reus3 je napisao/la:Kix je napisao/la:zgmiky je napisao/la:teniski jedan koji bi trebao proći 99%
13.40h Di Mauro A.-Podlipnik Castillo H. 1 1.40 bit' će sutra bolje :/
14.00h F.Mayer-I.Minar 1 1.20
14.00h Phau B.-A.Ward 1 1.40
16.40h Ungur A.-Albot R. 1 1.30
18.10h Al.Bedene-F.Martin 1 1.30
20.10h Kavčič B.-A.Menendez Maceiras 1 1.40
Sve su to domaći tenisači koji stvarno ne bi smjeli imati nikakvih problema, očekujem sigurne pobjede bez izgubljenog seta, no vidjeti ćemo.
Di Mauro je talijan igra u Todiju u Italiji, igra dobro na domaćem tlu i ovo mu je najdraža podloga(zemlja).
Florian Mayer i Bjorn Phau su nijemci i igraju u njemačkom Braunschweigu, dvije domaće nade koje ne bi smjele imati problema oko prolaska u sljedeće kolo.
Ungur je mađar igra u rumunjskom Temišvaru i omiljena mu je podloga, doma igra dobro i morao bi proći dalje.
Aleš Bedene i Blaž Kavčić su domaće uzdanice u slovenskom Portorožu gdje se igra na tvrdoj podlozi i obojica bi morala lagano dalje.
Nadam se da neće biti nikakvih iznenađenja i da ovo lagano prolazi, ja trpam na ovo pa šta bude, a ako netko isprati sretno nam!
Pratim ja, sretno nam : )
20/Španjolska - Meksiko 1 1.70
Met.Skopje - Karabakh Agdam 1X 1.57
Trans Narva - Gefle 1X 2.97
Ukupni koef.: 7.93
šteta da, di mauro odigrao očajno tb trećeg seta
a biti će bolje nadajmo se samo ne znam da li ću staviti tu na forum, igram sigurno ali stiska s vremenom i da ljudi ne gube lovu beze