Visina je 10-15 cm.Probisvjet je napisao/la:Odgode sigurno da nece biti. Snijeg nije dubok, znaci da domacin mora osigurati uvjete za odigravanja utakmice. Najsigurnije bi bilo da se navijaci potrude i ociste teren jer Secer i & to nema sanske da urade. Svi mladji na Tusanj i stariji koji mogu! Temperatura zraka u 12 sati trebala bi da bude 7°C.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja volim FK Tuzla City
Ukoliko bude 0:3 krivac su vlastodržci njihovi satrapi u JU Stadion Tušanj. Sloboda je ovdje svezanih ruku. 300 000 km JU Stadion uzima iz Budžeta Grada godišnje .Bože dragi.
Ja volim FK Tuzla City

Znaci ko moze, neka dodje....
Znači da dođem lopatat, a gospoda iz JU Tušanj će da sjedi i pri tome naplate godišnje preko 300 000km iz budžeta TK.
Pa više volim da odgode utakmicu nego da im dođem pomoći.
Pa više volim da odgode utakmicu nego da im dođem pomoći.
Sloboda je cijeli život moj !
Ne bih bio u kozi ljudima iz uprave stadiona ako nas slucajno kazne ili uzmu bodove zbog neociscenog snijega,ionako su dobro naorali i kod navijaca i kod uprave Slobode
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neko ko zivi blizu stadiona, imal kakvog napredovanja? Ako to nije vec cisto nema od utakmice nista jer pocinje u pola 1.
A ko zna i gdje su ovi igraci Celika sada..
A ko zna i gdje su ovi igraci Celika sada..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice sve ocisceno momci i spremno aBd. Samo Sloboda!
http://tuzl a n s k i. ba/ovako-se-voli-klub-fukare-ciste-snijeg-na-tusnju-foto/
Hoće li ko od poslanika gradske uprave postaviti pitanje, gdje odlazi silna lova koju uprava Tušnja prima kroz mjesečne doznake. Puu, jeebem im mater klošarsku.
Hoće li ko od poslanika gradske uprave postaviti pitanje, gdje odlazi silna lova koju uprava Tušnja prima kroz mjesečne doznake. Puu, jeebem im mater klošarsku.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
da dodzem cistit snijeg a onaj patokar 300 milja klepi za godinu..eo sad cu....j e b e m li im sve nesposobno
tacno cu sam napravit trans....LEGENDE U USTA VAS JE B E M

tacno cu sam napravit trans....LEGENDE U USTA VAS JE B E M

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 22 nov 2015, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Cisti jedna mala masina,vrlo vjerovatna odgoda za 24h,uskoro brifing pa ce suci i delegat odluciti
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Seceru zubatom j.ebem sve po spisku nesposovnu,uhljupi iz opstine fuj...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Interni moderator
- Kontakt:
PALO JE TACNO 18 CENTIMETARA SNIJEGA...SINOC...OD JUTROS SE I TIH STRASNIH 18 CENTIMETARA OTAPA....NE ZNAM KAKVA JE DRAMA U PITANJU...CUJ BRIFING,SUDCI I DELEGATI,JBT....GDJE SU U ZVORNIKU BRIFINZI,SUDCI I DELEGATI
najbolje registrovat 0-3 za celik....mislim,pao snijeg

najbolje registrovat 0-3 za celik....mislim,pao snijeg

Dok momci ciste,Ssecer stoji i gleda boli ga racku..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
A Seceru se sjetim svega najmilijeg, pa zar nije mogao organizovat neku grtalicu od komunalca, neke masine, da se to ocisti za 2 sata. Stadion pod snijegom direktor stadiona ni na vidiku, iznenadilo ga to sto mora i on nekad nesto uradit. E ko nama sve funkcije u gradu ima to je za plakat, sve nespsobni poltroni, a stadion 300 000 godisnje dobiva od opstine pa do sad je mogao nabavit nezz kakve masine za cisenje, oj tugo
-
- Interni moderator
- Kontakt:
j e b o titule..zivim za dan kad ce HUSIC nogama iznabijat sa Tusnja ove parazite,lesinare,uhljupe,pokemone i LEGENDEharry_90 je napisao/la:Dok momci ciste,Ssecer stoji i gleda boli ga racku..
Neka mi se jave ovi momci iz Gracanice sto im je Dado osigurao polusezonske sa nekim kontakt telefonom.
tuzlanska Sloboda
Tesko ce on ovo moci otjerat,Imamovicevi su ovi ljudi..smrzo sam se,mokar..samo da momci danas.odigraju tekmu i pobjede..staragarda je napisao/la:j e b o titule..zivim za dan kad ce HUSIC nogama iznabijat sa Tusnja ove parazite,lesinare,uhljupe,pokemone i LEGENDEharry_90 je napisao/la:Dok momci ciste,Ssecer stoji i gleda boli ga racku..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
+1staragarda je napisao/la:j e b o titule..zivim za dan kad ce HUSIC nogama iznabijat sa Tusnja ove parazite,lesinare,uhljupe,pokemone i LEGENDEharry_90 je napisao/la:Dok momci ciste,Ssecer stoji i gleda boli ga racku..
tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajd ko bude imao provjerenu informaciju neka postavi ovdje posto mi po ovom vremenu do stadiona treba vise od pola sata..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ne moze...ceka se j e b e n i brifing....tito te j e b o ko da je liga prvakatuzlak1987 je napisao/la:Hajd ko bude imao provjerenu informaciju neka postavi ovdje posto mi po ovom vremenu do stadiona treba vise od pola sata..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.