bice nesto od ovogaNeutral je napisao/la:Lisicki da će pobijediti Serenu, kvota 10

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bice nesto od ovogaNeutral je napisao/la:Lisicki da će pobijediti Serenu, kvota 10
svaka čast, kapa doleNeutral je napisao/la:Lisicki da će pobijediti Serenu, kvota 10
jedan prošao, moglo je i bolje ali dobro...handicapi odlično a overi gemova loše...no ja zadovoljan i s ovim jednim prolaznim, dragomi je ako je nekome nešto pomoglo ili ako je netko prepisao baš taj listićzgmiky je napisao/la:jedan muški
-6,5/Janowicz J.-J.Melzer 2 1.55
-5,5/Berdych T.-Tomic B. 2 1.55
-7,5/A.Murray-M.Youzhny 2 1.75
37,5/Del Potro J.M.-Seppi A. više 1.85
38,5/F.Verdasco-K.De Schepper više 1.85
14.36
i jedan ženski
-5,5/Flipkens K.-Pennetta F. 2 1.55
-6,5/S.Williams-Lisicki S. 2 1.80
-4,5/Li N.-Vinci R. 1 2.20
-4,5/Bartoli M.-Knapp K. 1 1.85
11.35
i jedan mix
-5,5/Janowicz J.-J.Melzer 2 1.85
37,5/Del Potro J.M.-Seppi A. više 1.85
Robson L.-Kanepi K. 2 1.80
-4,5/Bartoli M.-Knapp K. 1 1.85
11.39
sretno
Neutral je napisao/la:Lisicki da će pobijediti Serenu, kvota 10
Ali ja to naravno nisam odigrao jer sam prespavao pola dana...Mirzoni89 je napisao/la:Sutra bi se mogao oprobati ovaj listic:
Kubot - Mannarino 1 - Kubot je realno bolji i ne bi trebao da ima problema sa Mannarino, otvorio mu se zrijeb ispadanjem Nadala odmah na pocetku, pa mislim da ce on zapeti da se progura sto dalje...
Del Potro - Seppi 1 - Del Potro je klasa na travi za Seppija, mozda u nekim drugim okolnostima bi Seppi i nesto pokazao, ali na travi cisto sumnjam
Berdych - Tomic vise gemova - Predvidjam udaranje 5 setova bez milosti, po mogucnosti sa kojim setom tie-breaka
Kvitova - Suarez Navarro 1 - Kvitova ovo hladno uzima, mislim da realno Suarez Navarro nema sta traziti u ovom mecu, mozda ca oprobati i 2:0 setove
Bartoli - Knapp 1 . Svi mi vrlo dobro znamo kakvu igru forsira Bartoli, i nema tu puno price protiv Knapp, laganica...
Simke934 je napisao/la:Berdych - Tomic 1 (1,40)
D.Ferrer - I.Dodig(39,5) Više (1,85)
Flipkens - Pennetta 1 (1,35)
Janowicz - J.Melzer 1 (1,25)
Kvota: 4,37
Da mene pitaš stavio bi na Kvitovu ili Lisicki. Sabine navijački naravnoLenBias je napisao/la:sta mislite sada odigrati da ce Na Li osvojiti turnir? da cujem vas sto malo bolje pratite tenis
ja stvarno slabo tenis pratim, danas sam igrom slucaja gledao meceve i to se desi opet jednom u nekoliko godina, kineskinja mi djeluje opasno a svakoga puta veoma dobru kvotu daju na nju, potcjenjuju je skroz, serena je danas cudno izgubila, ocekivao sam u trecem da ce nastavit nakon 6:1 cini mi se ali nije njen dan bio ipakNeutral je napisao/la:Da mene pitaš stavio bi na Kvitovu ili Lisicki. Sabine navijački naravnoLenBias je napisao/la:sta mislite sada odigrati da ce Na Li osvojiti turnir? da cujem vas sto malo bolje pratite tenis![]()
Nemoguće je wta pogoditi. Ona crna Stephans ili kako li već provlači se čitav turnir, a ide upravo na Petru mislim.
Da sumiram, lakše je pogoditi baseball nego wta. Sabine navijački kvota 10 bila. Ko je ispratio, ispratio je
winzgmiky je napisao/la:19.00h Atvidaberg-Brommapojkarna oba daju gol i 3+ 2.20
Atvidabergs i Brommapojkarna odigrat će na stadionu Kopparvallen u Atvidabergu zaostalu utakmicu 12. kola švedskog prvenstva u kojoj valja očekivati pobjedu domaćina.
''Plavo-bijeli'' iz Atvidaberga nalaze se trenutno na 7. mjestu na s 20 bodova iz 13 nastupa, dok je Brommapojkarna u jednakom broju utakmica utržila 10 bodova manje i prema trenutnom položaju na ljestvici može se reći da će se boriti za ostanak u najjačem razredu.
Brommapojkarna je u Švedskoj klub poznat po svojoj akademiji za mlade igrače koja je godinama proizvodila kvalitetne nogometaše. No, u trenutnom seniorskom pogonu tog sastava očito nema dovoljno kvalitetnog kadra koji bi jamčio stabilnost u prvoj ligi, u koju se Brommapojkarna prošle godine plasirala iz drugog zareda.
Osim što ima kvalitetniju momčad u odnosu na suparnika, Atvidabergs je i u puno boljoj formi, o čemu svjedoči pet pobjeda u zadnjih sedam ligaških ogleda. Na svom terenu je Atvidabergs dobio zadnje tri utakmice, od toga dvije vrlo uvjerljivo. S druge strane, Brommapojkarna je u šest gostujućih utakmica uzela samo jedan bod, uz gol-razliku 3-18.
Vuče na pobjedu domaćina ali mislim da će ovdje biti barem tri gola i da će oba dati gol...moguć i prelaz 2/1
19.00h Fredrikstad-Kristiansund oba daju gol i 3+ 2.15, više od 3.5 gola 2.85
Ekipe koje su u odličnoj formi, domaćin je vezao četiri a gost tri pobjede i ovdje vuče na nerješeno jer i pozicija na tablici sugerira kako je riječ o približno jednako jakim ekipama.
Uzevši u obzir stanje na ljestvici kao i formu očekujem i ovdje golove, obje ekipe će dati barem po jedan a i trebalo bi pasti barem tri na utakmici, očekujem četiri gola i moguć rezultat 2-2
GL
LenBias je napisao/la:ja stvarno slabo tenis pratim, danas sam igrom slucaja gledao meceve i to se desi opet jednom u nekoliko godina, kineskinja mi djeluje opasno a svakoga puta veoma dobru kvotu daju na nju, potcjenjuju je skroz, serena je danas cudno izgubila, ocekivao sam u trecem da ce nastavit nakon 6:1 cini mi se ali nije njen dan bio ipakNeutral je napisao/la:Da mene pitaš stavio bi na Kvitovu ili Lisicki. Sabine navijački naravnoLenBias je napisao/la:sta mislite sada odigrati da ce Na Li osvojiti turnir? da cujem vas sto malo bolje pratite tenis![]()
Nemoguće je wta pogoditi. Ona crna Stephans ili kako li već provlači se čitav turnir, a ide upravo na Petru mislim.
Da sumiram, lakše je pogoditi baseball nego wta. Sabine navijački kvota 10 bila. Ko je ispratio, ispratio je
Prijatelj ti je onda velika budala.Uglavnom prijatelj mi (teški kladioničar) uvijek govori : "Kladionica je sreća, nema šanse dobiti na znanje"
ArthurBishop je napisao/la:Prijatelj ti je onda velika budala.Uglavnom prijatelj mi (teški kladioničar) uvijek govori : "Kladionica je sreća, nema šanse dobiti na znanje"
deno_TM87 je napisao/la: 17:30 HJK Helsinki - Lahti gdg 1.85 2:1
18:00 Sparta P. - Kecskementi 1 1.45 3:1
20:45 Bohemians - Derry City 2 1.85 0:2
Kvota: 4.95
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.