Tako je s pocetkom svake ere ..akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 19:16od svog onog hypea za ovu sezonu i novu eru u F1 dobili smo jednu veliku kur.cinu
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Pravi je pajac...nit se informisu nit koji qurac ...da im ne salju ljudi na twiteru informacije pola ne bi znali , a i ovako 3 price vrte 15 dana ..od podcasta do trke
- Jakobsen91
- Kontakt:
Jel Paja ovaj vikend rekao da pravilnik ne treba mjenjati u toku sezone. 
Joj ljepote vidjeti Alonsa i Vettela 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sebastiane oplodi me
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jel ovo 2010?
Ferrari odlučio da montira i četvrti motor, kako bi imao 2 svježa motora za Silverstone i Zelveg, uz nadu da će Red Bullova Honda riknuti na tim trkama.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Vjerovatno sam dosadniji od Srđana i DRSa, a budu li kvalifikacije na Mojoj tv i SK 4K? 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Redbulovci imaju nove motere od Azerbejdžana, tako da ne bi trebalo biti problema
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Pročitao sam negdje da RB planira upgrade za Silverstone, koliko je tačno nisam siguran
Ne budu, samo trke.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije, valjda večeras bude o tome pričao i sutra tokom trke.Jakobsen91 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 19:27Jel Paja ovaj vikend rekao da pravilnik ne treba mjenjati u toku sezone.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kako nije ...i jucer i danas je trubio o tome , pa im je neko poslao poruku da ih je mutirao na tvu ...i onda su napokon prestali pricat o pravilu i kako se ne treba mjenjati u toku sezoneUnofficialpage je napisao/la: ↑18 jun 2022, 20:52Nije, valjda večeras bude o tome pričao i sutra tokom trke.Jakobsen91 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 19:27Jel Paja ovaj vikend rekao da pravilnik ne treba mjenjati u toku sezone.![]()
![]()
![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma znam, šalim se. Malo treba još.jelle je napisao/la: ↑18 jun 2022, 21:13Kako nije ...i jucer i danas je trubio o tome , pa im je neko poslao poruku da ih je mutirao na tvu ...i onda su napokon prestali pricat o pravilu i kako se ne treba mjenjati u toku sezoneUnofficialpage je napisao/la: ↑18 jun 2022, 20:52Nije, valjda večeras bude o tome pričao i sutra tokom trke.Jakobsen91 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 19:27Jel Paja ovaj vikend rekao da pravilnik ne treba mjenjati u toku sezone.![]()
![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kanada nikad ne razocara.
Kako možete slušati te odrone pored živog Brundle-a... 
Evo zasto se daju instrukcije no fighting.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.