LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Jel i sad Kobe kriv i njegovo ispucavanje? 6/15 na kraju trece,4 def skoka,5 asistencija i 1 izgubljena.
Istina nije neki procenat kako smo navikli ove sezone (ne racunajuci zadnjih par tekmi) ali da ne bude Kobe digo 30 lopti,pogodio 10,7 izgubio itd...
Istina nije neki procenat kako smo navikli ove sezone (ne racunajuci zadnjih par tekmi) ali da ne bude Kobe digo 30 lopti,pogodio 10,7 izgubio itd...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
on nije mogo sutat od Butlera za sada .. pa mali ga je pojeo u dosadasnjem dijelu utakmice ..slabo sam koga vidjeo da ga je ovako cuvao kao Butler u ova prva tri periodasamosarajvo je napisao/la:Jel i sad Kobe kriv i njegovo ispucavanje? 6/15 na kraju trece,4 def skoka,5 asistencija i 1 izgubljena.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Stvarno, Jimmyeva odbrana na Kobiju, priceless.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nikako mi nije jasno kako ljudi imaju nerjeseno 4 min do kraja a na kraju izgube 12 razlike, to ce ostati nerazjasnjeno u mom mozgu.Imati takvu ekipu a ne znati je koristiti pa to je tuga majke mi 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kakvu mi odbranu imamo tek sad vidim.. kad nam vi niste dali jedva 80p onda zaista imamo najacu odbranu u ligi definitivno vise tu nema sumnje
.
Butler vam je zakucao Kobea nocas za patos posteno
... ne nije Kobe kriv kriv je Butler upravu je ovaj lik bio 
Butler vam je zakucao Kobea nocas za patos posteno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa koji smo mi sretnici nakon svih silnih gresaka Paxona i ekipa sto na trejdovima sto na draftu, da dobijemo prvi pirck 2008 i da D'Antoni ne pristane da nas vodi jer su mu Knicksi vise love nudili
.
Ja vec odavno govorim da taj klaun ne moze voditi niti jednu ozbiljnu ekipu, jer jednostavno nije talentiran, gura taj svoj neki run & gun ne bitno o kojoj se ekipi radi, a s Lakersima to definitivno nece ici.
Zao mi navijaca Lakersa...al valjda ga se rijese uskoro!
Ja vec odavno govorim da taj klaun ne moze voditi niti jednu ozbiljnu ekipu, jer jednostavno nije talentiran, gura taj svoj neki run & gun ne bitno o kojoj se ekipi radi, a s Lakersima to definitivno nece ici.
Zao mi navijaca Lakersa...al valjda ga se rijese uskoro!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ko bi rekao da ce lakersi biti 12. na pola sezone
- BeyKopites
- Kontakt:
D'Antoni je izgubio svaku podršku jer je očigledno da ni od PO nema ništa, mislim, ekipa koja ne može da se sastavi sada treba da dobije nekih 30 utakmica a 41 je ostala do kraja
GOTOVO PA NEMOGUĆE !
Bryant polahko popušta, noseći veliko breme ove loše igre Lakersa a i njegovih godina i već polahko počinje da se ispucava na susretima. Iako na papiru momčad koja bi trebala biti ubojita iz raznih uglova, očigledno zbog taktičnog (ne)znanja trenera, ekipa ne može da ispolji sve svoje kvalitete koje sigurno ima na pretek !
Davno sam govorio da bi nam trebao pravi defanzivno koordinator jer napad nije predstavljao problem, i dalje stojim iza toga, međutim sada ni u napadu nismo ubojiti kao prije i trebat će pravo čudo da ovi Lakersi proigraju.
Bryant polahko popušta, noseći veliko breme ove loše igre Lakersa a i njegovih godina i već polahko počinje da se ispucava na susretima. Iako na papiru momčad koja bi trebala biti ubojita iz raznih uglova, očigledno zbog taktičnog (ne)znanja trenera, ekipa ne može da ispolji sve svoje kvalitete koje sigurno ima na pretek !
Davno sam govorio da bi nam trebao pravi defanzivno koordinator jer napad nije predstavljao problem, i dalje stojim iza toga, međutim sada ni u napadu nismo ubojiti kao prije i trebat će pravo čudo da ovi Lakersi proigraju.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
kad su odbili ponovo Phila znao sam da necemo ni u play off, i nema sanse da dobijemo 30 od 41 ostalih otakmica , i ako dobijemo 30 nije nam zagarantovan play off ... GO LA
Ima li ko jaci
Ekipa za ismijivanje...nista drugo.
Nema Butler veze sa njegovom losom partijom jer je ovakav sut vec standardan 3-4 utakmice...nebitno ko je sa druge strane.SaltCityAttack je napisao/la:Butler vam je zakucao Kobea nocas za patos posteno... ne nije Kobe kriv kriv je Butler upravu je ovaj lik bio
Bryant: Frustriran sam, ovo je neprihvatljivo
Trebali su ove sezone košarkaši Los Angeles Lakersa biti jedni od favorita za naslov i ponajbolja momčad lige, ali trenutačno se oko njih vrti samo jedno pitanje: mogu li i do doigravanja?
U noći s ponedjeljka na utorak Chicago je na domaćem parketu pobijedio Lakerse 95:83, a Lakersi su tako upisali deveti poraz u posljednjih jedanaest susreta, ali i već šesti uzastopni u gostima.
Trenutačno su Lakersi tek dvanaesta momčad Zapada s omjerom 17-24, a do osmog mjesta i doigravanja su trenutačno kratki za pet pobjeda.
“Pokušavam ostati hladan, pokušavamo pronaći izlaz, ali ovo je vrlo, vrlo frustrirajuće. Zapravo, ovo je užasno. Ja sam košarkaš koji je ispisao mnogo toga u povijesti ove igre, ali se sada osjećam jadno. Neprihvatljivo je da ovako igramo, neprihvatljivo je da na ovakav način predstavljamo sebe u dvorani gdje su nekoć vladali Michael Jordan, Scottie Pippen i Phil Jackson. Ovako dalje ne može”, srdito je govorio Kobe Bryant i dodao:
“Kada govorimo o ovoj utakmici onda određeni kredit moramo dati i domaćinu, jer je odigrao posebno dobru obranu kada je trebalo. Ali, problem leži u meni i u nama. Mi nismo dobri i stvari se moraju mijenjati. Tonemo…”, zaključio je Kobe.
Trebali su ove sezone košarkaši Los Angeles Lakersa biti jedni od favorita za naslov i ponajbolja momčad lige, ali trenutačno se oko njih vrti samo jedno pitanje: mogu li i do doigravanja?
U noći s ponedjeljka na utorak Chicago je na domaćem parketu pobijedio Lakerse 95:83, a Lakersi su tako upisali deveti poraz u posljednjih jedanaest susreta, ali i već šesti uzastopni u gostima.
Trenutačno su Lakersi tek dvanaesta momčad Zapada s omjerom 17-24, a do osmog mjesta i doigravanja su trenutačno kratki za pet pobjeda.
“Pokušavam ostati hladan, pokušavamo pronaći izlaz, ali ovo je vrlo, vrlo frustrirajuće. Zapravo, ovo je užasno. Ja sam košarkaš koji je ispisao mnogo toga u povijesti ove igre, ali se sada osjećam jadno. Neprihvatljivo je da ovako igramo, neprihvatljivo je da na ovakav način predstavljamo sebe u dvorani gdje su nekoć vladali Michael Jordan, Scottie Pippen i Phil Jackson. Ovako dalje ne može”, srdito je govorio Kobe Bryant i dodao:
“Kada govorimo o ovoj utakmici onda određeni kredit moramo dati i domaćinu, jer je odigrao posebno dobru obranu kada je trebalo. Ali, problem leži u meni i u nama. Mi nismo dobri i stvari se moraju mijenjati. Tonemo…”, zaključio je Kobe.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jesil gledo tekmu? Evo i sam covjek kaze u onom trenutku je imao malo steva nije se trosio solidan prosjek imalo, ali jednostavno Butler mu nije dao ni da trosi lopteadnan24 je napisao/la:Ima li ko jaci![]()
Ekipa za ismijivanje...nista drugo.
Nema Butler veze sa njegovom losom partijom jer je ovakav sut vec standardan 3-4 utakmice...nebitno ko je sa druge strane.SaltCityAttack je napisao/la:Butler vam je zakucao Kobea nocas za patos posteno... ne nije Kobe kriv kriv je Butler upravu je ovaj lik bio
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la: Jesil gledo tekmu? Evo i sam covjek kaze u onom trenutku je imao malo steva nije se trosio solidan prosjek imalo, ali jednostavno Butler mu nije dao ni da trosi lopte..blokade pa ukradene i td... Tek na kraju Kobe se isfulao jer je morao pokusati nesto
Butler jest zasluzan za Bryantovu losu noc ali pitanje je iz kojih razloga.Nije slucajno Kobe los zadnje 3-4 utakmice...covjek je jednostavno preumoran.U pola utakmica ove sezone nije odmorio ni sekunde u drugom poluvremenu,jedan je od vodecih u minutama po tekmi i jos mu je je D Antoni prije 10-ak dana dao nekakvu vecu ulogu u odbrani...od tada Kobe sutira ocajno.Znaci to je bio slucaj i prije Butlera a bice i poslije ako se nastavi ovim tempom...ovo sinoc nije bio nikakav izuzetak.
Naravno Bullsi su ukupno gledajuci odigrali odlicnu odbranu i tesko da bi i Kobe-jeva bolja partija nesto promijenila...ja sam siguran da bi Thibbs sa Lakersima cuda pravio.
Od Howarda opet nista...Gasol je i dalje doktor za njega.
On the issue of Howard's belief that the ball simply doesn't go through him enough on offense, Bryant rejected the premise.
"I've tried to go out of my way to get him the ball," Bryant told Y! Sports. "Sometimes I end up looking like an idiot, because I get up in the air, I've got a shot, but I try to find him. But he thinks I'm going to shoot, so his back is turned. I'm trying to think about getting him the ball a lot – take care of him as much as I possibly can. It takes me out of rhythm a little bit, but I'm fine with that. If that's going to help our team, I'm more than willing to do that."
"I've constantly tried to help him out, tried to talk to him," Bryant said. "Two o'clock in the morning, three o'clock in the morning. Texting him. Sharing reading materials. Anything to try and help him."
"I'm shooting a low percentage right now, and I've got to look at that. It's on me to make shots, but I'm having to make tough shots, getting the ball 30 feet from the basket and [expletive] like that..."And right now, I've got to shoot at a higher percentage, have to play better. "
Vazno je da sam ja prije mjesec dana bio razapet i bio prozvan na ovoj temi da nemam pojma o kosarci...I onda se dogodi cudo da oni koji su to tvrdili nestanu posljednjih par dana sa ovog foruma.
Poraz ocekivan, kao sto sam napisao u svom prethodnom postu, Thibs ocitao lekciju pokusaju od trenera 2.0.
Bryant ovim izjavama na indirektan nacin govori pokusaju od trenera 2.0 da mora promjeniti svoj sistem i FO-u da ukoliko to isti nije u stanju nek potrazi novog trenera.
Ja da sam na mjestu Buss-a dao bi otkaz D`Antoni-ju i ponovo na tu funkciju vratio Bieckerstaff-a, jer gore od ovog ne moze.
Poraz ocekivan, kao sto sam napisao u svom prethodnom postu, Thibs ocitao lekciju pokusaju od trenera 2.0.
Bryant ovim izjavama na indirektan nacin govori pokusaju od trenera 2.0 da mora promjeniti svoj sistem i FO-u da ukoliko to isti nije u stanju nek potrazi novog trenera.
Ja da sam na mjestu Buss-a dao bi otkaz D`Antoni-ju i ponovo na tu funkciju vratio Bieckerstaff-a, jer gore od ovog ne moze.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
vama bi najbolje bilo da ne produzite howarda
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
da ga trejduju dok je jos na cijeni kolko tolko...bolje uzeti igrace i pikove nego ga pustiti da ode...LenBias je napisao/la:vama bi najbolje bilo da ne produzite howarda
Ne trebate nikog trejdat. Imate najbolji tim u ligi zasigurno, ali kada imas 3 superstara od kojih su 2 stara a jedan spor onda je nekako logicno da neces igrat run and gun kosarku. Ovi Lakersi da igraju npr. kao Chicago ili Memphis bi imali mozda i najbolji omjer, Gasol i Howard u reketu bi bili ne prolazni kada bi igrali sporiju kosarku, a u napadu se Bryant ne bi morao forsirati, uzimao bi manje suteva a vise pogadjao jer bi se manje umarao trkom gore-dole. D`Antoni forsira isti nacin igre sa svakom ekipom a to ne ide tako, to je isto kao da sad dodje npr u Partizan i hoce run and gun, ne moze to nikako, ali zato on jos ova sezona i sto je treniro treniro je. Da je vama Phil sad ovde imali bi najbolji omjer i podhebavali bi nas ostale. Ova ekipa sa ovoliko zvijezda zahtjeva dobrog trenera a vi ste u ovoj sezoni imali 2 debila i normalno da ne ide nista, raspad....
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
U svakom slucaju imamo jedan od najboljih. Niko netrazi totalnu dominaciju odmah u prvoj godini ali se trazi sigurno ucesce u PO. Imati ovakvu ekipu i onda imati ovakav sramotan omjer je ne samo bruka,vec prava katastrofa. Brown je imao losiju ekipu,smijesnu klupu pa opet nismo strijepili za PO. D'Antoni je trenutno izgubljen totalno, vjerovao sam u njega i nakon poraza od Heat-a ali ovo sto smo pruzili protiv Toronta i Bullsa je skandal.
D'Antoni nije jedini krivac ali je po meni glavni i Bryant je vec poceo kritikovati njegov sistem,ako se ono od jucer uopste moze nazvati "sistemom".
D'Antoni nije jedini krivac ali je po meni glavni i Bryant je vec poceo kritikovati njegov sistem,ako se ono od jucer uopste moze nazvati "sistemom".
Taman. Cuban bi želio Dwighta upariti sa Dirkom, Lakersi dobiju solidnog centra i playa i loš uogovor Mariona.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.