meni civas sa vrha ormara
i koju liniju da povucemo
Moderator/ica: insider
Može brate, može sve, večeras je sve moguće !Zenichanin je napisao/la:Raul uspio cestitke brate
meni civas sa vrha ormara![]()
i koju liniju da povucemo
I mene,pravo.Donnie Darko je napisao/la:raule recel ti ikad zbog cega je nastala frka?
vidim neki znaju, a i mene pravo zanima
raul-zakon je napisao/la:
Ljudi, uspio sam, opet je moja, opet sam živ !
Od današnjeg dana, pa do kraja svijeta, ona je najvoljenija žena na svijetu ! Nikad više je neću povrijediti !
Ljubiću stope kojima hoda, jer ovaj anđeo to i zaslužuje !
Ko će šta popiti, ja častim.![]()
Zovem brate, aBd svu raju koja mi je pružela podršku kad sam je trebao.schweinsteiger je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:
Ljudi, uspio sam, opet je moja, opet sam živ !
Od današnjeg dana, pa do kraja svijeta, ona je najvoljenija žena na svijetu ! Nikad više je neću povrijediti !
Ljubiću stope kojima hoda, jer ovaj anđeo to i zaslužuje !
Ko će šta popiti, ja častim.![]()
![]()
[youtube][/youtube]
cestitam brate,ima sve na svadbu da nas zoves
Biće brate, ti si mi stari svat...TheVerminator je napisao/la:Brate moj, čestitam
Šta sam ti uvijek pisao, nemoj gubiti nadu, i eto vidiš na kraju je sve došlo na svoje.
Hoćel bit' mjesta za mene na toj svadbi?
Moraćeš Bgm, bar nešto...TheVerminator je napisao/la:Ne mogu ja bit' stari, puno sam mlad.![]()
Šalim se, al' valja mi sad neki govor spremit.
Taman kad se opunoljetnimraul-zakon je napisao/la:Moraćeš Bgm, bar nešto...TheVerminator je napisao/la:Ne mogu ja bit' stari, puno sam mlad.![]()
Šalim se, al' valja mi sad neki govor spremit.![]()
Ali, imaš još 3-4 godine, dok Ekica završi s faxom, a moje školovanje, kako sada stvari stoje, neće potrajati...![]()
Nije škola za mene...
TheVerminator je napisao/la:Taman kad se opunoljetnimraul-zakon je napisao/la:Moraćeš Bgm, bar nešto...TheVerminator je napisao/la:Ne mogu ja bit' stari, puno sam mlad.![]()
Šalim se, al' valja mi sad neki govor spremit.![]()
Ali, imaš još 3-4 godine, dok Ekica završi s faxom, a moje školovanje, kako sada stvari stoje, neće potrajati...![]()
Nije škola za mene...
![]()
Trenutno korisnika/ca: tobaccos, VivaLaStella i 2 gosta.