FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dugi kupi sve pred sobom
bem ga smotana

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
yebem ti 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- fanatic1991
- Kontakt:
jednom u zivotu odigram na kone i sta se dogadja!!
yebat ga valjda okrenete

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
S ovakvim golmanom ćemo jos jedan gol primiti. Hodžić je za ovoga Hart.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dejo je povrijedio lozu zato ovaj brani,nadati se da ce se opraviti do derbija.High je napisao/la:S ovakvim golmanom ćemo jos jedan gol primiti. Hodžić je za ovoga Hart.
1946
Odma sad izvrsiti 2 izmjene ako ako treba i sve tri ,gurnuti i Karica i Todorovica od pocetka drugog
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel se igra 1 ili 2 utakmice ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
2bagrcavi je napisao/la:Jel se igra 1 ili 2 utakmice ?
Ma samo jedan penalcic, ima i revans ako ovdje ne bude nista.
Samo da vas ne izvuku protiv nas kasnije, radije bi da "riskiramo" igrati protiv Viteza.
Samo da vas ne izvuku protiv nas kasnije, radije bi da "riskiramo" igrati protiv Viteza.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
sonpenn je napisao/la:tbj mi od Viteza gubimo.![]()
Ne treba te biti stid,gubile su i jače ekipe od sarajeva

Godine prolaze jubav ostaje...
1:1
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Hus pogadja sa izmjenama
Karic i njegovic 325 asistencija,definitivno je najavljen kao pojacanje na pogresnoj poziciji s obzirom da samo asistira

Karic i njegovic 325 asistencija,definitivno je najavljen kao pojacanje na pogresnoj poziciji s obzirom da samo asistira

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
2 gola ponistena. Idemo dalje. Opsada gola Viteza. Karic svakako nikada nije ni bio spic 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Taman remi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Odron ?? To bi da dajete golove i iz ofsajda nece ici mladicu.hz033 je napisao/la:Ovo je odron, dva gola nam poništena!
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 22 okt 2013, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
A izvini , nisam znao da si tamo i da si vidjeo da je ofsajdterabajt je napisao/la:Odron ?? To bi da dajete golo i iz ofsajda nece ici mladicu.hz033 je napisao/la:Ovo je odron, dva gola nam poništena!

U novi boj ...