Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ma kao sto rekoh, rekla-kazala slucaj. Netko kaze nema para, i eto nema para jer nisu uplacene? A jel, molim te, sto kaze kevin ne pada nikome na pamet da netko nije sebi te pare uzeo, o tome se uopce ni ne razmislja bit ce.
Brate, eno ti sudova pa dokazuj, pustimo te ''ali cijela drzava je mafijaska'' fore pa zato se ''ne moze nista''. Znaci treba sad vjerovati nekome na rijec i reci dobro, u redu, tako je, zato sto se unutar drzave redovito desavaju malverzacije? Pa isto kao sto ti znas eventualno te neke ljude ja znam pojedine ovdje koji svim silama se trude da ispune te svoje obveze prema igracima, uposlenicima i drzavi i bas iz tog razloga jer znaju da bi njih prve singlirali i provlacili po medijima i na stupu srama iducih 10 godina da nadju bilo kakvu malverzaciju, jer samo takvo sto cekaju i ponavljam, budi uvjeren da u slucaju da Široki ima dugove kakve imaju Celik, Sarajevo, Zeljo i slicni ne bi sigurno bio u situaciji da se raspravlja ili prica o kojekakvim oprostima ili reprogramima dugova nego bi ih unistili.
Dok se takvo sto ne dokaze ili ne uradi po tom pitanju, ovo je cisti senzacionalizam i naklapanje.
Brate, eno ti sudova pa dokazuj, pustimo te ''ali cijela drzava je mafijaska'' fore pa zato se ''ne moze nista''. Znaci treba sad vjerovati nekome na rijec i reci dobro, u redu, tako je, zato sto se unutar drzave redovito desavaju malverzacije? Pa isto kao sto ti znas eventualno te neke ljude ja znam pojedine ovdje koji svim silama se trude da ispune te svoje obveze prema igracima, uposlenicima i drzavi i bas iz tog razloga jer znaju da bi njih prve singlirali i provlacili po medijima i na stupu srama iducih 10 godina da nadju bilo kakvu malverzaciju, jer samo takvo sto cekaju i ponavljam, budi uvjeren da u slucaju da Široki ima dugove kakve imaju Celik, Sarajevo, Zeljo i slicni ne bi sigurno bio u situaciji da se raspravlja ili prica o kojekakvim oprostima ili reprogramima dugova nego bi ih unistili.
Dok se takvo sto ne dokaze ili ne uradi po tom pitanju, ovo je cisti senzacionalizam i naklapanje.
...Život za Široki...
Jedno je sigurno da ova drzava tone sve dublje i dublje, a tako i sve u njoj pa cak i ova nasa jadan liga.
Badava se raspravljate kad nema izlaza.
Badava se raspravljate kad nema izlaza.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jest zalosno reci,al covjek je u pravuVećeg pesimiste u životu nisam vidio
Diletanti tipa ovoga što spominju našu lijepu plavenkasto zelenu Listicu punu pastrmke i ponešto rakova nisu vrijedni citiranja jer da je ikada u životu platio 1KM poreza tj.pdv-abi valjda znao da pdv ide na račun uno-uio BH i da to nema veza sa županijom ,da doprinosi na place u i za fbih i županije i da je federalna inspekcija ( većinom bošnjaci ) u hercegovini 4 puta godišnje i radi akcije po svim objektima ( vidi meni to nisu rekli kod mene su svaki put ) i da je to istina što ovaj što voli našu lijepu Listicu govori nk SB bi bio blokiran ves davnooooooo.
Edit.
Ne postoje općinski porezi za informaciju ovog vrlog poznavatelja porezne politike i raspodjele sredstava .
Edit.
Ne postoje općinski porezi za informaciju ovog vrlog poznavatelja porezne politike i raspodjele sredstava .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Kome i zasto otpisivati dug..neka klubovi uhvate za usi one sto su ih uvalilu u ove dugove,a ne otpisivati lopovima dug..kakvih lopova je bilo i jos ima u upravama sarajevskih klubova koji ukradose Boga oca..i na kraju treba sve to zaboraviti i otpisati..uostalom nije fer prema drugim klubovima..jbg ako cemo lopovima gledati kroz prste i nije ni cudo sto nam je drzava u qrcu.
Otpisati kamatu, glavnica nek se plati, to je jedino rješenje.TMmanija2012 je napisao/la:Kome i zasto otpisivati dug..neka klubovi uhvate za usi one sto su ih uvalilu u ove dugove,a ne otpisivati lopovima dug..kakvih lopova je bilo i jos ima u upravama sarajevskih klubova koji ukradose Boga oca..i na kraju treba sve to zaboraviti i otpisati..uostalom nije fer prema drugim klubovima..jbg ako cemo lopovima gledati kroz prste i nije ni cudo sto nam je drzava u qrcu.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ne pricaj gluposti, upravo sam ti to i napisao.kksiroki je napisao/la:Diletanti tipa ovoga što spominju našu lijepu plavenkasto zelenu Listicu punu pastrmke i ponešto rakova nisu vrijedni citiranja jer da je ikada u životu platio 1KM poreza tj.pdv-abi valjda znao da pdv ide na račun uno-uio BH i da to nema veza sa županijom ,da doprinosi na place u i za fbih i županije i da je federalna inspekcija ( većinom bošnjaci ) u hercegovini 4 puta godišnje i radi akcije po svim objektima ( vidi meni to nisu rekli kod mene su svaki put ) i da je to istina što ovaj što voli našu lijepu Listicu govori nk SB bi bio blokiran ves davnooooooo.
Edit.
A sto se tice naziva Listica, ja sam tvoj gradic naucio tako zvati i tako cu ga zvati. Vi ga u dokumentima, medjusobnoj kmunikaciji, bilo cemu, bnazivajte kako hocete. A ja cu kako ja hocu. Mada to je vise i nebitno.
A ono sto sam pisao, sustina svega stoji. Sve to sto sam rekao zapravo mi je prepricao covjek koji je pokrenuo ovu inicijativu o otpisu akmata, i otplacivanju glavnice duga u ratama.
Dode neki indijanac i pocne pricati gluposti koje je sam slozio i sastavio u glavi i onda vas nekoliko iz ŠB se svadjate s njim, pa niste mi jasni nikako. Pustite ga da prica nebuloze
Sent from my PMP5580C using Tapatalk HD
Sent from my PMP5580C using Tapatalk HD
Ma šta ćeš ti napisati , da poznajes elementarni porezni proces nikad nebi napisao što si napisao i još kažeš općine kažu ovo ono q općine samo dobiju što im država i fbih vrate ,toliko o tvojoj priči i izvorima i tom liku o kom pricasAdiRajvosa je napisao/la:Ne pricaj gluposti, upravo sam ti to i napisao.kksiroki je napisao/la:Diletanti tipa ovoga što spominju našu lijepu plavenkasto zelenu Listicu punu pastrmke i ponešto rakova nisu vrijedni citiranja jer da je ikada u životu platio 1KM poreza tj.pdv-abi valjda znao da pdv ide na račun uno-uio BH i da to nema veza sa županijom ,da doprinosi na place u i za fbih i županije i da je federalna inspekcija ( većinom bošnjaci ) u hercegovini 4 puta godišnje i radi akcije po svim objektima ( vidi meni to nisu rekli kod mene su svaki put ) i da je to istina što ovaj što voli našu lijepu Listicu govori nk SB bi bio blokiran ves davnooooooo.
Edit.
A sto se tice naziva Listica, ja sam tvoj gradic naucio tako zvati i tako cu ga zvati. Vi ga u dokumentima, medjusobnoj kmunikaciji, bilo cemu, bnazivajte kako hocete. A ja cu kako ja hocu. Mada to je vise i nebitno.
A ono sto sam pisao, sustina svega stoji. Sve to sto sam rekao zapravo mi je prepricao covjek koji je pokrenuo ovu inicijativu o otpisu akmata, i otplacivanju glavnice duga u ratama.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
E čuj on će nazivati gradove kako on hoće.To je čisto omaložavanje drugih ljudi i gradova.Jeli mijenjanje naziva gradova i klubova ovdje na ovom forumu nekada bilo zabranjeno?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 16 avg 2013, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- badblueboylivno
- Kontakt:
I sada je.Mancini je napisao/la:E čuj on će nazivati gradove kako on hoće.To je čisto omaložavanje drugih ljudi i gradove.Jeli mijenjanje naziva gradova i klubova ovdje na ovom forumu nekada bilo zabranjeno?
Uvrede na račun Bosne i Hercegovine i njenih simbola, negiranje državnosti BiH, njene cjelovitosti i jednistvenosti, preimenovanje dijelova BiH ili gradova u BiH rezultiraće trajnim banom.
Hayley <3
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To se na ovom forumu odavno ne kaznjava, odnosno moderacija hini da ''nema smisla'', tj. da je po pravilima.
A nema tu nikakvo ''ja sam tako naucio'' ili sto vec, to je otvoreno vrijedjanje i sluzi iskljucivo i jedino kao provokacija i izazivanje antagonizma jer takvi likovi jedva cekaju da im se odgovori na to kako bi onda to pokusali kulturno okrenuti na svoju stranu.
A nema tu nikakvo ''ja sam tako naucio'' ili sto vec, to je otvoreno vrijedjanje i sluzi iskljucivo i jedino kao provokacija i izazivanje antagonizma jer takvi likovi jedva cekaju da im se odgovori na to kako bi onda to pokusali kulturno okrenuti na svoju stranu.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 16 avg 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
-
felix123
- Kontakt:
Ma iskreno boli me k....c kako će zvati moj grad ,ja znam kako se on zove ,a mislim da više njih "češe" što nije više LišticaMancini je napisao/la:E čuj on će nazivati gradove kako on hoće.To je čisto omaložavanje drugih ljudi i gradove.Jeli mijenjanje naziva gradova i klubova ovdje na ovom forumu nekada bilo zabranjeno?
Meni na primjer ne pada na pamet zvat Istočno Sarajevo ,Srpsko Sarajevo itd. ,niti sam ikog iz Širokog vidio da to piše
Nego lako za to ja mislim da pehar prvaka PLBIH završava na Pecari iako Željo ko tihi potočić prolazi protivnike ,bez buke,nekako nitko ne očekuje da mogu 3 put za redom osvojit ,i kako je Čelik postao hit i jedan od kandidata
Vrijeme je za titulu prvaka
Nisi samo ti u pitanju, niti ljudi iz sirokog ima jos ljudi kojima smeta tako nesto...felix123 je napisao/la:Ma iskreno boli me k....c kako će zvati moj grad ,ja znam kako se on zove ,a mislim da više njih "češe" što nije više LišticaMancini je napisao/la:E čuj on će nazivati gradove kako on hoće.To je čisto omaložavanje drugih ljudi i gradove.Jeli mijenjanje naziva gradova i klubova ovdje na ovom forumu nekada bilo zabranjeno?![]()
Meni na primjer ne pada na pamet zvat Istočno Sarajevo ,Srpsko Sarajevo itd. ,niti sam ikog iz Širokog vidio da to piše
Nego lako za to ja mislim da pehar prvaka PLBIH završava na Pecari iako Željo ko tihi potočić prolazi protivnike ,bez buke,nekako nitko ne očekuje da mogu 3 put za redom osvojit ,i kako je Čelik postao hit i jedan od kandidata
Vrijeme je za titulu prvaka
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nah, to ti je jednostavno borba protiv vjetranjaca. Nije to uopce ni poanta vise kome smeta ili ne, isticalo se na to dosta puta do sada (ne samo u vezi toga nego i capajeba, torpeda, selje, svinjskog, podvelezja, ...), medjutim iako je direktno krsenje pravila foruma nikad se nije napravilo nista po tom pitanju.
Poanta je u tome da se to koristi iskljucivo i jedino sa svrhom vrijedjanja i provokacije i samim time ima za posljediccu antagonizam i izazivanje rasprave, i takvi dobro znaju zasto to rade, tu nikakvog neznanja i ''naucenosti'' nema. Iz istog razloga ce netko npr. uvijek reci Srpsko Sarajevo, a nece reci Istocno Sarajevo.
Poanta je u tome da se to koristi iskljucivo i jedino sa svrhom vrijedjanja i provokacije i samim time ima za posljediccu antagonizam i izazivanje rasprave, i takvi dobro znaju zasto to rade, tu nikakvog neznanja i ''naucenosti'' nema. Iz istog razloga ce netko npr. uvijek reci Srpsko Sarajevo, a nece reci Istocno Sarajevo.
...Život za Široki...
Ovi sto su uredno placali porez, jbg zajeba.li su se
Dug i kad se oprosti opet ce biti na istom. Za 2-3 godine opet ce se stvoriti dug. U PL ima samo jedan covjek sposoban za neke promjene, a to je Amar Osim. Ovo ostalo nije ni za kopanje kanala
Dug i kad se oprosti opet ce biti na istom. Za 2-3 godine opet ce se stvoriti dug. U PL ima samo jedan covjek sposoban za neke promjene, a to je Amar Osim. Ovo ostalo nije ni za kopanje kanala
NO PYRO NO PARTY
Sve je to tako. Ali evo kako da se ja ovom porezniku obratim. Iskreno, naravno da me ne smeta to "Lištica", ali kada znam da mi on to tako kaže samo da me pokuša uvrijediti, jer znam da i njemu to ništa ne znači, vjerovatno je se ni ne sjeća kao takve, onda je zaslužio da ga zovem u najmanju ruku kitar ili da njegov tim nazovem torpedo. I to je tako , nitko ni ne pokušava da se zabavi time. Otkud odjednom sada priča o neisplaćenim obavezama klubova?? Biti će da se prijeti ne izlaskom u E natjecanja... jos timova to spominje. Naravno da treba svima naplatiti sve. Pa i kamate ste dužni , dok ste vi trošili te novce, ganjali ostanak ili titule, isto je, neki su uredno plaćali obaveze. I sada odjednom svim tim velikim klubovima treba oprostiti dugovanja...smješno, šta je to kao neka nagrada. Ako ne mozeš, ne znaš poslovati ...gasi. Da bi apsurd bio veći, najveći dužnici su oni koji se najglasnije kunu u BiH , a najviše je pokradaju.ŠB_Fidelis je napisao/la:Nah, to ti je jednostavno borba protiv vjetranjaca. Nije to uopce ni poanta vise kome smeta ili ne, isticalo se na to dosta puta do sada (ne samo u vezi toga nego i capajeba, torpeda, selje, svinjskog, podvelezja, ...), medjutim iako je direktno krsenje pravila foruma nikad se nije napravilo nista po tom pitanju.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 16 avg 2013, 23:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Isti ti koji preimenuju Široki Brijeg su mene napadali što nisam stavio prefiks Bosanski ispred naziva grada Šamac. Dvostruki aršini 
Smoke Weed Everyday!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ovde prije svega treba napraviti razliku izmedju naziva koji su ZVANICNO koristeni prije i naziva koji su produkt ljudske maste...
recimo, listica, torpedo su nazivi koji su bili u upotrebi dugo vremena pa ne vidim sto bi to nekoga vrijedjalo... (bili nekoga iz novog travnika zasmetalo ako bi mu grad nazvali pucarevo?)
dok recimo, svinjski, seljo su ocigledni primjeri pokusaja vrijedjanja drugih...
nadam se da vam je malo jasnije...
recimo, listica, torpedo su nazivi koji su bili u upotrebi dugo vremena pa ne vidim sto bi to nekoga vrijedjalo... (bili nekoga iz novog travnika zasmetalo ako bi mu grad nazvali pucarevo?)
dok recimo, svinjski, seljo su ocigledni primjeri pokusaja vrijedjanja drugih...
nadam se da vam je malo jasnije...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.