Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 26 jun 2013, 16:14

Odustao sam, ne verujem da ce doci, nikad nisam ni verovao da ce BR dati preko 20m za bilo kog igraca...

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 26 jun 2013, 16:32

Kim J ‏@kimjoranlie 11h
@TonyBarretTimes @marcelgreenaway To this date no club has bid, LFC has made contact and said their value, its not the same as a bid.

Kim J ‏@kimjoranlie 11h
@TonyBarretTimes @marcelgreenaway You will hear a lot of news from this deal tomorrow. A LOT!

Kim J ‏@kimjoranlie 11h
@TonyBarretTimes @marcelgreenaway No bid from anyone, as of now. Mino will send out info if something happens. So far, NO BID!
Vidit cemo sta ce biti od svega ovoga.Stvarno bih volio da ga dovedemo ali ako nismo u mogucnosti onda se nadam da imaju neku isto atraktivnu opciju da se popuni prednja cetvorka(AMF,Suarez,Coutinho,Sturridge).
Rekao je Rodgers jos na zimu da ce na ljeto dovesti 10ku.Ako se sve izjalovi volio bih da Coutinha na tu poziciju prebacimo.
Mada bi volio to jedno kvalitetno pojacanje jer bi onda imali napad kakav nam treba-naravno ocekujem da Coutinho i Sturridge nastave igrati na nivou.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 jun 2013, 16:36

Rekao je da ce dovoditi 10-ku, kada Coutinho uopste nije bio u tolikim planovima. Sad kad je pokazao umece, 10-ka vise nije prva meta.

Ono jeste hotel u Londonu inace, Westbury Mayfare Hotel... Tako da je Mika kako ga zovete u Londonu. Lucescu rekao da BVB nudi novac za Henrikha, ali da njegov agent pregovara sa drugim klubom...

A Palkin isto rekao za BVB, nema sta, **** lud zbunjenog. Ako je tacno, ne mozemo se mi nositi sa BVB-om realno, tu samo presudjuje Henrikhova volja...

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 26 jun 2013, 16:44

Nek BVB uzmu Mihtarijana a nek nama prodaju Reusa :D
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jun 2013, 16:52

Paradajz je napisao/la:Ako je tacno, ne mozemo se mi nositi sa BVB-om realno, tu samo presudjuje Henrikhova volja...
Zašto ne bi mogli, sa financijske strane čak mislim da mu možete ponuditi i bolje uslove, jedina prednost Dortmunda je igranje LP ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jun 2013, 16:58

David Anderson ‏@MirrorAnderson 5m
It is my understanding that Liverpool are not meeting Mkhitaryan in London after he was supposedly photographed at a London hotel.
Čovjek je vjerovatno uslikan negdje u Rusiji ili na odmoru, a fol u Londonu :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 26 jun 2013, 17:01

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Ako je tacno, ne mozemo se mi nositi sa BVB-om realno, tu samo presudjuje Henrikhova volja...
Zašto ne bi mogli, sa financijske strane čak mislim da mu možete ponuditi i bolje uslove, jedina prednost Dortmunda je igranje LP ;)
Istina ali tako se vise ne radi da se ne bi kasnije fatali za glavu.Sjetices se "bidding wara"(Henderson,Young,Jones,Downing) Uniteda i Liverpoola.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 jun 2013, 17:06

Carlo je napisao/la:
David Anderson ‏@MirrorAnderson 5m
It is my understanding that Liverpool are not meeting Mkhitaryan in London after he was supposedly photographed at a London hotel.
Čovjek je vjerovatno uslikan negdje u Rusiji ili na odmoru, a fol u Londonu :mrgreen:
A pogledaj sta je doticni rekao...
David Anderson ‏@MirrorAnderson 5 Jan 12
An Anfield **** says Darren Bent's move to Liverpool is done.
:lol:

Vec je potvrdjeno da je u pitanju hotel u Londonu, a da li je ovaj tamo na odmoru (vacation my ass) ili nesto drugo radi, ostaje da se vidi...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jun 2013, 17:42

Desi se... I sky sports je objavljivao da je sve dogovoreno s ovim iz šahtjora pa na kraju nije bilo ni kontakta :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 26 jun 2013, 17:52

Joj, pa ne mogu da vjerujem da nema ništa od toga.. Ja sam navikla da uvijek kad se digne ovolika prašina oko nekog igrača, on na kraju i dođe. :D I još se nadam :D

According to Marca, Luis Suarez has agreed terms with Real Madrid so that his switch to the Bernabeu can be 'fast-tracked' if Liverpool agree a fee with the Spanish club.

Marca also claim that Madrid would have to offer Liverpool around €47 million in order to activate the release clause in Suarez's contract.
Zadnja izmjena: pride_of_merseyside, dana/u 26 jun 2013, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.

seadreds
Kontakt:

Post Postao/la seadreds » 26 jun 2013, 17:53

" onclick="window.open(this.href);return false;

odmah me je glava zaboljela kad sam ovo vidio jos se morao svadjati , s budalama
evo citam assaidi izgleda u ajaxu na posudbi
Zadnja izmjena: seadreds, dana/u 26 jun 2013, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 jun 2013, 17:54

pride_of_merseyside je napisao/la:Joj, pa ne mogu da vjerujem da nema ništa od toga.. Ja sam navikla da uvijek kad se digne ovolika prašina oko nekog igrača, on na kraju i dođe. :D I još se nadam :D
Charlie Adam story 8-)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 jun 2013, 17:56

Carlo je napisao/la:Desi se... I sky sports je objavljivao da je sve dogovoreno s ovim iz šahtjora pa na kraju nije bilo ni kontakta :lol:
Pa kada bolje sagledas, i nisu na oficijelnom sajtu nista objavili, samo su kruzile one slike netom, koje su uzgred irelevantne. Sky obicno kasno objavljuje deal-ove, ali kad objavi, onda znas da je to 99% tacno.

Ovaj novinar je iz Daily Mirrora, a oni su pouzdani k'o **** u Srbiji...

Ovo oko Henrikha slicno kao kod Sahina...

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 26 jun 2013, 18:13

evo sky pise da je dortmund ponudio 19.5 mil al da je to brzo odbijeno od strane Shaktara. Hoce 25 miliona :roll:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jun 2013, 18:16

neurofunk je napisao/la:evo sky pise da je dortmund ponudio 19.5 mil al da je to brzo odbijeno od strane Shaktara. Hoce 25 miliona :roll:
Nije da im trebaju pare baš pa se mogu i natezat. Ne znam zašto Liverpool ne okrene pažnju Grenieru iz Lyona, fantastičan mladi igrač koji ima 22 godine a ima razorniji udarac od Juninha birvaktile. Cijena u vrh glave od nekih 10-12 miliona eura. Po onome što sam imao priliku vidjet na jutubu (znam da je jutub qarina) meni bolji igrač od Armenca.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

seadreds
Kontakt:

Post Postao/la seadreds » 26 jun 2013, 18:17

http://****/14xfTyv" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ponuda za downinga :)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 jun 2013, 18:18

22 F 25 E ma on je garant nas igrac na MK mislim... ;) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 26 jun 2013, 18:21

nema sumnje da ce mignolet biti pravo pojavanje,a kao slaga na tortu tu je i SP sljedece godine tako da cemo biti mirni sto se tice golmanske pozicije,treba izboriti jedinicu u belgiji.Sve je izvjesnije da ce odbrana biti ista Skrtel-Agger samo je Kolo tu umjesto Carre.Trebali bi se mi pustiti armenca za 22-25 mil mozemo dovesti Draxlera jer imamo coutinha na poziviji 10-ke. ------ stturidge----coutinho-----draxler---------bi bilo idealno za mene. :D jos kad bi suarez ostao
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 jun 2013, 18:33

Kad se zavrsi transfer Suareza u Real tek ce tad biti belaj oko transfera.. :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 26 jun 2013, 18:38

Ponos Torina je napisao/la:Kad se zavrsi transfer Suareza u Real tek ce tad biti belaj oko transfera.. :lol: :mrgreen:
trebali bi traziti Moratu i 40 mil za Luisa i bilo bi dobro i nama i njima ;)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.