FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svako ima pravo na svoje mišljenje, ima pravo da voli svoj klub, ali ovako lagati kao ovaj Dino Selimović pa to stvarno odavno nisam vidio. 

DRUG NEBI TI PUNCA
Otkud ti znaš da laže svega ti prosvijetli nas ne znam šta je bilo ali bez veze sigurno nije al dobro možeš ako mrziš barem biti realan a ne pristrasan.bagrcavi je napisao/la:Svako ima pravo na svoje mišljenje, ima pravo da voli svoj klub, ali ovako lagati kao ovaj Dino Selimović pa to stvarno odavno nisam vidio.
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
ne znam, vidjet cemo. Ali je evidentno da nije isti igrac pred navijacima i pred praznim tribinama. Ili mozda tek ulazi u pravu forumu. Nadam se da je ovo drugo.miky_hz je napisao/la:Kakva je to prica ,sto od straha nece smijetiEvolution87 je napisao/la:vidjet cemo ga kad bude igro pred navijacimaBosniacum Lilium je napisao/la:drago mi je sto me Todorovic iznova demantujesamo da ovako nastavi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ima li ikakve šanse da Bilbija dobije papire do derbija 

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
"...Ne znam uopšte po čemu je on to relevantan da ocjenjuje najveći klub u BiH. Mene je jako razočarao naknadni poziv na telefon predsjednika Travnika, koji mi je psovao majku, nakon čega sam i ja reagovao. Ne kajem se zbog ovog poteza, ljudi se trebaju znati ponašati na Koševu“, izjavio je Selimović."sekac je napisao/la:Otkud ti znaš da laže svega ti prosvijetli nas ne znam šta je bilo ali bez veze sigurno nije al dobro možeš ako mrziš barem biti realan a ne pristrasan.bagrcavi je napisao/la:Svako ima pravo na svoje mišljenje, ima pravo da voli svoj klub, ali ovako lagati kao ovaj Dino Selimović pa to stvarno odavno nisam vidio.
Nije provokacija fakat, ali čovjek na tako ozbiljnoj poziciji ne bi smio pričati takve laži i obmane.Znači ni po jednom osnovu ne stoji boldirani i podvučeni dio njegove izjave gore.
A za ove seljake iz Travnika se potpuno slažem sa njim.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 20 okt 2013, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Armageddon2012
- Kontakt:
oko 30% su sanse da ce dobiti papire prije proljeca.tello je napisao/la:Ima li ikakve šanse da Bilbija dobije papire do derbija
a 100% da nece.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
PA VIDI MI SVI MISLIMO DA SMO NAJVEČI VI MISLITE DA STE VI NAJVEČI HAJDE DOBRO, MI MISLIMO DA SMO MI, ČELIK ZA SEBE ,VELEŽ MISLI DA JE NAJBOLJI U EUROPI ITD.... BORAC ISTO MISLI DA JE NAJVEČI I DO U NEDOGLED. NIJE ON NIŠTA TU SLAGAO AKO GLEDAŠ SA ASPEKTA U ZAVISNOSTI OD KLUBA A TEŠKO JE BITI REALAN KAD JE TVOJ KLUB U PITANJU.bagrcavi je napisao/la:"...Ne znam uopšte po čemu je on to relevantan da ocjenjuje najveći klub u BiH. Mene je jako razočarao naknadni poziv na telefon predsjednika Travnika, koji mi je psovao majku, nakon čega sam i ja reagovao. Ne kajem se zbog ovog poteza, ljudi se trebaju znati ponašati na Koševu“, izjavio je Selimović."sekac je napisao/la:Otkud ti znaš da laže svega ti prosvijetli nas ne znam šta je bilo ali bez veze sigurno nije al dobro možeš ako mrziš barem biti realan a ne pristrasan.bagrcavi je napisao/la:Svako ima pravo na svoje mišljenje, ima pravo da voli svoj klub, ali ovako lagati kao ovaj Dino Selimović pa to stvarno odavno nisam vidio.
Nije provokacija fakat, ali čovjek na tako ozbiljnoj poziciji ne bi smio pričati takve laži i obmane.Znači ni po jednom osnovu ne stoji boldirani i podvučeni dio njegove izjave gore.
Sarajevo ljubavi moja!
Nemoj biti dijete yebo ga ti.Zna se koji su parametri kojim se mjeri veličina kluba.sekac je napisao/la:PA VIDI MI SVI MISLIMO DA SMO NAJVEČI VI MISLITE DA STE VI NAJVEČI HAJDE DOBRO MI MISWLIMO DA SMO MI ČELIK ZA SEBE VELEŽ MISLI DA JE NAJBOLJI U EUROPI ITD.... BORAC ISTO JKISLI DA JE NAJVEČI I DO U NEDOGLED. NIJE ON NIŠTA TU SLAGAO AKO GLEDAŠ SA NAŠEG ASPEKTA A TEŠKO JE BITI REALAN KAD JE TVOJ KLUB U PITANJU.

To je isto da ja kažem da sam najbolji igrač na svijetu, a igram za Hrid.
DRUG NEBI TI PUNCA
oČITO SE NE RAZUMIJEMO AL DOBRO ZNA SE KO JE KO I ŠTA U FUDBALU OVDE SAD KAD GOVORIMO O BH ČINJENICE SU NA STRANI ŽELJE ALI IMA TU SVEGA JOŠ OSIM REZULTATA. A ORGANIZACIONO I PTICE NA GRANI ZNAJUI DA JE ŠIROKI NAJJAČI ĐABA TITULE JE LI TAKO? A MI SMO SAD MALO, MA ŠTA MALO, MALO VIŠE STALI JER TU SE UBRAJAJU I TITULE A SAD SMO I ORGANIZACIJSKI SOLIDNI.VIDI DINO JE DIREKTOR KLUBA PA NEČE REČI MI SMO AMATERI ITD...ON SAMO RADI SVOJ POSAO A SAD KOLIKO JE U PRAVU ... MEĐUTIM ZA MENE JE SARAJEVO A I ZA SVE PITARE NAJVEČI KLUB NA BALKANU KAKAV REAL I TRICE A TO SA STVARNOŠČU NEMA VEZE NEGO SA LJUBAVI MOJOM ILI NAŠOM PREMA KLUBU ZA KOJI ŽIVIMO.bagrcavi je napisao/la:Nemoj biti dijete yebo ga ti.Zna se koji su parametri kojim se mjeri veličina kluba.sekac je napisao/la:PA VIDI MI SVI MISLIMO DA SMO NAJVEČI VI MISLITE DA STE VI NAJVEČI HAJDE DOBRO MI MISWLIMO DA SMO MI ČELIK ZA SEBE VELEŽ MISLI DA JE NAJBOLJI U EUROPI ITD.... BORAC ISTO JKISLI DA JE NAJVEČI I DO U NEDOGLED. NIJE ON NIŠTA TU SLAGAO AKO GLEDAŠ SA NAŠEG ASPEKTA A TEŠKO JE BITI REALAN KAD JE TVOJ KLUB U PITANJU.
To je isto da ja kažem da sam najbolji igrač na svijetu, a igram za Hrid.
Sarajevo ljubavi moja!
Covjek ima pravo da izjavi sta god hoce, pogotovo sto predstavlja klub. Isto kao sto onaj vas coban moze da izjavi da ste institucija.
Zato ne serite.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Sa vama ne vrijedi raspravljati kad se smatrate vecim i od Reala. Logicno je onda da se smatrate vecim i od nas jer smo mi manji od Reala ( malo manji
).

Koji čoban ?uschtipak je napisao/la:Covjek ima pravo da izjavi sta god hoce, pogotovo sto predstavlja klub. Isto kao sto onaj vas coban moze da izjavi da ste institucija.Zato ne serite.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja im institucije i ......uschtipak je napisao/la:Covjek ima pravo da izjavi sta god hoce, pogotovo sto predstavlja klub. Isto kao sto onaj vas coban moze da izjavi da ste institucija.Zato ne serite.

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
oba kluba su velika i institucije, samo je pitanje koji se vise voli 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
E, ali gdje logika. Navijac ZeljA dos'o na temu FKS-a, i baca repliku na izjavu, (ovog tipa), direktora istog. Isuse ranjeni.
Neki izgleda nisu upoznati sa osnovnim ljudskim pravima.
Razocaravajuce je i da ne zna ko je coban.

Neki izgleda nisu upoznati sa osnovnim ljudskim pravima.

Razocaravajuce je i da ne zna ko je coban.

LANET OLSUN!
Ono Said nam se povrijedio , mogli bi ga mi gledati kod nas od sljedece sezone .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Ma njima je Dino Selimovic odavno trn u oku.sekac je napisao/la:Otkud ti znaš da laže svega ti prosvijetli nas ne znam šta je bilo ali bez veze sigurno nije al dobro možeš ako mrziš barem biti realan a ne pristrasan.bagrcavi je napisao/la:Svako ima pravo na svoje mišljenje, ima pravo da voli svoj klub, ali ovako lagati kao ovaj Dino Selimović pa to stvarno odavno nisam vidio.

Treba ljude svatiti.

Meni su bas simpaticne njihove izjave. Koja nemoc.bagrcavi je napisao/la:"...Ne znam uopšte po čemu je on to relevantan da ocjenjuje najveći klub u BiH. Mene je jako razočarao naknadni poziv na telefon predsjednika Travnika, koji mi je psovao majku, nakon čega sam i ja reagovao. Ne kajem se zbog ovog poteza, ljudi se trebaju znati ponašati na Koševu“, izjavio je Selimović."sekac je napisao/la:Otkud ti znaš da laže svega ti prosvijetli nas ne znam šta je bilo ali bez veze sigurno nije al dobro možeš ako mrziš barem biti realan a ne pristrasan.bagrcavi je napisao/la:Svako ima pravo na svoje mišljenje, ima pravo da voli svoj klub, ali ovako lagati kao ovaj Dino Selimović pa to stvarno odavno nisam vidio.
A za ove seljake iz Travnika se potpuno slažem sa njim.

Postaju ko srbi, lazi dok laz ne postane istina
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
velicina kluba se ne mjeri brojem osvojenih titula u ovakvoj (poslije rata) ligi, velicina klubase omjera u bogatstvu cjelokupne historije i igraca koji su igrali za taj klub, kao i da li ima mrlja na sebi (namjestanja itd) ili nema... broj navijaca, ugled u drzavi i sire itd...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, Dave, Fouzi1, JavierBosnia, keli, Konzerva, nedimmmm1337, samoFKS, Varijantas8, Zagor, ŠTA_JE i 80 gostiju.