FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Veceras treba rijesiti PSG,odmah u prvoj utakmici,dok su ovako "osakaceni" povredama i slicno. Jer raspored je jako zajeban. I atmosfera bi bila bolja pred utakmicu sa Valenciom ako bi se ubiljezila sigurna i ubjedljiva pobjeda, te ako bi vec veceras rijesili pitanje prolazka. Za vikend je kljucna utakmica za osvajanje prvenstva Spanije. Prvo veceras ubiljeziti sigurno pobjedu, a onda za vikend rijesiti Valenciju i 90 % je u prvenstvu Spanije gotovo. Nadam se.
Posljednju gostujuću pobjedu protiv nekog francuskog tima FC Barcelona je ostvarila u sezoni 2001/2002. i to protiv Lyona. U tom susretu je, između ostalih, nastupio i trenutni trener Barçe, Luis Enrique, kao i kapiten kluba, Xavi Hernandez.
Taj meč je završen pobjedom Blaugrane od 2:3, a golove za katalonsku momčad su postigli Kluivert, Rivaldo (na asistenciju Enriquea) te Gerard López.

Neka ponove isti rezultat i ja zadovoljan
gledaj ti kad su Xavi i Puyol bili prvotimci u LP
i onda mi dođe neki lobotomac sa pricom kako se za njih culo tek od 2008 
Taj meč je završen pobjedom Blaugrane od 2:3, a golove za katalonsku momčad su postigli Kluivert, Rivaldo (na asistenciju Enriquea) te Gerard López.

Neka ponove isti rezultat i ja zadovoljan

gledaj ti kad su Xavi i Puyol bili prvotimci u LP

Bonano
veceras samaramo parisku nejac bez problema

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- JamesJoyce
- Kontakt:
Pa normalno da je tako, sigurno nije bio medju 10-20 najboljih veznjaka svijeta do Eura, svako ko je pratio nogomet od 2000. bez ikakvih problema moze nabrojat tih desetak veznjaka koji su bili bolji od njega, a ostali otprilike u ravnini sa njim.let3 je napisao/la:gledaj ti kad su Xavi i Puyol bili prvotimci u LPi onda mi dođe neki lobotomac sa pricom kako se za njih culo tek od 2008
I da, prvotimci Gabri, Chdgagagagsvavvaval i Bonano, jaka privilegija.

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Bonano i christanvalmiki_92 je napisao/la:Bonano![]()
![]()

Kakav je to bio tandem kiksera
Lopta na 30 metara od gola bonana je bila vec velika prijetnja

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
bonano je bio dobar kakav je bio rud hesp,eh kakvih smo sve golmana imali u to vrijeme,bio je nesto prije sergiov otac buskec,pa onda bonano,hesp,dutruel,bio je i onaj nijemac sto se bacio pod voz,sve hamelji,najvece razocarenje je bio vitor baia koji je doveden kao veliko pojacanje,ponajbolji golman svijeta,kod nas je bio odron,ne ponovilo se to vrijeme
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Kako mozete zaboravit turskog ratnika , Rustu Redzber or whatever
Frajer uzme umoci prst u blato pa se ispod oka malo "zatracka" i glumi Ramba 

Vrijeme je da se više otresu ovi francuski žabari na njihovom stadionu. Kad se samo sjetim kako se **** provukoše prije dvije godine.
I ovaj posljednji meč u Parizu je odbrana katastrofalno odigrala, ono znaš koliko je sati kad ti Verratti uvali glavom nakon kornera
Od Parižana koji su tresli našu mrežu u 4 dosadašnja meča, večeras su samo tu Matuidi i Pastore. Ne bi me iznenadilo da ovom maksumu Matuidiju uleti kakva frljoka, kao recimo prije dvije godine.
Samo jako od početka, moraju se iskoristiti ove suspenzije i povrede.

Od Parižana koji su tresli našu mrežu u 4 dosadašnja meča, večeras su samo tu Matuidi i Pastore. Ne bi me iznenadilo da ovom maksumu Matuidiju uleti kakva frljoka, kao recimo prije dvije godine.

Samo jako od početka, moraju se iskoristiti ove suspenzije i povrede.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Slobodan si da ih nabrojiš, a mi cemo biti publika koja ce se smijatiJamesJoyce je napisao/la:Pa normalno da je tako, sigurno nije bio medju 10-20 najboljih veznjaka svijeta do Eura, svako ko je pratio nogomet od 2000. bez ikakvih problema moze nabrojat tih desetak veznjaka koji su bili bolji od njega, a ostali otprilike u ravnini sa njim.let3 je napisao/la:gledaj ti kad su Xavi i Puyol bili prvotimci u LPi onda mi dođe neki lobotomac sa pricom kako se za njih culo tek od 2008
I da, prvotimci Gabri, Chdgagagagsvavvaval i Bonano, jaka privilegija.

- MisterGuardiola
- Kontakt:
Eto Klopa...
Jao jagme za Kloppom. Pola foruma ga priziva.MisterGuardiola je napisao/la:Eto Klopa...

Sport i MD predviđaju iste sastave. Ovako bi to trebalo izgledati.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nedo Bog veceg zlamuamerc je napisao/la:Jao jagme za Kloppom. Pola foruma ga priziva.MisterGuardiola je napisao/la:Eto Klopa...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
FC Barcelona:
Ter Stegen - Montoya, Pique, Mascherano, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez i Neymar Jr!
Ter Stegen - Montoya, Pique, Mascherano, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez i Neymar Jr!
montoya na klupi citavu sezoni i hajd igraj protiv psga,zasto ne bi mogo adriano igrat desnog beka
i lucho ima ove fix ideje znaci boze
lika van forme bez minuta hajd baci u vatru i bice na kraju motoya kloc viidi ga kakav je a lik ni kriv ni duzan bez potrebnih minuta kako da bude na ekstra nivou
mora lucho neki potez nerezonski napravit ,mislio sam da ce sa dva zadnja igrat al et naso je nesto
adriano najbolje rijesenje za desnog beka ,dobar i u skoku kod prekida ,igro je u zadnje vrijeme u takmicarskoj formi je a ovaj sa tribina hajd cuvaj lavezzija i cavanija
i lucho ima ove fix ideje znaci boze

lika van forme bez minuta hajd baci u vatru i bice na kraju motoya kloc viidi ga kakav je a lik ni kriv ni duzan bez potrebnih minuta kako da bude na ekstra nivou
mora lucho neki potez nerezonski napravit ,mislio sam da ce sa dva zadnja igrat al et naso je nesto
adriano najbolje rijesenje za desnog beka ,dobar i u skoku kod prekida ,igro je u zadnje vrijeme u takmicarskoj formi je a ovaj sa tribina hajd cuvaj lavezzija i cavanija

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Nije ni Adriano imao minuta, sto se jako primijetilo u onoj ligaskoj utakmici nedavno. Tako da je sve to u pet deka.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Od Suareza ocekujem da se veceras kojim golom iskupi za sve one promašaje protiv Seville.
Neka ponovi utakmicu kao protiv Citya u gostima i sve mu je oprošteno.
Neka ponovi utakmicu kao protiv Citya u gostima i sve mu je oprošteno.
Ajde Neyo zabij im makar jedan. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ko ima stream neka postavi. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
http://www.gofeed2all.eu/watch/338086/1 ... elona.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.