hahhahaha sta je on primjetioMinistaR je napisao/la:Uh ovih Moldavki![]()
inace prvo poluvrijeme je mjera, igramo dobro, samo da ovako nastave
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hahhahaha sta je on primjetioMinistaR je napisao/la:Uh ovih Moldavki![]()
Možda su naši igrači fizički spremniji od njih? Meni je to palo na um nakon prve utakmice...kimbo je napisao/la:Od 60-e minute pa dalje Zeljo treba zabit go jer koliko se sjecam u prvoj tekmi ovi gube kocepciju u zadnjem dijelu i umore se.
Edo_77 je napisao/la:Treba ovakve da nam salju iz Moldavije da nam prodaju picu, a ne one rugobe sto raja guzi. Hocemo novu posiljku iz Moldavije.
Za ovakvu bi se mogla i petobanka dat.
xkimbo je napisao/la:Od 60-e minute pa dalje Zeljo treba zabit go jer koliko se sjecam u prvoj tekmi ovi gube kocepciju u zadnjem dijelu i umore se.
Do sada Adilovic,GERHARDT i Zeba najbolji .. Adilovic vrlo profsionalni defanzvni trkovi svaki put kada osjeti da igra puca i kada uzgubi loptu.
Savic je malo kritican i spor , nije uopste na nivou ostatka tima.
Beslija se cuvai konzervira snagu za drugo poluvrijeme , pametno.
Jesil sad stavio kintu na neBosanski tim.fixator je napisao/la:odlicni smo dobro stojimo samo treba jos zacepiti desni bok i bit ce jos sansi za kontru
IDEMO DO POBJEDE
"ja ne znam" su rijeci koje su ti kljucne u pitanju zasto...malta071 je napisao/la: x
ja ne znam sto svi kritikuju Adilovica, za sad odlican
Hajde molim te prosvijetli me.Sta grijesi momak?Seyo_TM je napisao/la:"ja ne znam" su rijeci koje su ti kljucne u pitanju zasto...malta071 je napisao/la: x
ja ne znam sto svi kritikuju Adilovica, za sad odlican
Ma ne griješi, malo je nesiguran, ali oni u svojoj glavi imaju predrasude. Sjećaš se da ni Šehić nije valjao...malta071 je napisao/la:Hajde molim te prosvijetli me.Sta grijesi momak?
ls kaze da je 83. minragazzidelsud1987 je napisao/la:Xazar Maccabi 0:0 ft
Trenutno korisnika/ca: Pact1921, Paromlinac i 13 gostiju.