nesto smjesnoautogol je napisao/la:Wenger: "Imamo kvalitet da osvojimo Premiership"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Niko nije pokusavao usporediti igracke kvalitete pomenutog dvojca,to nije ni moguce,prvi je zavrsio karijeru prije pet godina a drugi je svoju tek poceo graditi..To sto ti cesto,povrsno i cinicno rezonujes vecinu stvari je neka druga prica koja je mene licno odavno pocela da smara,.Seaman je napisao/la: kanu je bio doktor za panja sanogoao tehnici da ne pričam,ali sanogo zabio 4 gola s 2 metra i odmah krene usporedba s kanuom
![]()
Nije moguce diskutovati s tobom o bilo cemu na takav nacin,.
Kanu je djelovao trapavo na terenu,tako ce djelovati svaki mrsavi ćamuga od dva metra koji vucara loptu po zelenoj povrsini,.AllGunsBlazing je napisao/la: Ljudi moji, ako vam je Kanu trapav onda vi fudbala niste ni gledali.
[youtube][/youtube]
Ko zna,mozda ce Sanogova biografija u Arsenalovom dresu zauzimati i vise od ovih osam i kusur minuta na youtubeu,.Nije da pricamo o Henryu ili Bergkampu,pricamo o covjeku koji je u pet sezona za Arsenal dao nekih tridesetak golova
**** li te Wengere Arteta.. Smuci mi se sastav kad vidim njega, kreativnost i brzina ekipe 3x manja s njim u prvoj...
vecina koje sam gledao su doktorski,,bio je dobar igrac kanuchily-rz je napisao/la:Niko nije pokusavao usporediti igracke kvalitete pomenutog dvojca,to nije ni moguce,prvi je zavrsio karijeru prije pet godina a drugi je svoju tek poceo graditi..To sto ti cesto,povrsno i cinicno rezonujes vecinu stvari je neka druga prica koja je mene licno odavno pocela da smara,.Seaman je napisao/la: kanu je bio doktor za panja sanogoao tehnici da ne pričam,ali sanogo zabio 4 gola s 2 metra i odmah krene usporedba s kanuom
![]()
Nije moguce diskutovati s tobom o bilo cemu na takav nacin,.
Kanu je djelovao trapavo na terenu,tako ce djelovati svaki mrsavi ćamuga od dva metra koji vucara loptu po zelenoj povrsini,.AllGunsBlazing je napisao/la: Ljudi moji, ako vam je Kanu trapav onda vi fudbala niste ni gledali.
[youtube][/youtube]
Ko zna,mozda ce Sanogova biografija u Arsenalovom dresu zauzimati i vise od ovih osam i kusur minuta na youtubeu,.Nije da pricamo o Henryu ili Bergkampu,pricamo o covjeku koji je u pet sezona za Arsenal dao nekih tridesetak golova
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vidim da si novi ovdje pa da ti objasnim. Kobasicari su izuzetno ogranicena sorta ljudi i kao takve ih ignorisemo na ovoj temi. Ne obracaj paznju.topnik1 je napisao/la:nesto smjesnoautogol je napisao/la:Wenger: "Imamo kvalitet da osvojimo Premiership"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i nije ti ovo bojanka
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
#Arsenal team to play AS Monaco: Szczesny, Debuchy, Koscielny, Chambers, Monreal, Ramsey, Arteta, Wilshere, Cazorla, Alexis, Giroud
- Ozymandias
- Kontakt:
Vjerovatno vide Arsenalov DNK u njemutopnik1 je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89316.html jel ovo neka bomba ili ima istine ako je istina i ako ima sanse da se dovede ni sekunde ne treba razmisljati
ajd dobro je samo da krezo nije tu,,a santi ce valjda odigrati bolje nego juceisx je napisao/la:#Arsenal team to play AS Monaco: Szczesny, Debuchy, Koscielny, Chambers, Monreal, Ramsey, Arteta, Wilshere, Cazorla, Alexis, Giroud
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Krezo je tu topniče
-
arminarsenal
- Kontakt:
Campbel nije ni na klupi 
-
BigBigBang
- Kontakt:
ma znam ko jeanell je napisao/la:Znaš li ti ko je uopšte krezo topniče ?
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
nadat je se da je tako,,jer prica se da su milanovi skauti u londonu i da se trebaju danas sastati s njim i njegovim menadzerom ,,e moj wengere ako to dopustisrambo16 je napisao/la:Campbell je pošteđen za današnju tekmu.Barem tako čitam
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nema ni Sanoga na klupi mislim
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa Wenger je juce jasno i kategoricno rekao da od transfera i posudbe Campbella nema nista...Realno juce je odigroa skoro cijeli mec nema potrebe da danas ponvoo igra...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
napise covjek da je Klopp reko da nece Hummelsa prodati oni i dalje spekuliraju o dolasku 
Samo su Nijemci ogrraniceni,a ostali nisu ? Da se nisi zajebo ?Greivis je napisao/la:Vidim da si novi ovdje pa da ti objasnim. Kobasicari su izuzetno ogranicena sorta ljudi i kao takve ih ignorisemo na ovoj temi. Ne obracaj paznju.topnik1 je napisao/la:nesto smjesnoautogol je napisao/la:Wenger: "Imamo kvalitet da osvojimo Premiership"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i nije ti ovo bojanka
Nego ima li ko raspolozen za opkladu,da necete biti prvi na kraju polusezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.