FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vi već o derbiju a do tad valja ove "viteze sa konja skinuti"..
- SarajlijaTM
Ne znam kojih si godina,nisam ni ja neki djuturum,al se sjecam da kad sam bio godina ovih danasnjih fakina sa tribina,da se o derbiju pricalo mjesec ranije,a 7 dana prije je vec sve gorilohilmo je napisao/la:Vi već o derbiju a do tad valja ove "viteze sa konja skinuti"..

@Sekac,ja se samo nadam onome "lopta je okrugla"

A kako sam samo fino prvi dio posta napisao,a to preskoci

ziv bio

sta ti znas @dzole, Hase ba lomio precke nekad, Pape igro u sarajevu .... 100. derbi sarajevo dobilo.... to su sve cinjenice koji idu u prilog velikanu iz titove
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Kad će Jevtić više zaigrati, jel ga prošla ta viroza
?

5 igraca imaju po 2 zuta imaju i moraju se maximalno cuvati u Zenici a s obzirom da nam i gore pobjeda treba posto poto ,tesko ce biti sacuvati se
Kovacevic,Tatomirovic,Bisanovic,Radovac,Karic ovo je tih 5 igraca kojima eventualni karton znaci propustanje derbija
Kovacevic,Tatomirovic,Bisanovic,Radovac,Karic ovo je tih 5 igraca kojima eventualni karton znaci propustanje derbija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svaki naredni offtopic post o tome koji je klub veći biće nagrađen trajnim, pa bujrum
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ako se nevaram negdje pročitah, Vitez će kup igrati na stadionu u Travniku ?
U novi boj ...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Bas tako.hz033 je napisao/la:Ako se nevaram negdje pročitah, Vitez će kup igrati na stadionu u Travniku ?
Dvije utakmice osmine finala Kupa BiH igraju se danas. Vitezu na travničkoj Piroti stiže Sarajevo, dok će Borac gostovati Zrinjskom u gradu na Neretvi.
(nadam se da nece biti nereda)
U Bordo taboru vjeruju da mogu doći do povoljnog ishoda koji će im trasirati put u narednu rundu. Ipak, prvi šef struke Husref Musemić poziva na oprez.
"Dobro bi bilo da sve riješimo u prvoj utakmici. Očekuju nas utakmice u Kupu i prvenstvu, a između ostalog i derbi protiv Željezničara. Igrači neće imati mnogo vremena za odmor i oporavak, tako da će u narednom periodu najbolje proći klubovi s većim izborom igrača", kazao je Musemić, koji će zbog povreda biti lišen usluga Muhameda Džakmića i Vuleta Trivunovića.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hoce li Vule biti spreman za derbi?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Trebao bi. Navodno je 7 dana van terena...Baja_Zvjerka je napisao/la:Hoce li Vule biti spreman za derbi?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ne,neradi niko prenoskeramikr je napisao/la:hoće li biti stream za tekmu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koja je to glupost, zamisli u Engleskoj niko neradi prenos United-Citymiky_hz je napisao/la:Ne,neradi niko prenoskeramikr je napisao/la:hoće li biti stream za tekmu?

U novi boj ...
Mislim da je pitao za danasnju utakmicu
miky_hz je napisao/la:Mislim da je pitao za danasnju utakmicu

U novi boj ...
Abdihodžić, Kovačević, Huseinbašić, Komazec, Tatomirović, Osmanagić, Cimirot, Tadejević, Dupovac, Puzigaća, Radovac.
----------Abdihodzic----------------
--Tatko--Dupe--Kovacevic--Puzi---
----------Cimi---Radovac-------
--Brzi------Osmanagic---Mario----
-------------Nikolica
-------
----------Abdihodzic----------------
--Tatko--Dupe--Kovacevic--Puzi---
----------Cimi---Radovac-------
--Brzi------Osmanagic---Mario----
-------------Nikolica

- Evolution87
- Kontakt:
Skoro pa najjaci sastav, trebali bi uzeti ovo. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Confiance, JavierBosnia, keli, Vutra i 29 gostiju.