Eh još da je ne zaspat na poluvremenu.
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Opet Westbrook s parkinga!
Najbolje poluvrijeme u ovoj seriji, nevjerovatan tempo, ali ako OKC ne zatvori reket, ne gine im ubijanje ovim ulascima Manua i Parkera.
LUHG!
Kako igra SAS
Durant i Westbrook daju sve od sebe da ovo ne bude BO.
Bolju serija od ove je jedino moguca u duelu Spursa i Heata. Zato navijajte svi za Spurse.
Sad koju cigaru da se smirim.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Sad koju cigaru da se smirim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima li igdje box score da radi?

-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Bravo SAS! Nećemo gledati 2012. opet Bogu hvala. Ali serija 5 utakmica iza nas, svaki puta je pobjednik bio jasan na ulasku u 4/4..
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
- Paraglajder
- Kontakt:
A odvratne serije bože sačuvaj, svaka utakmica blowout.... Ja fakat ne vidim način kako OKC može izbaciti Spurse, isto ko poplašeni, Brooks godinama akcije spremne nema da nacrta, bem ti nba na šta je spao.
YNWA
Kakva karanana, vala vrijedilo je ostat' budan do 5h. 
Jest vala serija uzas, blowout za blowoutom, daj malo blizu, ne mora bitu buzzer beater. Jednu noc jedna ekipa izgleda vise fokusirana, vise hustle itd. A druga skroz izgubljeno, pa obrnuto.
WCF je majka mu stara....
Drago mi je za SAS
Zadnji put kad je svaka od prvih 5 tekmi u finalu konferencije rijeseno sa 9+ poena je bilo 1992 Bullsi-Cle
WCF je majka mu stara....
Drago mi je za SAS
Zadnji put kad je svaka od prvih 5 tekmi u finalu konferencije rijeseno sa 9+ poena je bilo 1992 Bullsi-Cle
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 30 maj 2014, 05:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kako se mis Guarin, brze bolje sakrio u rupu
godinama ga je to ucio smard iz milana, pa me ne cudi ovo sad
rezerve pune, hajde 50 hahhah 
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovo se zove blowout,a ne ono sto je OKC radila nama!Mig_Mig je napisao/la:Kako se mis Guarin, brze bolje sakrio u rupugodinama ga je to ucio smard iz milana, pa me ne cudi ovo sad
rezerve pune, hajde 50 hahhah
EDIT:Trebao je Ayres gdje zgaziti ovog malog sm.rada Fishera...
Imamo oko +60 u seriji. Da je Pop zapeo s minutama starterima u jednoj od one dvije tekme mozda je veceras moglo biti gotovo.
znaci ipak cekamo spurse u finalu
sta sam rekao odmah u startu, bice ponovo isto finale i ona neka bolji pobjedi (sto bi znacilo u prevodu 3. uzastopna za heat
) salim se malo, sad ozbiljno, mislim da su spursi zavrsili posao ovde jer nema sanse da se sada thunder vrati, kod njih se moraju desiti velike promjene ako zele nekad nesto po pitanju naslova da naprave 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
A da mi ne budemo cekali vas (ako Indiana veceras poludi)...
Salu na stranu, niko od nas jos nije zavrsio posao, ne treba se opustati sekunde...
Salu na stranu, niko od nas jos nije zavrsio posao, ne treba se opustati sekunde...
Jesu li sudije krive opet? 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
JHam je napisao/la:Jesu li sudije krive opet?
btw. ali "luda" serija , sve same dominacije , hajde prve dvije nije bilo Ibake pa propuh u reketu , a onda se Ibaka vraca i 3 imo perfektan sut i blokade , a onda dominacija Westbrooka u all round igri i Duranta na perimetru i sad ova extra dodavnja i izvlacanje Ibake izvan reketa sa odlicnim sutom Parkera i Ginobilija
Re: Odg: NBA Playoffs
Kakve promjene, samo trebaju sacekat da ona dvojica dodju u ozbiljne godine.LenBias je napisao/la:znaci ipak cekamo spurse u finalusta sam rekao odmah u startu, bice ponovo isto finale i ona neka bolji pobjedi (sto bi znacilo u prevodu 3. uzastopna za heat
) salim se malo, sad ozbiljno, mislim da su spursi zavrsili posao ovde jer nema sanse da se sada thunder vrati, kod njih se moraju desiti velike promjene ako zele nekad nesto po pitanju naslova da naprave
Nevjerovatno sta se sve dozvoljava Lanceu a o kraljici da ne pricam. Kao sto sam i napisao ovo ce biti razvaljivanje Miami uz odlicnu partiju Jamesa, a Georgeova igra je tragikomicna u ovoj utakmici, ispuhao je on sve u prosloj..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.