A koliko je puta je pricao sa Cirom u medjuvremenu? Poenta je sto Pape nece ni da cuje ni za jednog igraca, dok on ne dodje sa koferom papira!Dufresne je napisao/la:Kad trazis evo:Miralem Pjanic...nije doduse sam sebe pozvao ali je prvo promjenio papire pa onda dobio pozivneznalica je napisao/la:navedi ti nama jedan primjer gdje igrac sam sebe poziva i na svoju ruku mijenja papire i td ..tk@b3 je napisao/la:nAVEDITE MI JEDAN PRIMJER IGRACA KOJI JE DOBIO POZIV ZA A SELEKCIJU A DA NEMA PRAVO NASTUPA ZA ISTU...
S POSTOVANJEM![]()
Sam rjesavao papirilogiju, daj molim te. Ja cu te podsjetiti, da je to vrijeme citava drzava brujala o Pjanicu, samo sto nije iz pastete iskakao, a svima nam je poznato da je se u rjesavanje civilnog drzavljanstva ukljucio i Zeljko Komsic da se to zavrsi - znaci clan Predsjednistva BiH![/quote]
Zadnji put diskutujem sa Vama,nadjite mi dio recenice u kojoj sam napisao da je sam sebi rjesavao papirologiju...napisao sam da je prvo rjesio papirologiju pa onda dobio poziv,jer drugacije i ne moze...i molim Vas da sljedeci put bolje citate...ja niti koga branim niti napadam ,samo cinjenice pisem...selektor je taj koji odlucuje ko ce biti a ko nece biti,sve dok smo prvi u grupi ja ga podrzavam .A sve ostalo (pretpostavke da cemo ili necemo otici na SP)je prognoza .....
P.S.ne diskutujte kada nemate o cemu,ja sam napisao cinjenice, a Vi blago receno okrecete smisao zeleci raspravu.