FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Rajaz » 15 apr 2015, 22:50

Odlično, nije bilo lijepo za oči ali veoma efikasno, napokon. Suarez će po pravilu uvijek bolje igrati LP jer tu ima neuporedivo više prostora nego u ligi, najbolji večeras. Još uvijek vjerujem da su Fabregas i Alexis za Luisa pravi deal.
1:3 bi trebalo biti dovoljno za prolaz dalje, ali ne treba se opuštati, tamo će biti jači za Verattija, Ibrahimovića i vrlo vjerovatno Mottu, zabiti jedan i završiti ovo.

Xavi :tokralju:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 apr 2015, 22:52

bravo ekipa ,bravo lucho ,ekstra odradjena utakmica bas da se ne umore toliko ,svjezi za valenciju ce biti jer nije veceras bilo trke neke i umaranja ,lucho je veceras takticki super postavio ekipu ,suarez sta reci ,svaka cast ,igracina ,sta uradi luizu dva puta :mrgreen: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

robocop standardno ,isto picka kakva se prepadne i stvarno se vidi na liku da je smotan ko sajla
ima on nekad i dobrih poteza al ima stvarno nekih smijesnih reakcija kad se prepadne igraca i prepadne nekih situacija :roll:

bravo za ekipu ekstra odigrano,montoya dobar ,ono defanzivno igrao bez nekih velikih gresaka ,solidno pokrivao stranu ,nije puno ucestvovao u napadu al neka radije bi i to nego onog klauna sto ga nazad nikako nema ,sta bi tek bilo da momak odigra 10tak utakmica zaredom .ne valja luchu sto previse forsirra klauna a montoyi daje minutazu na kapaljku. masche i pique maestralni,masche spasi onu jednu situaciju kad uleti cavaniju ko ludjak kako on to zna :D

sad slijedi valencija ,makar ne moraju toliko biti napeti i misliti na uzvrat na nou campu
nadam se pobjedi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 apr 2015, 22:57

Daj ba odvadite trpao je i Puyol autogolove, Mathieu je kasnije spasio situaciju koju ne bi nijedan od tri "provjerena stopera" Pariza.
Kad vidis kakve su oyebine plačene ogromne pare, Luiz, Mangala i da nas je mog'o zakačit onaj kloc Musacchio, Mathieu je i više nego dobar. Ako osvojimo Primeru ti je i njegova zasluga ogromna.
Ali eto neki su zauzeli stav prije transfera i jedva čekaju popljuvat.
Don't hate what you don't understand.

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 15 apr 2015, 23:01

Musacchio kloc ? :hmmmmm:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 apr 2015, 23:05

Karikiram, solidan stoper... za Villareala.

slika
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 15 apr 2015, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 15 apr 2015, 23:06

ok

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 apr 2015, 23:20

xaviesta je napisao/la:Daj ba odvadite trpao je i Puyol autogolove, Mathieu je kasnije spasio situaciju koju ne bi nijedan od tri "provjerena stopera" Pariza.
Kad vidis kakve su oyebine plačene ogromne pare, Luiz, Mangala i da nas je mog'o zakačit onaj kloc Musacchio, Mathieu je i više nego dobar. Ako osvojimo Primeru ti je i njegova zasluga ogromna.
Ali eto neki su zauzeli stav prije transfera i jedva čekaju popljuvat.
solidan je on al zar te ne nerviraju njegove panicne intervencije ko da je lopta od nezz cega ,ono nabiji bilo gdje ,poklanja prot igracima lopte za kontre i stvara paniku u odbrani. pique i bartra kad igraju il 'pique i masche dosta smirenija je odbrana i nema panike .musacchio je sigurno bolji igrac od mathieua i sigurno je bio bolja opcija al et ,kakav kloc :damn:

volim ove inovacije lucha i strucnog staba kod ovih prekida ,al ih izlevatise ovdje :urnebes:
slika
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 15 apr 2015, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 15 apr 2015, 23:20

Izvinjvam se Suarezu za sve sto sam mu rekao nakon Seville fantasticna partija i kakva samo 2 gola :bow:
Messi vrlo dobra partija kad se pogleda da je dosta proveo u veznom redu i zapocinjao moguce kontre koje su cak bile i presudne, Neymara kao da je klupa malo opametila bio je manje sebican po meni u nekim situacijama i nepotrebno.
Bio me je strah sto je Lucho pokusao zatvoriti utakmicu ubacivanjem Robocopa sto se na kraju pokazalo opravdanim, ali opet iskupio se onim uklizavanjem ispred lopte.
Mislim da se nisu puno potrosili pred Valenciu sto je veoma dobro.
I da Montoya veoma dobar u defanzivi a prema naprijed nije bio nesto ni potreban :clap:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 apr 2015, 23:26

izgleda da jaca spanska liga od lige prvaka gdje smo dosli do polufinala bez po muke i gdje su city i psg sa supersastavima izgledali amateri za sevilju,celtu itd

uzimamo ovo takmicenje ladno,
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 15 apr 2015, 23:28

Realno gledajuči fudbal je grohnuo zadnje 2 sezone opasno.Ni LŠ ni Primera nisu što su bile ali opet eto najjača 2 takmičenja.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 apr 2015, 23:28

Romariooo je napisao/la:izgleda da jaca spanska liga od lige prvaka gdje smo dosli do polufinala bez po muke i gdje su city i psg sa supersastavima izgledali amateri za sevilju,celtu itd

uzimamo ovo takmicenje ladno,
ma jašta....svi ce se sami skloniti sa puta, da mi to uzmemo
ne trebamo ni igrati koji qrac, ali eto mora se ta formalnost ispoštovati

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 apr 2015, 23:30

Pa dobro @barca_87, svi vidimo da nije baš najjači na lopti i da loše reaguje pod pressingom, ali kada pogledaš go protiv Reala, go protiv Celte za pobjedu i uz sve to veoma dobre partije, nije baš da je najgori, sasvim korektno igra.

Iniesta lakša povreda

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 apr 2015, 23:34

barca_87 je napisao/la: solidan je on al zar te ne nerviraju njegove panicne intervencije ko da je lopta od nezz cega ,ono nabiji bilo gdje ,poklanja prot igracima lopte za kontre i stvara paniku u odbrani. pique i bartra kad igraju il 'pique i masche dosta smirenija je odbrana i nema panike .musacchio je sigurno bolji igrac od mathieua i sigurno je bio bolja opcija al et ,kakav kloc :damn:
Meni je sasvim normalna ta njegova nervoza, svaki stoper bi bio nervozan u Barci kad ima više pasova po utakmici nego prosječan veznjak neke random ekipe.
Oko Musacchia se nećemo složiti, Bartra bi izgledao isto da ima kontinuitet kao on.
Ugavnom Mathieu do večeras ne znam da je direktno kriv i za jedan gol, nek' kao 3. stoper odradi još sezonu dvije, dosta. Ni Musacchio ne bo odradio više ni bolje, a ne bi ni vrijedio pišljiva boba za koju godinu, slučaj Cacares.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 apr 2015, 23:36

Mi nemamo vremena ni za slavlje, jer je vec u subota super-važna utakmica sa opasnom Valencijom koja ocito želi da osigura LP...a Real nam puše za vratom i samo ceka kiks da preuzme vrh i više ih niko skinuti nece do kraja.

Veceras Montoya i nije bilo toliko loš, koliko sam ocekivao da ce biti (a ocekivao sam katastrofu i propuh po njegovoj strani, s obzirom da momak zaigra svaku desetu utakmicu).

Xavi mora igrati u subotu :!:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 apr 2015, 23:37

:mrgreen:

ev i prvi gol :D

MES QUE UN CLUB !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 apr 2015, 00:11

utakmica veceras se nama sta ni komentarisati s obzirom da smo rijesili prolaz s pola snage,sad valencija je izazov,kljucna utakmica do kraja po meni,ako dobijemo tu je titula na korak jer do kraja bi imali i bodovnu prednost a i laksi raspored nego real koji ima tezak revans protiv atletica,pa onda gostovanja celti i sevilji i kuci valenciju,dok nama ostaje tek jedna teza utakmica u gostima kod atletica

i ja mislim da bi xavi trebao poceti mozda i od prve minute,enrike mi se svidja kako uvidja greske i ispravlja ih,protiv sevilje kasnio sa izmjenama,veceras sve poteze u pravo vrijeme
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 apr 2015, 00:13

eto vec sad mogu se pricati zelje za polufinale :mrgreen:
da je kakve srece da izbaci porto bayerna uz juve ili monaco najpozeljniju protivnici :mrgreen:
al opet kad se sjetim uefe mafije i odluke da se zadnje dvije godine izvlace i parovi polufinala da moogu sebi namjestat kako im godi ,onda nece dopustiti dvije godine za redom spansko finale zato ce barcu staviti u polufinalu bas proitv pobjednika madridskog derbija u to sam ubjedjen. jer koja logika je uvodjenje ponovnog izvlacenja radi 2 para i minute koliko traje citavo izvlacenje ,prije izvuku se parovi cetvrtfinala i onda samo koji parovi sa kojim se ukrstaju u polufinalu al tad ono ne zn a se sigurno ko ce proc .ovako imaju na gotovo 4 tima i mogu pravit kako hoce :oops: :roll:

MES QUE UN CLUB !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 apr 2015, 00:24

U polufinalu sigurno igramo sa Realom (ili Atleticom), to je 101%...nema šanse da ce UEFA dva puta zaredom dozvoliti špansko finale :nene: ....odmah ce se preventivno potruditi da toga ne dođe i otkloniti takvu eventualnost.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 apr 2015, 00:26

let3 je napisao/la:U polufinalu sigurno igramo sa Realom (ili Atleticom), to je 101%...nema šanse da ce UEFA dva puta zaredom dozvoliti špansko finale :nene: ....odmah ce se preventivno potruditi da toga ne dođe i otkloniti takvu eventualnost.
Iz kog razloga bi UEFA imala nešto protiv španskog finala, pa da ide da to spriječi pod svaku cijenu? Ne kontam.

El Clasico u finalu CL bi oborio sve rekorde gledanosti..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 apr 2015, 00:31

Clutch je napisao/la:
let3 je napisao/la:U polufinalu sigurno igramo sa Realom (ili Atleticom), to je 101%...nema šanse da ce UEFA dva puta zaredom dozvoliti špansko finale :nene: ....odmah ce se preventivno potruditi da toga ne dođe i otkloniti takvu eventualnost.
Iz kog razloga bi UEFA imala nešto protiv španskog finala, pa da ide da to spriječi pod svaku cijenu? Ne kontam.

El Clasico u finalu CL bi oborio sve rekorde gledanosti..
Nece dozvoliti dva puta zaredom, jako bitna razlika....da se lani nije igralo Real- Atletico, onda OK, onda bi mogli gledati taj scenario....ovako jok :nene:
Eto, vidjeces uostalom na izvlacenju ko ce igrati u polufinalu.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.