FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bagrcavi » 20 okt 2013, 21:30

Svako ima pravo na svoje mišljenje, ima pravo da voli svoj klub, ali ovako lagati kao ovaj Dino Selimović pa to stvarno odavno nisam vidio. :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 okt 2013, 21:49

bagrcavi je napisao/la:Svako ima pravo na svoje mišljenje, ima pravo da voli svoj klub, ali ovako lagati kao ovaj Dino Selimović pa to stvarno odavno nisam vidio. :roll:
Otkud ti znaš da laže svega ti prosvijetli nas ne znam šta je bilo ali bez veze sigurno nije al dobro možeš ako mrziš barem biti realan a ne pristrasan.
Sarajevo ljubavi moja!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 okt 2013, 22:40

miky_hz je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:drago mi je sto me Todorovic iznova demantuje 8-) samo da ovako nastavi.
vidjet cemo ga kad bude igro pred navijacima :roll:
Kakva je to prica ,sto od straha nece smijeti :|
ne znam, vidjet cemo. Ali je evidentno da nije isti igrac pred navijacima i pred praznim tribinama. Ili mozda tek ulazi u pravu forumu. Nadam se da je ovo drugo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 20 okt 2013, 22:42

Ima li ikakve šanse da Bilbija dobije papire do derbija :?:
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 okt 2013, 22:45

sekac je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Svako ima pravo na svoje mišljenje, ima pravo da voli svoj klub, ali ovako lagati kao ovaj Dino Selimović pa to stvarno odavno nisam vidio. :roll:
Otkud ti znaš da laže svega ti prosvijetli nas ne znam šta je bilo ali bez veze sigurno nije al dobro možeš ako mrziš barem biti realan a ne pristrasan.
"...Ne znam uopšte po čemu je on to relevantan da ocjenjuje najveći klub u BiH. Mene je jako razočarao naknadni poziv na telefon predsjednika Travnika, koji mi je psovao majku, nakon čega sam i ja reagovao. Ne kajem se zbog ovog poteza, ljudi se trebaju znati ponašati na Koševu“, izjavio je Selimović."

Nije provokacija fakat, ali čovjek na tako ozbiljnoj poziciji ne bi smio pričati takve laži i obmane.Znači ni po jednom osnovu ne stoji boldirani i podvučeni dio njegove izjave gore.

A za ove seljake iz Travnika se potpuno slažem sa njim.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 20 okt 2013, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 20 okt 2013, 22:47

tello je napisao/la:Ima li ikakve šanse da Bilbija dobije papire do derbija :?:
oko 30% su sanse da ce dobiti papire prije proljeca.

a 100% da nece.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 okt 2013, 22:50

bagrcavi je napisao/la:
sekac je napisao/la:
"...Ne znam uopšte po čemu je on to relevantan da ocjenjuje najveći klub u BiH. Mene je jako razočarao naknadni poziv na telefon predsjednika Travnika, koji mi je psovao majku, nakon čega sam i ja reagovao. Ne kajem se zbog ovog poteza, ljudi se trebaju znati ponašati na Koševu“, izjavio je Selimović."

Nije provokacija fakat, ali čovjek na tako ozbiljnoj poziciji ne bi smio pričati takve laži i obmane.Znači ni po jednom osnovu ne stoji boldirani i podvučeni dio njegove izjave gore.
PA VIDI MI SVI MISLIMO DA SMO NAJVEČI VI MISLITE DA STE VI NAJVEČI HAJDE DOBRO, MI MISLIMO DA SMO MI, ČELIK ZA SEBE ,VELEŽ MISLI DA JE NAJBOLJI U EUROPI ITD.... BORAC ISTO MISLI DA JE NAJVEČI I DO U NEDOGLED. NIJE ON NIŠTA TU SLAGAO AKO GLEDAŠ SA ASPEKTA U ZAVISNOSTI OD KLUBA A TEŠKO JE BITI REALAN KAD JE TVOJ KLUB U PITANJU.
Sarajevo ljubavi moja!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 okt 2013, 22:52

sekac je napisao/la:PA VIDI MI SVI MISLIMO DA SMO NAJVEČI VI MISLITE DA STE VI NAJVEČI HAJDE DOBRO MI MISWLIMO DA SMO MI ČELIK ZA SEBE VELEŽ MISLI DA JE NAJBOLJI U EUROPI ITD.... BORAC ISTO JKISLI DA JE NAJVEČI I DO U NEDOGLED. NIJE ON NIŠTA TU SLAGAO AKO GLEDAŠ SA NAŠEG ASPEKTA A TEŠKO JE BITI REALAN KAD JE TVOJ KLUB U PITANJU.
Nemoj biti dijete yebo ga ti.Zna se koji su parametri kojim se mjeri veličina kluba. ;)
To je isto da ja kažem da sam najbolji igrač na svijetu, a igram za Hrid.
DRUG NEBI TI PUNCA

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 okt 2013, 22:57

bagrcavi je napisao/la:
sekac je napisao/la:PA VIDI MI SVI MISLIMO DA SMO NAJVEČI VI MISLITE DA STE VI NAJVEČI HAJDE DOBRO MI MISWLIMO DA SMO MI ČELIK ZA SEBE VELEŽ MISLI DA JE NAJBOLJI U EUROPI ITD.... BORAC ISTO JKISLI DA JE NAJVEČI I DO U NEDOGLED. NIJE ON NIŠTA TU SLAGAO AKO GLEDAŠ SA NAŠEG ASPEKTA A TEŠKO JE BITI REALAN KAD JE TVOJ KLUB U PITANJU.
Nemoj biti dijete yebo ga ti.Zna se koji su parametri kojim se mjeri veličina kluba. ;)
To je isto da ja kažem da sam najbolji igrač na svijetu, a igram za Hrid.
oČITO SE NE RAZUMIJEMO AL DOBRO ZNA SE KO JE KO I ŠTA U FUDBALU OVDE SAD KAD GOVORIMO O BH ČINJENICE SU NA STRANI ŽELJE ALI IMA TU SVEGA JOŠ OSIM REZULTATA. A ORGANIZACIONO I PTICE NA GRANI ZNAJUI DA JE ŠIROKI NAJJAČI ĐABA TITULE JE LI TAKO? A MI SMO SAD MALO, MA ŠTA MALO, MALO VIŠE STALI JER TU SE UBRAJAJU I TITULE A SAD SMO I ORGANIZACIJSKI SOLIDNI.VIDI DINO JE DIREKTOR KLUBA PA NEČE REČI MI SMO AMATERI ITD...ON SAMO RADI SVOJ POSAO A SAD KOLIKO JE U PRAVU ... MEĐUTIM ZA MENE JE SARAJEVO A I ZA SVE PITARE NAJVEČI KLUB NA BALKANU KAKAV REAL I TRICE A TO SA STVARNOŠČU NEMA VEZE NEGO SA LJUBAVI MOJOM ILI NAŠOM PREMA KLUBU ZA KOJI ŽIVIMO.
Sarajevo ljubavi moja!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 20 okt 2013, 23:41

Covjek ima pravo da izjavi sta god hoce, pogotovo sto predstavlja klub. Isto kao sto onaj vas coban moze da izjavi da ste institucija. :lol: Zato ne serite.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 okt 2013, 23:48

Sa vama ne vrijedi raspravljati kad se smatrate vecim i od Reala. Logicno je onda da se smatrate vecim i od nas jer smo mi manji od Reala ( malo manji :mrgreen: ).

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 okt 2013, 23:49

uschtipak je napisao/la:Covjek ima pravo da izjavi sta god hoce, pogotovo sto predstavlja klub. Isto kao sto onaj vas coban moze da izjavi da ste institucija. :lol: Zato ne serite.
Koji čoban ?
DRUG NEBI TI PUNCA

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 20 okt 2013, 23:49

uschtipak je napisao/la:Covjek ima pravo da izjavi sta god hoce, pogotovo sto predstavlja klub. Isto kao sto onaj vas coban moze da izjavi da ste institucija. :lol: Zato ne serite.
Ja im institucije i ...... :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 okt 2013, 23:56

oba kluba su velika i institucije, samo je pitanje koji se vise voli ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 21 okt 2013, 00:03

E, ali gdje logika. Navijac ZeljA dos'o na temu FKS-a, i baca repliku na izjavu, (ovog tipa), direktora istog. Isuse ranjeni. :lol:

Neki izgleda nisu upoznati sa osnovnim ljudskim pravima. :D

Razocaravajuce je i da ne zna ko je coban. :lol:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 21 okt 2013, 16:07

Ono Said nam se povrijedio , mogli bi ga mi gledati kod nas od sljedece sezone .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 okt 2013, 16:24

sekac je napisao/la:
Ma njima je Dino Selimovic odavno trn u oku. :lol: Do nedavno smo bili pred raspadom sistema,fin.kolapsa,evo sada smo,ako nista finanski stabilan klub,a sve zahvaljujuci Dini Selimovicu.
Treba ljude svatiti. :lol:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 okt 2013, 16:37

bagrcavi je napisao/la:
sekac je napisao/la:

A za ove seljake iz Travnika se potpuno slažem sa njim.
Meni su bas simpaticne njihove izjave. Koja nemoc. :lol:
Postaju ko srbi, lazi dok laz ne postane istina
NO PYRO NO PARTY

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 21 okt 2013, 16:46

velicina kluba se ne mjeri brojem osvojenih titula u ovakvoj (poslije rata) ligi, velicina klubase omjera u bogatstvu cjelokupne historije i igraca koji su igrali za taj klub, kao i da li ima mrlja na sebi (namjestanja itd) ili nema... broj navijaca, ugled u drzavi i sire itd...

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 21 okt 2013, 16:55

slika

:mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”