slabo je to, uzmite SalahaL'Avvocato je napisao/la:Baš neki dan kontam kako bi bilo dobro da Ardu dovedemo. Kupili bi armiju turskih navijača tim potezom
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
- L'Avvocato
- Kontakt:
Firenza bi objavila rat Torinu i započela invaziju na PiemontChinaglia je napisao/la:slabo je to, uzmite SalahaL'Avvocato je napisao/la:Baš neki dan kontam kako bi bilo dobro da Ardu dovedemo. Kupili bi armiju turskih navijača tim potezom
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
L'Avvocato je napisao/la:Firenza bi objavila rat Torinu i započela invaziju na PiemontChinaglia je napisao/la:slabo je to, uzmite SalahaL'Avvocato je napisao/la:Baš neki dan kontam kako bi bilo dobro da Ardu dovedemo. Kupili bi armiju turskih navijača tim potezom
L'Avvocato je napisao/la:Pogba iza napadača i riješen problem. Svršavao bi po protivničkim golmanima
Marchisio,Vidal i Sturaro/Khedira/Pereira iza kao defanzivni bedem integentnih veznaka prije pravog bedema,a Pogba iza Morate i Dybale uuuuu futuristicka ekipa. Pogba ima pas,dribling sut i fizicku snagu,mozda da je maaalkice brzi sa loptom,jako brzo bi zavolio tu poziciju jer je blize golu.
A moze se po francuskoj ili portugalskoj ligi isceprkat mladih brzonogih bekova koji znaju centrirati da se moze i po stranama napadati...
Eto sad bi otisao do vidovite Dzemile da mi kaze kako ce izgledati prva postava Juventusa 1. Januara 2016
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Sto se poluspica tice, mozda Payet iz Marseillea ne bi bio losa opcija. Dobar dio sezone (ako ne i na kraju) je bio vodeci na listi kreiranih sansi u francuskoj Ligi. Sezonu zavrsio sa 21 asistencijom. Moze igrati iza napadaca i na krilu.
Sigurno ne bi mnogo kostao a mogao bi da bude veoma isplativa investicija.
Sigurno ne bi mnogo kostao a mogao bi da bude veoma isplativa investicija.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma Misketa uzeti dok se vratio iz penzije. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- IlCapitano
- Kontakt:
Sad još Teveza riješiti i da se spremamo lagano za novu sezonu.Allegri has renewed his contract with Juventus until 2017 with an option for another year in a deal worth €3m/yr. [Via @romeoagresti]
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma gospodin naš. Toliko osporavan i proglašen mediokritetom kad je došao u Juve a počisti sve u sezoni iza nas. Naklon za majstoraIlCapitano je napisao/la:Allegri has renewed his contract with Juventus until 2017 with an option for another year in a deal worth €3m/yr. [Via @romeoagresti]
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- IlCapitano
- Kontakt:
Nisam ovo očekivao od njega.Pare che @carlitos3210 abbia preso casa a Madrid...
Mozda covjek zeli Spaniju za kraj karijere ! Bujrum, 25miliona .IlCapitano je napisao/la:Nisam ovo očekivao od njega.Pare che @carlitos3210 abbia preso casa a Madrid...
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sa tolikim kešom, mi cemo u sljedecu sezonu uci sa slabijim sastavom nego sto smo imali. 
Don't believe the hype.
- IlCapitano
- Kontakt:
Nabiti im cijenu pa nek izvole ili fino razmjena za Ardu i super.Mig_Mig je napisao/la:Mozda covjek zeli Spaniju za kraj karijere ! Bujrum, 25miliona .IlCapitano je napisao/la:Nisam ovo očekivao od njega.Pare che @carlitos3210 abbia preso casa a Madrid...
Ma kakvi, možemo samo napredovati.akisarajevo92 je napisao/la:Sa tolikim kešom, mi cemo u sljedecu sezonu uci sa slabijim sastavom nego sto smo imali.
- IlCapitano
- Kontakt:
Reče Marotta da Pirlo nije iskazao želju za odlaskom, za Teveza se očekuje brzo odgovor i vjerovatnije je da će on otići nego Pirlo i da ne treba očekivati nikakva velika pojačanja. Pogba, Morata, Vidal ostaju naravno.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ako Tevez ode nama pod hitno treba neki iskusan napadač za narednu sezonu.
Pirlu se naravno ne ide, sve dok ne dobije neku beton ponudu.
Pirlu se naravno ne ide, sve dok ne dobije neku beton ponudu.
★★★
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ako ne dovedu top napadaca na mjesto Teveza, e onda ce ponistiti sav dobar posao koji su vec uradili.
U evropi nemamo sta traziti bez WC napadaca.
U evropi nemamo sta traziti bez WC napadaca.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Na kojoj poziciji ce se Dybala koristiti?
Igrača kao Tevez je teško zamjeniti,igrač koji gotovo da garantuje 20+ golova po sezoni,toliko pridonosi igri i timu,očekivao sam da poslije Juventusa ode u Bocu,iznenanadilo me ovo sa Atl.Mad. Međutim ukoliko nema motiva i želje da odigra još jednu sezonu za Juve onda neka ide. Samo se nadam da neće dogovoriti Mandžu,mrzak mi je drama...
Pitam se da li će Dybala dobiti 10 ukoliko Carlos ode? Već je pritisak na malom ogroman zbog visine transfera još i ta eventualna 10-ka bi ga dodatno stvorila.
Pitam se da li će Dybala dobiti 10 ukoliko Carlos ode? Već je pritisak na malom ogroman zbog visine transfera još i ta eventualna 10-ka bi ga dodatno stvorila.
Sto ? Pa Atletico je veci klub od JuventusaIlCapitano je napisao/la:Nisam ovo očekivao od njega.Pare che @carlitos3210 abbia preso casa a Madrid...
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.