Uskoro cemo gledati nesto slicno ovome...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kume, jesi ti sta ti je?Southboy je napisao/la:BEZ IKAKVE PROVOKACIJE,SAMO ME ZANIMA MISLJENJE OVIH NORMALNIH NAVIJACA KAKO BI ONI REAGOVALI AKO BI SE OVAKO NESTO DESILO...![]()
Ja iskreno ne bi mogao zamisliti svoj klub s nekim drugim grbom...
http://identitet.ba/2013/07/16/vlasnik- ... s=og.likes
Glupko ti je onaj što te napravioDzoleZeljo je napisao/la:@OdStruke - Mislim da te covjek nije pitao za komentar u vezi Zeljinog grba. Ali sta ces, glupko ostaje glupko.
Uskoro cemo gledati nesto slicno ovome...![]()
![]()
SamoZeljo je napisao/la:Tan je kreten. Ljudima mijenjati boju moze samo kreten. Cijeli svijet mu se smije ali kretena boli briga.
Tako nesto moze uraditi samo tvrdoglavi kreten koji ne razmislja koliko ljudi je unesrecio.
Napravio je cirkus od kluba. Na tribinama ima navijaca u novim dresovima ali jos uvijek ima i onih u plavim, mozda i vise. Ni na sta nalik.
Kreten ne konta da klub ne postoji zbog njega nego zbog navijaca. Mogao im je i golu zenu staviti na grb, valjda i to voli. Idiot.
Ne znam sta se pojedinci vezu za crvenu boju? Vi ste bordo boje a ne crvene. Znaci, i vama bi mogao promijeniti boju.(bordo i crveno nije isto, dvije razlicite boje)
mozda da znas engleski razumio bi sta to znaci....a ne lupao gluposti...OdStruke je napisao/la: Dečko, uporedi svoj avatar (to je zapravo grb tvok kluba) sa zvaničnim i aktuelnim grbom tvog kluba. Izmeđuostalog na grbu vam piše "football club", a to ne da je smiješno... nego komedija nad komedijama. Čuj football club.
Southboy je napisao/la:BEZ IKAKVE PROVOKACIJE,SAMO ME ZANIMA MISLJENJE OVIH NORMALNIH NAVIJACA KAKO BI ONI REAGOVALI AKO BI SE OVAKO NESTO DESILO...![]()
Ja iskreno ne bi mogao zamisliti svoj klub s nekim drugim grbom...
http://identitet.ba/2013/07/16/vlasnik- ... s=og.likes
fanatic je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:Tan je kreten. Ljudima mijenjati boju moze samo kreten. Cijeli svijet mu se smije ali kretena boli briga.
Tako nesto moze uraditi samo tvrdoglavi kreten koji ne razmislja koliko ljudi je unesrecio.
Napravio je cirkus od kluba. Na tribinama ima navijaca u novim dresovima ali jos uvijek ima i onih u plavim, mozda i vise. Ni na sta nalik.
Kreten ne konta da klub ne postoji zbog njega nego zbog navijaca. Mogao im je i golu zenu staviti na grb, valjda i to voli. Idiot.
Ne znam sta se pojedinci vezu za crvenu boju? Vi ste bordo boje a ne crvene. Znaci, i vama bi mogao promijeniti boju.(bordo i crveno nije isto, dvije razlicite boje)
![]()
Nogometni klubovi su vec odavno postale kompanije/firme. Vecinu(nebitno koja drzava je u pitanju) vlasnika klubova samo zanima poslovanje kluba. Taj kreten ima pravo radit' sa svojom kompanijom(u ovom slucaju je to klub) sta hoce. Navijaci nisu dio kluba i oni su potrosaci i gdje god je dovoljno novca od sponzora, marketinga navijaci su manje vise nebitni. Svakako mu je trziste u aziji 100x vrijednije od onog u engleskog, tako da njega zaboli qrac sto je pola stadiona crveno, pola plavo ako to znaci da ce prodat' 30% vise dresova u aziji.
Prvi ja bi volio da je drugacije, ali nije..klubovi su nekada bili "gradjanski" - simboli grada i nesto su znacili, dok su danas obicne kompanije ala prevent, ovako ili globalno apple, microsoft i sl.
Plitak si haveru. Spominjem "football club" BAŠ zato što je engleski. Iz prostog razloga jer mi nije jasno zašto se to nalazi na vašem grbu. Dodvoravate se nekom? Glumite Engleze? I HŠK i NK i FK je za mene u redu, jer je to naš jezik. Nađi mi bilo koji klub iz bivše Juge ili neki drugi evropski klub (a da nije engleski) da im na grbu piše "football club". Znači, da rezimiramo...Southboy je napisao/la:mozda da znas engleski razumio bi sta to znaci....a ne lupao gluposti...OdStruke je napisao/la: Dečko, uporedi svoj avatar (to je zapravo grb tvok kluba) sa zvaničnim i aktuelnim grbom tvog kluba. Izmeđuostalog na grbu vam piše "football club", a to ne da je smiješno... nego komedija nad komedijama. Čuj football club.
a kako bi komentirao sto zrinjskom pise "hrvatski športski klub" ,ili celiku ako stoji NK...
Nije to tema bila al nema veze,vidim da nisi neki normalan navijac nego neko djete...
Zavrsavamo raspravu
Nit' sam ekonomista, nit' navijac Sarajeva nego samo iznosim cinjenice. A cinjenica je da on moze i **** na grb stavit', navijaci nista ne bi mogli uraditi jer je klub njegovo vlasnistvo.SamoZeljo je napisao/la:fanatic je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:Tan je kreten. Ljudima mijenjati boju moze samo kreten. Cijeli svijet mu se smije ali kretena boli briga.
![]()
Nogometni klubovi su vec odavno postale kompanije/firme. Vecinu(nebitno koja drzava je u pitanju) vlasnika klubova samo zanima poslovanje kluba. Taj kreten ima pravo radit' sa svojom kompanijom(u ovom slucaju je to klub) sta hoce. Navijaci nisu dio kluba i oni su potrosaci i gdje god je dovoljno novca od sponzora, marketinga navijaci su manje vise nebitni. Svakako mu je trziste u aziji 100x vrijednije od onog u engleskog, tako da njega zaboli qrac sto je pola stadiona crveno, pola plavo ako to znaci da ce prodat' 30% vise dresova u aziji.
Prvi ja bi volio da je drugacije, ali nije..klubovi su nekada bili "gradjanski" - simboli grada i nesto su znacili, dok su danas obicne kompanije ala prevent, ovako ili globalno apple, microsoft i sl.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko ovdje prica o tome ima li on pravo ili nema?? Jesam li ja rekao da nema?
Smijesna si mali.
Takve stvari se jednostavno ne rade. Ovo nema nikakve veze sa poslovanjem nego samo sa zeljom jednog klasicnog idiota kojem se cijeli svijet smije a protiv je svih ljudi koji su vezani za taj klub od kako je osnovan.
Koliko si pametan, ovaj idiotluk si povezao sa poslovanjem i opravdavas ga?
Da li bi danas sutra opravdao da ti Sarajevo promijeni u plavo? Hajde da te cujem ekonomisto?
1.kako nekontas da u krugu gornjem djelu pise fudbalski klub a u donjem football club..OdStruke je napisao/la:Plitak si haveru. Spominjem "football club" BAŠ zato što je engleski. Iz prostog razloga jer mi nije jasno zašto se to nalazi na vašem grbu. Dodvoravate se nekom? Glumite Engleze? I HŠK i NK i FK je za mene u redu, jer je to naš jezik. Nađi mi bilo koji klub iz bivše Juge ili neki drugi evropski klub (a da nije engleski) da im na grbu piše "football club". Znači, da rezimiramo...Southboy je napisao/la:mozda da znas engleski razumio bi sta to znaci....a ne lupao gluposti...OdStruke je napisao/la: Dečko, uporedi svoj avatar (to je zapravo grb tvok kluba) sa zvaničnim i aktuelnim grbom tvog kluba. Izmeđuostalog na grbu vam piše "football club", a to ne da je smiješno... nego komedija nad komedijama. Čuj football club.
a kako bi komentirao sto zrinjskom pise "hrvatski športski klub" ,ili celiku ako stoji NK...
Nije to tema bila al nema veze,vidim da nisi neki normalan navijac nego neko djete...
Zavrsavamo raspravu
1. Vaš grb je promijenjen dodavanjem tog "football club".
2. Naš grb nije promijenjen.
3. Cijenim tvoju brigu o nama, ali se ipak pozabavi svojim/vašim problemima.
4. Imam 33 godine.
Ispravio sam komentar jer mi je palo na pamet da nisi navijac Sarajeva pa sam dodao da probas zamisliti svoj klub u takvoj situaciji.fanatic je napisao/la:Nit' sam ekonomista, nit' navijac Sarajeva nego samo iznosim cinjenice. A cinjenica je da on moze i **** na grb stavit', navijaci nista ne bi mogli uraditi jer je klub njegovo vlasnistvo.
Takve stvari se itekako rade (kad se vec qrcimo s boldanjem), u americi je to normala i u zapadnoj evropi ce polako preci u "naviku".
Ali Tan nije gl.up da to uradi sa Sa jer ono nema ni priblizno marketinski potencijal kao Cardiff pa da zivi od sponzorskih ugovora, vec dobar dio sredstava upravo sami navijaci daju(kupovina karata, dresova i sl.). To nije stvar samo sa Sa, nego sa vecinom ex-yu klubova tako da je to jos uvijek na nasim prostorima nezamislivo..
Kad sam spomenuo ameriku i mislio sam na njihove popularne sportove, a ne na fudbal. NBA klasican primjer gdje klubovi ne samo da mijenjaju imena i grbove nego i gradove.SamoZeljo je napisao/la:Ispravio sam komentar jer mi je palo na pamet da nisi navijac Sarajeva pa sam dodao da probas zamisliti svoj klub u takvoj situaciji.fanatic je napisao/la:Nit' sam ekonomista, nit' navijac Sarajeva nego samo iznosim cinjenice. A cinjenica je da on moze i **** na grb stavit', navijaci nista ne bi mogli uraditi jer je klub njegovo vlasnistvo.
Takve stvari se itekako rade (kad se vec qrcimo s boldanjem), u americi je to normala i u zapadnoj evropi ce polako preci u "naviku".
Ali Tan nije gl.up da to uradi sa Sa jer ono nema ni priblizno marketinski potencijal kao Cardiff pa da zivi od sponzorskih ugovora, vec dobar dio sredstava upravo sami navijaci daju(kupovina karata, dresova i sl.). To nije stvar samo sa Sa, nego sa vecinom ex-yu klubova tako da je to jos uvijek na nasim prostorima nezamislivo..
Amerikanci su fudbal poceli igratu jucer i sasvim je normalno da se jos traze.
Veliki klubovi i ozbiljni klubovi mijenjaju gostujuce dresove, svake godine i tako prodaju vise. Boju kluba ne mijenjaju. Ja ne vidim Bayern, Barcelonu, Real ili United u drugim bojama.
Ovo je klasicni idiotluk i nikakve pare ovo ne opravdavaju. Nadjes drugog sponzora ako treba ali od kluba ne pravis cirkus. Znam da su sponzori zahtjevali ali nije se moralo.
Ako drugi ljudi ovo ne rade i ne zahtjevaju, ne moraju ni oni i tacka.
IDIOTLUK, ravan onom kad je Torabi prevario desetine hiljada ljudi u Sarajevu.
pa klub bi se raspao jer su imali 80 mil duga koje je taj "kreten" vratio inace bi sad bakrot objaviliSamoZeljo je napisao/la:Tan je kreten. Ljudima mijenjati boju moze samo kreten. Cijeli svijet mu se smije ali kretena boli briga.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, juka55, nedimmmm1337, soe i 71 gost.