Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Nema potrebe da pisem da se popisam na taj sud u Lozani. Da smo u igri za plasman moralo bi biti nekih sranja.. ovako, ko ih j*be.
Tole navodno raspisuje izbore u srijedu..
Tole navodno raspisuje izbore u srijedu..
Rekao bih da je ovakav scenario i bio planiran. U ovoj situaciji Srbiji skoro da ti bodovi ništa i ne znače a moguće da se takav scenario i čekao. Ne znam stvarno, Albanci su izazvali prekid s onim dronom ali Srbi su nasjeli te je došlo i do napada na igrače a isti su opet i raspaliti vatru dodatno kada se zaletio otimati zastavu od Mitrovica ako se dobro sjećam.
Možda bi najbolje bilo da se sve zaboravi i nastavi dalje.
Možda bi najbolje bilo da se sve zaboravi i nastavi dalje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Potpuno mi je svejedno! Sa ovakvim savezom i situacijom u fudbalu i ne zasluzujemo nista bolje, osim da nas svi yebu!
Postali smo cirkus reprezentacija koju ne vrijedi uopste pratiti...
Postali smo cirkus reprezentacija koju ne vrijedi uopste pratiti...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
UEFA ****!
Odavno su oni ne samo mafijaška, već i politička organizacija.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Sreca pa je FSS moralna, postena, stabilna, uređena i apoliticka organizacija...44Bertans je napisao/la:UEFA ****!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Samo o moralu nemojmo. 
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Očekivana i jedina ispravna odluka UEFA-e, fašizmu nije mjesto na fudbalskim terenima.Nadam se da su iz Srbije naučili lekciju, još nešto slično neka ponove i ne gine im izbacivanje iz evropskih takmičenja na duži vremenski period.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bas tako, ja nisam prvi ni poceo da moralisem...44Bertans je napisao/la:Samo o moralu nemojmo.
Ne provaljuj se. Pogriješio si temu.Saurman je napisao/la:Očekivana i jedina ispravna odluka UEFA-e, fašizmu nije mjesto na fudbalskim terenima.Nadam se da su iz Srbije naučili lekciju, još nešto slično neka ponove i ne gine im izbacivanje iz evropskih takmičenja na duži vremenski period.
Ne bi rekao.44Bertans je napisao/la:Ne provaljuj se. Pogriješio si temu.Saurman je napisao/la:Očekivana i jedina ispravna odluka UEFA-e, fašizmu nije mjesto na fudbalskim terenima.Nadam se da su iz Srbije naučili lekciju, još nešto slično neka ponove i ne gine im izbacivanje iz evropskih takmičenja na duži vremenski period.![]()
fašističke zastave su donijeli Albanci... srbi su pravili razna sranja ali ono su zakuvali šiptariSaurman je napisao/la:Ne bi rekao.44Bertans je napisao/la:Ne provaljuj se. Pogriješio si temu.Saurman je napisao/la:Očekivana i jedina ispravna odluka UEFA-e, fašizmu nije mjesto na fudbalskim terenima.Nadam se da su iz Srbije naučili lekciju, još nešto slično neka ponove i ne gine im izbacivanje iz evropskih takmičenja na duži vremenski period.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ajde pustite ga, kao da on ne zna sta se desilo.. Fasizam je odvojena Republika Srpska, ali je zato velika Albanija patriotizam. Ko to ne konta je fasista..

Prosli smo to vec nekoliko puta.

Prosli smo to vec nekoliko puta.
hahaha pusti ti @ saurmana, on je u kampanji za kantu godine.dscile je napisao/la:Ajde pustite ga, kao da on ne zna sta se desilo.. Fasizam je odvojena Republika Srpska, ali je zato velika Albanija patriotizam. Ko to ne konta je fasista..
Ova odluka nije sportska, vec politicka, ali nije ni bitno jer svakako ne idemo na EP. Nastavlja se prepucavanje Britanije i Nemacke preko nas, arnauti su samo necivilizovani instrument u tom procesu i povodljivo pleme, nista drugo. Potrosna roba koja kad ne bude trebala Britima nece ih ni primecivati sta god se desavalo. Trajace ova zayebancija dok se reformise EU, odnosno dok Englezi ne odyebu iz EU. Ovoj odluci je doprineo i onaj koji je precutao ime pilota drona, a tvrdi da zna ko je.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kakav cirkus, pa ovo je za ne poverovati.
Prekinu utakmicu, ulete na teren, pretuku igrače Albanije i imaju obraza reći kako je kazna neopravdana. 
@Saurmane , imas po 6 bodova od komplet spskog korpusa, ne moras da se trudis vise.Saurman je napisao/la:Prekinu utakmicu, ulete na teren, pretuku igrače Albanije i imaju obraza reći kako je kazna neopravdana.
Kao da mene zaboli neka stvar za vaše male igrice, još vam to nije jasno ni poslije 6 g na forumu.Tribalian je napisao/la:@Saurmane , imas po 6 bodova od komplet spskog korpusa, ne moras da se trudis vise.Saurman je napisao/la:Prekinu utakmicu, ulete na teren, pretuku igrače Albanije i imaju obraza reći kako je kazna neopravdana.Jos Dortmund kad poludi ove godine.
Po vašoj priči svi su ostali krivi samo Srbija nije.Čuj ti priče Albanije nas je isprovocirala pa su navijači uletili na stadion i počeli tući igrače Albanije.
Jel' vidis sta radim zbog tebe, sad @ Klaretu moram da dam 5 bodova , a @ Greivisu 4 b, a momci se trudili cele godine.Saurman je napisao/la:
Kao da mene zaboli neka stvar za vaše male igrice, još vam to nije jasno ni poslije 6 g na forumu.![]()

- alan_kardec
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Prekinu utakmicu, ulete na teren, pretuku igrače Albanije i imaju obraza reći kako je kazna neopravdana.
Niko od navijača Srbije sa ovog foruma ne smatra da Srbija ne treba biti kažnjena (veliki propusti su napravljeni u organizaciji utakmice i to smo ovdje konstatovali odmah nakon prekida) tako da ova tvoja zlonamjerna inputiranja uopšte nisu na mjestu, ali pošto si jedan od dežurnih trollova ovdje, razumijem.
Vjerujem da si gledao utakmicu, al evo da napomenem da se na dronu nalazilo obilježje fašističke tvorevine koja je nastala po direktivama Hitlera i Dućea, i da pitam, čiji su navijači poslali dron, ko je napao Mitrovića dok je skidao to obilježje sa drona, ko se nije vratio na teren i pored odluke uefa-inog delegata da se utakmica može nastaviti. I pored svega gore nabrojanog, 3 boda se daju Šiptarima.
I nikako nakon ovakve odluke ne može biti svejedno, bar ne meni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
@alane ni meni... još ako ne kazne hrvate UEFA je za mene fašistička organizacija.. mada bi mi bilo žao hrvatskih igrača
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.