Ali ovdje nema blata, a na Tusnju se stvori kada se igra..Skver je napisao/la:Tusanj ima 10x bolju drenazu od ovog terena u Bolonji.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Normalno da ne mozes porediti travnjak, napisao sam za drenazu....nas travnjak je i super kad vidis ko se brine o njemu.tuzlak1987 je napisao/la:Ali ovdje nema blata, a na Tusnju se stvori kada se igra..Skver je napisao/la:Tusanj ima 10x bolju drenazu od ovog terena u Bolonji.
🔴⚫️
Ovako izgleda tabela za 2015 godinu.Dakle 30 utakmica u 2015.
Sarajevo............................62 (34+28)
Sloboda..............................59 (28+31)
Zrinjski..............................58 (28+30)
seljo.................................54 (33+21)
Široki................................53 (22+31)
Radnik...............................49 (21+28)
Sarajevo............................62 (34+28)
Sloboda..............................59 (28+31)
Zrinjski..............................58 (28+30)
seljo.................................54 (33+21)
Široki................................53 (22+31)
Radnik...............................49 (21+28)
Ja volim FK Tuzla City
Snijeg ubi... 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
I Sloboda će aBdNKMramor je napisao/la:Snijeg ubi...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
hoce ali ako mognu loptu pogoditi...Sutra svi sa sankama i gajburama na stadion...Malo klizanja od A tribine do restorana za zagrijavanje na poluvremenustaragarda je napisao/la:I Sloboda će aBdNKMramor je napisao/la:Snijeg ubi...
& $ ?
-
- Kontakt:
Ma kakva braća, robovi nikad bratsku skupinu nisu imali niti će imati, na stranu neki ok odnos skupina, ali ima granicasloboda72 je napisao/la:SAMO "NESVRSTANA I MIROLJUBIVA KOEGZISTENCIJA".DOBRO DOŠLI U RADNIČKU TUZLU, CRNO -CRVENA BRAĆO.2:0Skver je napisao/la:Bratski 1-0 nula za nas, pametno i bez kartona za oba kluba....nema razloga za nepotrebne konflikte....miroljubivo kao i u Zenici.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
PozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzConvicts1988 je napisao/la:Ma kakva braća, robovi nikad bratsku skupinu nisu imali niti će imati, na stranu neki ok odnos skupina, ali ima granicasloboda72 je napisao/la:SAMO "NESVRSTANA I MIROLJUBIVA KOEGZISTENCIJA".DOBRO DOŠLI U RADNIČKU TUZLU, CRNO -CRVENA BRAĆO.2:0Skver je napisao/la:Bratski 1-0 nula za nas, pametno i bez kartona za oba kluba....nema razloga za nepotrebne konflikte....miroljubivo kao i u Zenici.Mnogi Robijaši sutra neće ići u TZ
. sami protiv svih !! pozz

Sutra se mora dobit na snagu bice tezak teren i u tom segmentu smo jači -znaci 3-0 za nas zapamtite
Prerastao ovu ligu ,produziti ugovor pa lansirati u neki tim lige 5 .
[youtube][/youtube]
I sto se brinete za teren Secer ce da to pripremi
.
[youtube][/youtube]
I sto se brinete za teren Secer ce da to pripremi

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ordaga i Skaha bolje igraju sto je losiji teren-navikli 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Tušanj mirno spava...

dodzite sutra na partiju grudvanja...nema kamenja stavljati u grudve...sudije donose extra bodove i extra kaznu
& $ ?
Sutra sve preko 1000 gledalaca je ekstra i ja zadovoljan, ako bude nas prosjek oko 2000eh to bi bilo cudo malo, al et preko 1000 i super
Sutra akcija svi na tusanj da čistimo teren
- muhamed121
- Kontakt:
Ozb?Da dodjemo i mi iz Kalesije ranije ukoliko sati akcija?ako se ne zezasPan je napisao/la:Sutra akcija svi na tusanj da čistimo teren
Zezancija malamuhamed121 je napisao/la:Ozb?Da dodjemo i mi iz Kalesije ranije ukoliko sati akcija?ako se ne zezasPan je napisao/la:Sutra akcija svi na tusanj da čistimo teren

- muhamed121
- Kontakt:
Haha dobroo aa kud bas sad nasao padat bit ce zeznuto sutra al idemo na prvo mjestoPan je napisao/la:Zezancija malamuhamed121 je napisao/la:Ozb?Da dodjemo i mi iz Kalesije ranije ukoliko sati akcija?ako se ne zezasPan je napisao/la:Sutra akcija svi na tusanj da čistimo teren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.