Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Isfuralo patriJota..nele-BHF je napisao/la:Spavaš li mirno Batistuta Gabriele?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Borba Dzeke i Ibisevica ko ce dati vise golova.
Trpaj BABUKA, ne vadi!
Trpaj BABUKA, ne vadi!
Jedan grad, jedna ljubav!
MA DAJ MU ZLATNU KASIKU ODMA...
USTVARI KOPACKU
USTVARI KOPACKU

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kakav majstor, oni ti ga puse Edineee, Edineee, Edineeeeeeeee
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Ma bolji je Mandza.
Oprosti susjed, aliChinaglia je napisao/la:Edin Džeko, uzimajući u obzir njegov renome i reputaciju, a na kraju dana i očekivanja, ispostavio se kao veliki flop
to vidi i zna svako objektivan, a ništa značajno se neće promjenit', jer osim što je i sam kriv za ovo što mu se dešava, evidentno je da mu Serie A ne odgovara, što naravno nije njegova krivica, ni prvi, a ni posljednji igrač koji se nije snašao u nekoj ligirecimo, najveći flop u historiji Lazija, bio je Gaizka Mendieta, tada jedan od najboljih svjetskih igrača, a koji je mnogo plaćen, toliko mnogo, da je to strašno, ali tada se u Serie A nemilice trošilo, ali su se kupovali najbolji svjetski igrači, zbog toga je Serie A bila ono što niti jedna liga nikada neće biti
kako god, najpametnije mu je da ide već na ljeto, a bojim se da će mu izbor biti dosta ograničen, jer niko neće dati milione igraču kome je karijera pa valjda u slobodnom padu jebt (29 godina) .. realno, može u lige petice ako smanji potraživanja, ako ne, onda Turska, Rusija, tamo gdje se plaća masno i gdje ne žale
ali, ko god mislim da će on ipak uspjeti ovdje gdje jeste, grdno se vara

Alipasino je napisao/la:Ma bolji je Mandza.
Za klasu
Đeko je bolji od Higuajina.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Objektivno, trenutno da.wobly92 je napisao/la:Đeko je bolji od Higuajina.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Spavas li mirno Nonda Shabani???????????
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Babo!Gefufna je napisao/la:Objektivno, trenutno da.wobly92 je napisao/la:Đeko je bolji od Higuajina.

Kad se opusti i ugoji on po uzoru na Gonzala sljedeće sezone.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ibrakadabra
- Kontakt:
10/10
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemoj u kost, nemoj lomiti noge dobit ces crveni...Sheyi je napisao/la:Oprosti susjed, aliChinaglia je napisao/la:Edin Džeko, uzimajući u obzir njegov renome i reputaciju, a na kraju dana i očekivanja, ispostavio se kao veliki flop
to vidi i zna svako objektivan, a ništa značajno se neće promjenit', jer osim što je i sam kriv za ovo što mu se dešava, evidentno je da mu Serie A ne odgovara, što naravno nije njegova krivica, ni prvi, a ni posljednji igrač koji se nije snašao u nekoj ligirecimo, najveći flop u historiji Lazija, bio je Gaizka Mendieta, tada jedan od najboljih svjetskih igrača, a koji je mnogo plaćen, toliko mnogo, da je to strašno, ali tada se u Serie A nemilice trošilo, ali su se kupovali najbolji svjetski igrači, zbog toga je Serie A bila ono što niti jedna liga nikada neće biti
kako god, najpametnije mu je da ide već na ljeto, a bojim se da će mu izbor biti dosta ograničen, jer niko neće dati milione igraču kome je karijera pa valjda u slobodnom padu jebt (29 godina) .. realno, može u lige petice ako smanji potraživanja, ako ne, onda Turska, Rusija, tamo gdje se plaća masno i gdje ne žale
ali, ko god mislim da će on ipak uspjeti ovdje gdje jeste, grdno se vara![]()
Ja bih se ispisao s foruma.
Kapitenu! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Oprosti susjed, aliChinaglia je napisao/la:Edin Džeko, uzimajući u obzir njegov renome i reputaciju, a na kraju dana i očekivanja, ispostavio se kao veliki flop
ali, ko god mislim da će on ipak uspjeti ovdje gdje jeste, grdno se vara![]()
Zovite mu hitnu.
Stid me kad shvatim s kim su ga sve poredili..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako ce se setati, bolje da igra Krpic.Thetraphak1921 je napisao/la:Klocu, oprosti se od reprezentacije.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.