SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Cetvrta uzastopna pobjeda Hercegovaca
iz Stoca(tri u ligi, jedna u kupu). U kakvoj smo formi najbolje potvrdjuje to, da smo dali svi po jedan pogodak za pobjedu od 3:0. Svaka cast momci idemo dalje.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Da je ovo da je ono,da Irci nisu primili gol od Estonije,sada bih ja slavio ulazak u barazEdin TM87 je napisao/la:Ma daste Bogdo, al' dobili steT-MAC je napisao/la:kako vidim opet nerjeseno odigrasmo...Zamalo bod sa igracem manje (gdje si dzoni
), sad nam bjeze gromovi 5 bodova, a backspace 7
idalje smo treci, Pivopije izgubile, no garaze i premier su dobili i prisli nam na bod
EDIT: joj ne pricaj gluposti stefko, da je grcka ostala 1:0 ja bi pogodio, a ne ti, a vidio si austriju u zadnjoj minuti
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mnogo smo jakiBIHfan je napisao/la:Eto bez kapitena uvjerljiva pobjeda od 2:0. Delfini nastavljaju svoj niz pobjeda.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Megamon
- Kontakt:
E nek ide sve u tri lijepe pm.Izgleda da mi ni dvogledom ove godine necemo vidjeti cvajtu

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jel ovo greska na mecu Crazy legs - Pijetlovi(2-0 umjesto 4-0) ili niste "detaljno" pregledali123456 je napisao/la:Mnogo smo jakiBIHfan je napisao/la:Eto bez kapitena uvjerljiva pobjeda od 2:0. Delfini nastavljaju svoj niz pobjeda.adnane jesmo polozili test?????????
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Svaka cast za postignuti gol, koliko vidim po ovim rezultatima sto je sekretar objavio samo si ti uspio pogoditi rezultat kod gostijuDevil je napisao/la:Pa ti bazena ne mozes pogoditi,sreca pa sam ja tu,ali koliko vidim izgubismo 2:1.Edin TM87 je napisao/la:Kolko ja nemam srece u ovoj igri, to je da te Bog sacuvaAustrija u zadnjoj minuti izbija mi gol, zatim Grci pri kraju zabijaju gol, i oni mi izbijaju gol (sreca stefko imo 2:0), a sad ce negdje pred kraj Portugal zabit, a ja imam 3:1
(kakve koristi kad je legenda prepiso od mene taj rezultat)
@SYLAR ispravit ce to sekretar
S-Y-L-A-R je napisao/la:Jel ovo greska na mecu Crazy legs - Pijetlovi(2-0 umjesto 4-0) ili niste "detaljno" pregledali123456 je napisao/la:Mnogo smo jakiBIHfan je napisao/la:Eto bez kapitena uvjerljiva pobjeda od 2:0. Delfini nastavljaju svoj niz pobjeda.adnane jesmo polozili test?????????
![]()
Ispravljeno.Molim sve da jave ako uoce gresku.Ja sam malo vise slavijo pobjedu BiH i omakla se koj casica vise
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sa dva igraca vise izgubili. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- King Kenny
- Kontakt:
Mnogo smo jakiMonolog je napisao/la:Ganjaši i dalje po starom. Pobjeda je obezbijeđena, samo je pitanje s kojim rezultatom ćemo nafilovati goste. Da l' će biti 2:0, 3:0 ili 4:0. Sve zavisi od Andore.Da l' će ostati ovako il' će se promijeniti rezultat na tom meču. A, bilo je krajnje vrijeme da i ja proigram.
Borićemo se za vrh i izlazak na Euro scenu.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Nevjerovatno. Gosti u ovom kolu nisu osvojili niti jedan jedini bod, a pritom su postigli samo 1 pogodak (Devil). Sve statistike su na strani domaćina. 
Claus je napisao/la:Nevjerovatno. Gosti u ovom kolu nisu osvojili niti jedan jedini bod, a pritom su postigli samo 1 pogodak (Devil). Sve statistike su na strani domaćina.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=5410" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilderi su osvoili bod u gostima
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
A da, nisam primjetio. Ipak su Bilderi jedini imali razloga za zadovoljstvo (potrefila ih je sreća što Vukovi nisu postigli gol).123456 je napisao/la:Claus je napisao/la:Nevjerovatno. Gosti u ovom kolu nisu osvojili niti jedan jedini bod, a pritom su postigli samo 1 pogodak (Devil). Sve statistike su na strani domaćina.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=5410" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilderi su osvoili bod u gostimaJer Vukovi nisu uspjeli zabiti niti jedan gol kao domacini
123456 je napisao/la:Mnogo smo jakiBIHfan je napisao/la:Eto bez kapitena uvjerljiva pobjeda od 2:0. Delfini nastavljaju svoj niz pobjeda.adnane jesmo polozili test?????????
Fino,fino...zadovoljan sam
BackSpace nastavlja s dobrim igrama i pobjedama i idemo da pobjedimo formule sljedece kolo,cijeli tim je u dobroj formi.Jedini smo tim koji jos nije porazen
- elninho_resTO
- Kontakt:
i bez zajednickih priprema smo usli u seriji , sta ce tek biti na zimskoj pauzi kad se jos malo uigramoBliss je napisao/la:Cetvrta uzastopna pobjeda Hercegovacaiz Stoca(tri u ligi, jedna u kupu). U kakvoj smo formi najbolje potvrdjuje to, da smo dali svi po jedan pogodak za pobjedu od 3:0. Svaka cast momci idemo dalje.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Do iduceg kolafanatikos je napisao/la:BackSpace nastavlja s dobrim igrama i pobjedama i idemo da pobjedimo formule sljedece kolo,cijeli tim je u dobroj formi.Jedini smo tim koji jos nije porazen
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
pobjedi cemo mi i vasEdin TM87 je napisao/la:Do iduceg kolafanatikos je napisao/la:BackSpace nastavlja s dobrim igrama i pobjedama i idemo da pobjedimo formule sljedece kolo,cijeli tim je u dobroj formi.Jedini smo tim koji jos nije porazen
Koje smo mi usrane srece. Uvijek kad je domacinsko kolo, mi budemo gosti ili obrnuto. Ove godine bas nemamo srece123456 je napisao/la:Claus je napisao/la:Nevjerovatno. Gosti u ovom kolu nisu osvojili niti jedan jedini bod, a pritom su postigli samo 1 pogodak (Devil). Sve statistike su na strani domaćina.
Bilderi su osvoili bod u gostimaJer Vukovi nisu uspjeli zabiti niti jedan gol kao domacini
Sredjena je lista strijelaca i postavljene tabele, ako primjetite kakvu gresku prijavite ovdje 
Šuti, ista situacija je i s nama, ništa bolji nismo.suhakrpa je napisao/la:Koje smo mi usrane srece. Uvijek kad je domacinsko kolo, mi budemo gosti ili obrnuto. Ove godine bas nemamo srece123456 je napisao/la:Claus je napisao/la:Nevjerovatno. Gosti u ovom kolu nisu osvojili niti jedan jedini bod, a pritom su postigli samo 1 pogodak (Devil). Sve statistike su na strani domaćina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.