FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
I ovo što je neko napiso za Millera, ako nas nešto historija može naučiti je idući scenariji. Miler igra loše, Miler klupa trener još 3-4 kola, otkaz treneru, Miler ulazi u prvih 11 njegova igra i statistka postaje nevjerovatna, Bayern ponovo postaje atomski.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zahebao si druze, nema opravdanja.Nagelsmann on why he played with only one number 6 (Kimmich) and didn't start Tolisso: "I didn't want to sacrifice any attacking player. I would've had to drop King, Serge, Lewy, Thomas or Leroy with a back 4. That's why we made this decision
Osramotio si ekipu i uopste ne sumnjam da si dobio jednu vaspitnu veceras.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Pa samo se jos vise ukopava tom izjavom. U prevodu, nisam smio izbaciti nikog od ovih zvjezdica u napadu da se ne bi ko naljutio. Zato smo igrali sa jednim veznim.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ako se ponovi šablon da Muller opet smjeni trenera onda je Bayern postao taoc jednog igrača koji je utjecajan u svlačionici dovoljno da povuče ekipu dole ne bi li se rijesio trenera.
Sve je to zasad žutilo ali vjerojatno tu ima nečeg sto je i Sule malo provukao.
Sve je to zasad žutilo ali vjerojatno tu ima nečeg sto je i Sule malo provukao.
Zaspao sam na 1:1 i dok sam se probudio već je bilo 4:1, uglavnom već duže vrijeme se kockaju previše u obrani i bilo je samo pitanje vremena kad će fasovati.
Jasno je zašto drže Gnabrija jer još nije potpisao novi ugovor ali nema opravdanja da drži 2 metra gluposti Sulea, uglavnom trener je krenuo sigurnijim Flick pristupom povlađivanju derištima, problem je što će završiti gore nego kod Kovača (on ih je bar utrenirao da mogu trčati ko konji, ovo da Neuer trenira kad hoće i dani pauze za sve kao da su se bebice potrošile trčajući u obranu ne bu dobro završilo.)
Jasno je zašto drže Gnabrija jer još nije potpisao novi ugovor ali nema opravdanja da drži 2 metra gluposti Sulea, uglavnom trener je krenuo sigurnijim Flick pristupom povlađivanju derištima, problem je što će završiti gore nego kod Kovača (on ih je bar utrenirao da mogu trčati ko konji, ovo da Neuer trenira kad hoće i dani pauze za sve kao da su se bebice potrošile trčajući u obranu ne bu dobro završilo.)
Ako bude im ko kakav link za tekmu neka podjeli, hvala
zamolio bih da se podijeli dobar stream, jer mi sirotinja sa telemach nemamo gdje gledati.
vraćamo se ponovo u 3-2-4-1
hajmoooooooo
vraćamo se ponovo u 3-2-4-1
hajmoooooooo
https://totalsporteks.net/soccerstreams/event/10012259
Ovdje će biti linkova.
Inače prenos je na Areni Sport 2 Premium Srb ili Hrv AS 7.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ulreich - Pavard, Süle, Hernández - Gnabry, Kimmich, Tolisso, Coman - Müller ©, Sané - Lewandowski
Možda preofanzivno, brz klasičnih bekova. Dva truta i jedan poletarac u zadnjoj liniji. Toliso podrška Kimihu.
Koman i Sane po strani i Mulija gdje god je opasnost

Biće tu nekih rotiranja, otići će Müller ponekad na stranu, Sane će preuzeti desetku.
A ako se Lewa umori tu je i Čupo da uleti.
Ajmoooooooo
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gero kao nekad secer, kojeg cemo ocito prizvati koliko ga ovdje spominjemo u zadnje vrijeme. 
Joj arene, ne znam ko im odrzava programsku semu ali ove reklame nemaju smisla.

Joj arene, ne znam ko im odrzava programsku semu ali ove reklame nemaju smisla.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prvo kasne sa prenosom utakmice 3 min i onda se uključe pa onda puste reklame.
Yebena Arena Sport fuj yebo vas Vučić u šupak.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Opet puse zbog tri nazad. Vrati 4-2-3-1 sta glumis Guardiolu.
Hahaha, ispoštovali one mrskotinje iz Madrida. Hajd makar su izgubili.
Zna li to Omo nešta oko šećke? Samo nam reci da je živ i ništa nam više ne treba
Zna li to Omo nešta oko šećke? Samo nam reci da je živ i ništa nam više ne treba

Vom Jäger zum Gejagten
Standarna Bayernova knock out faza. Srecom slab protivnik. Otkad je dosao Goretzka redovno van terena kada je najpotrebniji. Prethodnih sezone bez Lewe se igralo a sada bez Neuera.
Ova taktika je katastrofalna kao da nas je postavio Safet Susic, cuj krilni bekovi.
Ova taktika je katastrofalna kao da nas je postavio Safet Susic, cuj krilni bekovi.
-
- Kontakt:
Gnabry i Coman nisu wingbekovi i nikad nece biti. Ali igra se Nagelsmann menadzera malo.
Bruka i sramota. Julian Susic zalutao sa taktikom.
-
- Kontakt:
Yebo te dan i trener. Bolje da odmah ispadnu da se ne sramote.
Nema tu bez dva beka igre u odbrani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.