ma ja mislim da su to gluposti,,pa bolje mu je u svakom slucaju u arsenalu ako ga wenger zeli nego ici u milan,,onaj tim se odrono pravo,,pa oni lice na nekog treceligasa iz engleske..AA23 je napisao/la:http://gianlucadimarzio.com/en/calciome ... lls-agent/
nemoj molim te, čudi mene ovo " da je Campbell " voljan za posudbom.. rekao je sam da će učiniti sve da bude naš i bio je fenomenalan, neće ga valjda Wenger dat, trenutno bi ga u prvu čak gurnuo
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Khedira has been told that Real Madrid will not let him stay for another year to leave for free in 2015. [@AlbertoPereiro]
[youtube][/youtube]
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nakon svake utakmice u kojoj zakaze vezni red Giroud je beskoristan. A i taj crnac sto pita uvijek isto, i isto je srao i prosle godine pa se usutio kasnije. Isti lik ko i ti, samo ti nemas srama pa se nikad ne usutis.
Celik!3,2,2.
giroud je kita,samo je to teško priznati,s njim se sigurno neide na titulu
on i arteta daleko najslabije karike
Ovaj lik sa ArsenalFAN TV-a pohvali kad treba,ali i Bgmi popljuje kad treba.Naravno sve po zaslugama i mislim da je to ispravno.
Što se tiče Žiru-a,naravno da nije WC,al' mislim da ima u nogama 20-ak golova po sezoni.
Prošle je zabio 16 (a mogao je sigurno više).Uz doprinos Alexisa,Walcotta,Ramba možda to i bude dovoljno.
Što se tiče Žiru-a,naravno da nije WC,al' mislim da ima u nogama 20-ak golova po sezoni.
Prošle je zabio 16 (a mogao je sigurno više).Uz doprinos Alexisa,Walcotta,Ramba možda to i bude dovoljno.
A.F.C. Bournemouth!
Zabio 16 a mogao je brat bratu jos toliko. A vecina, ako ne i svi, ti golovi su postignuti kad je tekma vec bila odlucena. Ja necu napadaca koji ce zabit gol pri 3:0 , ja hocu napadaca koji ce probit led kad je najpotrebnije. To je napadac sampionske ekipe a ne Giroud koji samo moze sampionski plazit jezik i hvatat se za glavu.
Ti očito nisi pratio Arsenal ove sezone.Fino google.com i sve utakmice Arsenala te rezultate pa pogledaj..cala je napisao/la:Zabio 16 a mogao je brat bratu jos toliko. A vecina, ako ne i svi, ti golovi su postignuti kad je tekma vec bila odlucena. Ja necu napadaca koji ce zabit gol pri 3:0 , ja hocu napadaca koji ce probit led kad je najpotrebnije. To je napadac sampionske ekipe a ne Giroud koji samo moze sampionski plazit jezik i hvatat se za glavu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
Bolja opcija bi vam bio Gustavo od khedire, ovako dobijate njemačku verziju ramseya, sa gustavom bi imali pravog zadnjeg veznogAA23 je napisao/la:Over the next few weeks, we could very well see Guilavogui move to Wolfsburg, allowing Gustavo to go to Madrid & Khedira to #AFC. Patience.
- JoseMourinho
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.