pile87 je napisao/la:Vec ga je izvadio sudac iz danske pu **** ti ko je sve na TV!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
shandrlike-tandrlike
bez nervoze, hrabro u kost ...jesam nervozan. a da me vidi babooo, danac ga vec izvadio 
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Nedaj se Zeljo ! Dobro su im umrtvili igru.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
nasa zadnja linija jede ove igracice, vasilic i nyema pogotovo, samo naprijed momci, adile fokusiraj se. 
Samo naprijed plavi momci - svako dobro i uspjeh u ovoj tekmi. pozz iz Zenice
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 21 jul 2011, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Adilović vam je izgubljen,učinak žuti krton i par upropaštenih a dobrih lopti,ostatak ekipe veoma dobar za sada.E što ste pustili Džeku???Imam osjećaj da bi im Željo mogao zabiti samo da ne prime neki bezvezni traljavi gol.
nadam se da ce mo ga mi i utrpatclassic je napisao/la:Joj ovog komentatora na BHT
"Vec ga je izvadio sudac iz Danske"![]()
![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Principatus
- Kontakt:
Sheriff pojacava pritisak, ali i postaju osjetljiviji za kontru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
joj stojanove 
nenormalan covjek...nime_tm87 je napisao/la:joj stojanove
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
ovaj crnjo iz serifa proleti pored boka obrane 
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Oni su jedino opasni po desnoj strani,valjda ce to u drugom poluvremenu Zeljo bolje zatvoriti.Inace, Zeljo SUPER do sada.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Ne spamajte temu. Imate temu za komentatore pa u njoj postavljate komentare.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba izdrzati jos malo jer ovi nece moci ovako igrati non-stop to je sigurno.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Moze mi iko dati facts od Karica? Ko je on gdje je igrao?,
- neutralan__
- Kontakt:
Dobar im golman pravo,da njega nema Šerif bi već sada kupio kofere.Adilović se bori,trči,traži loptu,Smajić malo zaspao isto kao i Bešlija.
Izdržati do poluvremena bilo bi odlično,onda neka ubaci Višću da im zabije jedan i to bi trebao biti kraj.
Izdržati do poluvremena bilo bi odlično,onda neka ubaci Višću da im zabije jedan i to bi trebao biti kraj.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
http://www.fkzeljeznicar.com/tim/elvis-kari%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;TKC je napisao/la:Moze mi iko dati facts od Karica? Ko je on gdje je igrao?,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: SAMOREALN0, voltron30 i 28 gostiju.