklame koje su direktno lijepljene na one klupe za rezerve, pa nikad to nisu skidali nego napravili Errea i Turkish reklamu koju preko staveEspiritosanto je napisao/la: ↑23 apr 2023, 14:34Gledam slike sa Koševa na temi Sarajeva pa ne bi da vam upadam na temu nego ovdje pitanje.
Na klupama logo Nike jel to nešto novo oko opreme ili?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- KONTRASVIH
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:32Rodjeni81 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:22Samo je jedno sigurno, boli nas **** hoce li vas ili bilo koga drugog krasti lopovi. Od nas nikad vise nikom podrska, a ako nas krali borit cemo se opet protiv bagre na sve nacine. Sudski, paljevine, degenek ili cime god ali cemo se boriti za razliku od bosanskih picketina.![]()

Neugodno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:32Rodjeni81 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:22Samo je jedno sigurno, boli nas **** hoce li vas ili bilo koga drugog krasti lopovi. Od nas nikad vise nikom podrska, a ako nas krali borit cemo se opet protiv bagre na sve nacine. Sudski, paljevine, degenek ili cime god ali cemo se boriti za razliku od bosanskih picketina.![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Only brate, stavi ovo pod kontroluOnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:42CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:32Rodjeni81 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:22Samo je jedno sigurno, boli nas **** hoce li vas ili bilo koga drugog krasti lopovi. Od nas nikad vise nikom podrska, a ako nas krali borit cemo se opet protiv bagre na sve nacine. Sudski, paljevine, degenek ili cime god ali cemo se boriti za razliku od bosanskih picketina.![]()
![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Daj da mu napravimo transfer u Bosnu. Ubio se da bude vodja fukara, isao bi uz njihove transoveOnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:45![]()
![]()

-
- Kontakt:
Prosjek na svom stadionu:
Sarajevo: 8750
Zeljeznicar: 6423
Sloboda: 4517
Borac: 3760
Velez: 3075
Zrinjski: 3050 (BB je nas stadion ali eto)
Posusje: 2521
Sloga: 2250
Siroki: 2157
Igman: 1463
Leotar: 908
Tuzla: 500
SARAJEVO

SARAJEVO

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:52Prosjek na svom stadionu:
![]()
SARAJEVO![]()
elvirbaljic je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:48Daj da mu napravimo transfer u Bosnu. Ubio se da bude vodja fukara, isao bi uz njihove transove![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ha,ha..pa ovo je nevjerovatno..čuj samo.."bosanske pichketine ili hercegovačke kurchine"..stvarno nisam u toku jel sada moderno i tako da se dijelimo.Iskreno Veležovci su u pravu što se tiče suđenja,ljudi samo kažu da se bore da imaju najmanje sudijskih grešaka protiv njih.Realno svaki klub tome treba da teži i sada ispade da su povlašteni jer im se svira najmanje sudijskih grešaka koje direktno utiču na rezultat..što u konačnici ne znači da i njima ne prave greške.Svi klubovi koji to sebi dozvole i treba da ih gaze..naravno treba imati dozu razume sve u granicama..nećeštući čovjeka zbog pogrešnog kornera ili auta.E zato klubovi su trebali podržati onu inicijativu..ovako uvijek će neko biti očigledno oštećen..
-
- Kontakt:
Djesi cito te podatke o prosjeku hahah
Nemoguce je sarajevo da ima vise od zelje ljudi prvi put igraju na svom stadionu
A i da imaju nebitno to je sramota za sve
Newcastle je manji od Sarajeva pune po 45.000 minimum svaki mec nisu osvojili trofej od atentata na franz ferninanda
Nemoguce je sarajevo da ima vise od zelje ljudi prvi put igraju na svom stadionu
A i da imaju nebitno to je sramota za sve
Newcastle je manji od Sarajeva pune po 45.000 minimum svaki mec nisu osvojili trofej od atentata na franz ferninanda
-
- Kontakt:
Sta hoces ti, nisi podrzao inicijativu kad se Velez borio protiv lopova, sad trpi na prosjeku navijacaManijakalnost99 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 16:01Djesi cito te podatke o prosjeku hahah
Trenutno korisnika/ca: Beli98, GradKamena2, laszlo i 38 gostiju.