FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 17 apr 2015, 00:25

Rajaz je napisao/la:Denis Suarez
Počeo jednu u zadnjih 13 utakmica za Sevillu. A Zubiju spominjali sve sto ga je poslao na dvogodisnju posudbu, kao trebat ce nam dogodine. :urnebes:
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 apr 2015, 00:40

ovi nasi posudjeni igraci bi mozda mogli pomoci naredne sezone,prati li ko kako igra song u engleskoj,affelay u olimpiakosu,delofeu i ne znam ima li jos neko zanimljiv,najvise mi nesto zao ibrice afelaya sto se nije uklopio,bas je bio perspektivan igrac i dobar momak,ne znam kako se snalazi u olimpiakosu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 apr 2015, 00:43

Joj kralju, ne spominji Songa tako ti Boga na ovoj temi...treba ga dat' West Hamu, i još im poslat' 5-6M uz panjinu.

Nedavno je čini mi se nešto pričao kako bi volio ostat' u Engleskoj. :pray:

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 17 apr 2015, 01:00

Afelaj je nešta zakuvao sa trenerom meščini,nije baš psihički "dobar momak" kao što izgleda :mrgreen:
Song je dobar za fudbalske NBA gdje se ne treba puno misliti i gdje imaš prostora na pretek.Drugim riječima samo nabijaj
Imamo mi Sampera ljudinu.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 apr 2015, 01:43

Dobro, Afellay je bio krađa realno. Isplatio je ona tri miliona kad je razbac'o Marcela i asistirao Messiju za 0-2 na Bernabeu u polufinalu LP. Mislim da njemu ističe ugovor u junu.

E Song je bio još jedna zavala Arsenalova, ali gledam još je na cijeni (15 mil. €), mogli bi se za izvući neki solidni novci. Jest da nam treba veznjak, ali Song nije taj, bolje gurati nešto iz B ekipe. :mrgreen:

Ni ovaj Deulofeu ne igra haman nikako u zadnje vrijeme. Pitanje je kolike su njegove realne mogućnosti. Mada je još relativno mlad. :hmmmmm:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 apr 2015, 04:50

Genije dakako :kafa:

[youtube][/youtube]

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 apr 2015, 12:03

nema znaci selameta od bezhljebovaca na posudbama,jedino delufeua mozda vratiti kao back upa na krilima,mada i on je sebican,al mozda i bude sta od njega,ovih ostalih se kutarisati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2015, 12:22

messilla je napisao/la:Dobro, Afellay je bio krađa realno. Isplatio je ona tri miliona kad je razbac'o Marcela i asistirao Messiju za 0-2 na Bernabeu u polufinalu LP. Mislim da njemu ističe ugovor u junu.

E Song je bio još jedna zavala Arsenalova, ali gledam još je na cijeni (15 mil. €), mogli bi se za izvući neki solidni novci. Jest da nam treba veznjak, ali Song nije taj, bolje gurati nešto iz B ekipe. :mrgreen:

Ni ovaj Deulofeu ne igra haman nikako u zadnje vrijeme. Pitanje je kolike su njegove realne mogućnosti. Mada je još relativno mlad. :hmmmmm:
Deluofeu sinoc nije bio ni prijavljen za utakmicu,a jako malo dobija priliku da igra u Sevilli.Cinio mi se kao veliki talenat,za mladu repku je razvaljivo a sad cini se da jako stagnira.Sjecam se onog malog Kakute iz Raya koji je bio jednako veliki talenat igrao zajedno za mladu repku sa Lacazetom iz Lyona i cinilo se da ce biti mnogo veci fudbaler od Lacazeta,a gle sad jedan u Rayu a drugog trazi pola evrope.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 apr 2015, 12:57

s tim mladim igracima je cesto lutrija,pogotovo kad odu na posudbu,sad recimo sevilja nema neki interes da se razvija delofeu jer ga moraju vratiti,igrat ce samo kad im bas zatreba

po meni za takve igrace je najbolja opcija da ih prodas jeftino,recimo za milion,a da imas pravo otkupa kad pozelis za recimo 5 miliona,tako bi klubovi u koje ode igrac imali interes da se igrac razvija,a nama tih 5 miliona ne znaci nista za dobrog igraca

masa je tih mladih igraca koji dobro krenu pa zakuju,kakuta,pa recimo muniain,to je strasan talenat bio a sad nesto ne cujem za njega,da se on dobro razvio bio b sad lijepa zamjena za xavija,pa januzaj,montoya,masa tih mladjih igraca nedokazanih
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 apr 2015, 13:14

Romariooo je napisao/la:s tim mladim igracima je cesto lutrija,pogotovo kad odu na posudbu,sad recimo sevilja nema neki interes da se razvija delofeu jer ga moraju vratiti,igrat ce samo kad im bas zatreba

po meni za takve igrace je najbolja opcija da ih prodas jeftino,recimo za milion,a da imas pravo otkupa kad pozelis za recimo 5 miliona,tako bi klubovi u koje ode igrac imali interes da se igrac razvija,a nama tih 5 miliona ne znaci nista za dobrog igraca

masa je tih mladih igraca koji dobro krenu pa zakuju,kakuta,pa recimo muniain,to je strasan talenat bio a sad nesto ne cujem za njega,da se on dobro razvio bio b sad lijepa zamjena za xavija,pa januzaj,montoya,masa tih mladjih igraca nedokazanih
stani , da se muniain dobro razvio bi bi zamjena za xavija? Jesam upravo to procitao ?
Oprosti , da li ti uopce znas koju poziciju igra Muniain ?

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 apr 2015, 14:59

Romariooo je napisao/la:s tim mladim igracima je cesto lutrija,pogotovo kad odu na posudbu,sad recimo sevilja nema neki interes da se razvija delofeu jer ga moraju vratiti,igrat ce samo kad im bas zatreba
Ovo i jest priča. Emery zna da će ih Barcelona vjerovatno vratiti sljedeće sezone i nema razloga graditi ekipu oko njih dvojice. Deulofeu je rekao da se ne želi više vući po posudbama tako da mu je na ljeto il' prodaja ili povratak u Kataloniju.

Iniesta ne igra sutra

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 apr 2015, 15:11

Xavi od pocetka. :bih:
E sad je pitanje da li ce Rafinha poceti sutra ili protiv Parizana :hmmmmm:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 apr 2015, 15:15

rakitic i rafinha , xavi kasnije tek , ne moze xavi od pocetka da se nosi sa presingom gomesa i kompanije .

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 apr 2015, 15:24

Pressing manje više, Xavi je uvijek znao odgovoriti na to, ali ako zaigra od prve ko će krpiti za Albu i Neymara lijevo ?

Jedino ako ne izvede ovo

--------------------Mascherano---------------------
----------Busquets---------------Rakitić------------

i Xavija ubaci negdje u 60-toj

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 apr 2015, 16:45

jedno vrijeme dok sam ga pratiio igrao je centralnog veznog,kasnije ne znam,bio je dobar,kasnije je neku tesku povredu imao i sad nemam pojma sta igra

sutra umjesto inieste mora nastupiti prof dr xavi,iza njega raketa i sergio,moze profesor sat vremena odigrati,koliko ce trebati za mljevenje valencije,rafinja nema kvaliteta za ovakvu utakmicu,maskerano ce stopera igrati ko da gledam,ocekujem da suki samelje valenciju uz solidnu partiju messija i neymara
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 apr 2015, 19:09

Rajaz je napisao/la:Pressing manje više, Xavi je uvijek znao odgovoriti na to, ali ako zaigra od prve ko će krpiti za Albu i Neymara lijevo ?

Jedino ako ne izvede ovo

--------------------Mascherano---------------------
----------Busquets---------------Rakitić------------

i Xavija ubaci negdje u 60-toj
ovo ako izvede nek se pomiri sa titulom odma :puke:
najgori moguci vezni red ,busi i masche ne mogu igrat zajedno u veznom ,busi ne moze igrat na desnoj strani uz klauna alvesa jer je spor ko puz i ne moze ni jednog igraca ispratiti ,tu raketa mora igrat jer po toj strani ce najvise puhat
busi xavi raketa ;),to je to
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 apr 2015, 20:22

I jedan i drugi imaju svoje nedostatke

------------------Busquets--------------------
----------Rakitić------------Xavi---------------

U ovoj je recimo Xavi taj koji ne može ispratiti i krpati za Albom i Neymarom, ali hajde da vidimo šta će bit, sutra je utakmica, Valencia je veoma opasna

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 apr 2015, 20:25

[youtube][/youtube]
:salut:

ima (za sad) najbolji prosjek golova po utakmici u prvoj odigranoj sezoni odma poslije eta od svih napadaca koji su dolazili u barcu zadnjih godina ,vidicemo hocel pokvarit il poboljsat ucinak do kraja

eto 0,64
suarez 0,54
ibrahimovic 0,51
villa 0,45
henry 0,4
alexis 0,36
neymar 0,35
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 18 apr 2015, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 apr 2015, 20:31

Rajaz je napisao/la:I jedan i drugi imaju svoje nedostatke

------------------Busquets--------------------
----------Rakitić------------Xavi---------------

U ovoj je recimo Xavi taj koji ne može ispratiti i krpati za Albom i Neymarom, ali hajde da vidimo šta će bit, sutra je utakmica, Valencia je veoma opasna
ma radije cu pustiti samog na strani albu ludog koji stize sve gore dole nego klauna alvesa koji ne stize nista ni u napadu ni u odbrani :urnebes:

MES QUE UN CLUB !!!

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 17 apr 2015, 20:38

Mrzim ovaj termin u 16:00 :evil: peh od termina

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.