GNK Dinamo Zagreb
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Mamic "gospodin"
-MAMIĆ se na otvaranju Dinamovog hotela prvo požalio kako su loše igre i rezultati njegovog kluba ove jeseni, razlog što mu se zdravlje toliko pogoršalo da mora na dvije operacije, ali brzo je pokazao da je onaj stari.
Na pitanje jednog od novinara, kako tumači da su navijači Hajduka i Dinama jedni drugima izašli u susret kupujući karte rivalima za gostovanja, Mamić je odgovorio:
"**** ti materina provokatorska! Zbog takvih kao ti ne mogu popiti kavu na Cvjetnom trgu. Bojim se za sebe i svoju obitelj."
Objasnio je situaciju na navijačkoj sceni:
"U Glasgowu se od naših 1500 navijača, u prvi red izguralo 30 našmrkanih kretena i za sebe napišu da su Torcida.
Postoji grupa huligana koja ne poštuje državu, a zapamtite, ti isti će mojoj i vašoj djeci gurati igle u ruke.
Naravno, novinari su dobili još porcije:
"Pa nije Mamić donio zakon, država ga je donijela. Za sve ste krivi vi mediji, nakazno pišete o reprezentaciji..."
-MAMIĆ se na otvaranju Dinamovog hotela prvo požalio kako su loše igre i rezultati njegovog kluba ove jeseni, razlog što mu se zdravlje toliko pogoršalo da mora na dvije operacije, ali brzo je pokazao da je onaj stari.
Na pitanje jednog od novinara, kako tumači da su navijači Hajduka i Dinama jedni drugima izašli u susret kupujući karte rivalima za gostovanja, Mamić je odgovorio:
"**** ti materina provokatorska! Zbog takvih kao ti ne mogu popiti kavu na Cvjetnom trgu. Bojim se za sebe i svoju obitelj."
Objasnio je situaciju na navijačkoj sceni:
"U Glasgowu se od naših 1500 navijača, u prvi red izguralo 30 našmrkanih kretena i za sebe napišu da su Torcida.
Postoji grupa huligana koja ne poštuje državu, a zapamtite, ti isti će mojoj i vašoj djeci gurati igle u ruke.
Naravno, novinari su dobili još porcije:
"Pa nije Mamić donio zakon, država ga je donijela. Za sve ste krivi vi mediji, nakazno pišete o reprezentaciji..."
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Hotel '67'

Maksimir iznutra izgleda strasno, prestrasno. Tu mislim na ovaj jug i dio zapada. Ostatak unutrasnjosti je u raspadu. Kamo srece da je sav ovaj sredjeni prostor na nekom ljepsem stadionu, na nekom lijepom Maksimiru.

Maksimir iznutra izgleda strasno, prestrasno. Tu mislim na ovaj jug i dio zapada. Ostatak unutrasnjosti je u raspadu. Kamo srece da je sav ovaj sredjeni prostor na nekom ljepsem stadionu, na nekom lijepom Maksimiru.
- gerdmuller
- Kontakt:
http://i.minus.com/iqvMZvp7FrN6p.gif" onclick="window.open(this.href);return false; kakav poremecaj od covjeka

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Kolika je tocna zarada od prodaje igrača?Gdje su izvješća?Zašto se ne pokazuju?Sigurno jer je sve čisto i jako im dobro ide.Admir_Sa je napisao/la:segment prodaje igraca, broju titula, zarade, redovna primanja. neuspješno strašnoSiamoNoi je napisao/la:Gdje su sad oni s pricom o Zdravku upjesnom manageru?
Koji god segment da uzmes u obzir covjek je i vise nego neuspješan.
Eto broj titula u ovakvoj (neregularnoj) ligi je mjerilo.S kim se ja raspravljam...
Možda umre za operacijskim stolom.Lillard je napisao/la:Zdravko baca sebe uvijek u prvi plan. Tako da ovaj put mora na cak 2 operacije. Za Dinamo je dao zdravlje
. Goni se stoko manipulatorska!
Husejinovic sest mjeseci van pogona.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Imal intervju čitav da daš link, Maminjo gigant
Grbavica naš je Hram!!!
- gerdmuller
- Kontakt:
Kakav retardRiverPlate je napisao/la:Imal intervju čitav da daš link, Maminjo gigantkakva reakcija
![]()
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
Možda umre za operacijskim stolom.[/quote]Lillard je napisao/la:Zdravko baca sebe uvijek u prvi plan. Tako da ovaj put mora na cak 2 operacije. Za Dinamo je dao zdravlje
. Goni se stoko manipulatorska!
A mozda ce dan nakon operacije zapjevati " onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Zdravko vrijedja i na sudu, pocetak kraja, kazem ja
.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ivanković dobil otkaz
sad kad dođe štimac
sad kad dođe štimac
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
- francobaresi
- Kontakt:
Ako Mamić "potone" , tek onda će Dinamo da dotakne dno.
Nešto slično kao što se desilo Gadafiju i njegovoj voljenoj Libiji. Svi oni koji su bili protiv njega su na kraju uspjeli u namjeri da ga se riješe. Međutim, čisto sumnjam da sad slave i u uživaju. Upravo sad im je teže nego ikada. Tako bi moglo biti i sa Dinamom, zato pazite šta želite.
Nešto slično kao što se desilo Gadafiju i njegovoj voljenoj Libiji. Svi oni koji su bili protiv njega su na kraju uspjeli u namjeri da ga se riješe. Međutim, čisto sumnjam da sad slave i u uživaju. Upravo sad im je teže nego ikada. Tako bi moglo biti i sa Dinamom, zato pazite šta želite.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ode Branko, bilo je i vrijeme. Do kraja polusezone Dinamo ce vodit Zoki. I bolje da je tako, nek imaju vremena da nadju novog i normalnog trenera, a ne da odmah idu u lov i prvog postave. I Dinamo je jako dobro igrao pod Zokijem one tri utakmice. Jedini kiks je napravio onda kad je radio glupe izmjene u Becu, danak neiskustvu. Nadam se da ce u iduca 2-3 mjeseca dovesti pravog strucnjaka.
- gerdmuller
- Kontakt:
[quote="francobaresi"]Ako Mamić "potone" , tek onda će Dinamo da dotakne dno.
[/quote]

- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Consigliere
- Kontakt:
Profesor
Al, ustvari, boli ga qurac, mahno lovu za posao koji sam i ja mogao obaviti
Cacic next

Al, ustvari, boli ga qurac, mahno lovu za posao koji sam i ja mogao obaviti
Cacic next
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- gerdmuller
- Kontakt:
http://img34.imageshack.us/img34/5892/nnr2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Nova era Dinama pocinje onaj dan kada Mamić ode iz kluba.
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Daj molim te, odi s ovi glupostima. Dinamo je dotaknuo dno davnih dana. Samo vi gledate sve kroz prizmu hebene love.francobaresi je napisao/la:Ako Mamić "potone" , tek onda će Dinamo da dotakne dno.
Ko ce odgovarati za odstetu Ivankovicu, a hoteli se naime grade, ono sve super
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Bayern@heart
- Kontakt:
uskoro predstavljanje novog trenera koji će debitovati protiv Psv-a.Čovjek dokazanog trenerskog kvaliteta
i koji u dušu poznaje dinamo to je:
dame i gospodo
KRUNO JURČIĆ

i koji u dušu poznaje dinamo to je:
dame i gospodo
KRUNO JURČIĆ
...Kruno Jurčić...iskusniji nego ikad
Kakav isprdak od kluba.
Kakav isprdak od kluba.
Tanac
.
Maminho sef stoljeca
.Maminho sef stoljeca
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.