Džerard: Nikad čuo za naša nova pojačanja!![]()
Kapiten Liverpula i ikona kluba sa "Enfilda" Stiven Džerard (33) iskreno je rekao engleskim medijima da nikada nije čuo ni za jednog od dvojice Španaca koji su pojačali tim u letnjem prelaznom roku. Luis Alberto je stigao iz Sevilje za sumu od 6,5 miliona funti, dok je milion više plaćen Jago Aspas iz Selte. - Nisam imao prilike da ih upoznam dok su igrali u Primeri. Međutim, verujem u našeg menadžera Brendana Rodžersa i njegov skauting tim. Ako smatraju da oni mogu da nam pomognu, onda u redu. Iskreno verujem da ovaj tim najzad može da se bori za top četiri, odnosno za plasman u Ligu šampiona, gde nam je realno i mesto - rekao je Džerard za Liverpulovu televiziju.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
po obicaju prevod je nidje veze
http://www1.skysports.com/football/news ... r-top-four" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
http://www1.skysports.com/football/news ... r-top-four" onclick="window.open(this.href);return false;
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prijevod je ok, samo je pitanje da li je ova izjava tačna (metro.co.uk).Steven Gerrard: I’ve never heard of Liverpool new boys Luis Alberto and Iago Aspas

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ja vise vjerujem oficijelnoj stranici, skyu i telegraphu 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
U pravu si...neurofunk je napisao/la:ja vise vjerujem oficijelnoj stranici, skyu i telegraphu
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pa slabo ko da je i od nas čuo za njih, a ne on koji nema vremena ni da upali laptopMonolog je napisao/la:Prijevod je ok, samo je pitanje da li je ova izjava tačna (metro.co.uk).Steven Gerrard: I’ve never heard of Liverpool new boys Luis Alberto and Iago Aspas

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Mislim da ce Rodgers na hinjaka napraviti dobru ekipu, nesto slicno kao npr. Dortmund ili ce napraviti jedno veliko nista. U svakom slucaju ima namjeru, definitivno.
AVB isto tako namjerava napraviti finu ekipu. Koliko ce ko uspjeti ce pokazai vrijeme.
Nije cudno so Gerrard nije cuo za njih. I mi moramo guglati da bi se malo bolje informisali. Za razliku od nas, Gerrard nije tako cesto online. Mislim da nije.
AVB isto tako namjerava napraviti finu ekipu. Koliko ce ko uspjeti ce pokazai vrijeme.
Nije cudno so Gerrard nije cuo za njih. I mi moramo guglati da bi se malo bolje informisali. Za razliku od nas, Gerrard nije tako cesto online. Mislim da nije.
Mozda Gerrard nema interneta pa ne moze da ih progugla 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
" onclick="window.open(this.href);return false;
hahaah evo zamjene za kapitena , a vidi downinga kako se smije

hahaah evo zamjene za kapitena , a vidi downinga kako se smije

Isključio Telemachov paket. Ne sviđa mu se brzina downloada.Otelo je napisao/la:Mozda Gerrard nema interneta pa ne moze da ih progugla
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kako su se djeca obradovala poklonima
01:25
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 27 jun 2013, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutacno ceka da mu dodju iz BH Telecoma prikljucit net flat 2 paketRichard je napisao/la:Isključio Telemachov paket. Ne sviđa mu se brzina downloada.Otelo je napisao/la:Mozda Gerrard nema interneta pa ne moze da ih progugla
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ma nije nego krade wireles od komsije a komsija nije platio struju ovaj mjesecOtelo je napisao/la:Trenutacno ceka da mu dodju iz BH Telecoma prikljucit net flat 2 paketRichard je napisao/la:Isključio Telemachov paket. Ne sviđa mu se brzina downloada.Otelo je napisao/la:Mozda Gerrard nema interneta pa ne moze da ih progugla

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... w-signings" onclick="window.open(this.href);return false;
Gerrard admits he hasn't seen much of Spanish pair Alberto and Aspas in action, but has complete faith in Brendan Rodgers' transfer market judgement.
He added: "I know very little about them, but I have got a lot belief and confidence in Brendan and the scouting department that they are going to make the right decisions and I have seen bits and bobs of new signings we have made.
ipak ne zna za njih 
Gerrard admits he hasn't seen much of Spanish pair Alberto and Aspas in action, but has complete faith in Brendan Rodgers' transfer market judgement.
He added: "I know very little about them, but I have got a lot belief and confidence in Brendan and the scouting department that they are going to make the right decisions and I have seen bits and bobs of new signings we have made.

pitajte makaša ili džonija o njima. Obradovat ćete se kad čujete odgovore 

Vođa zna.
King dovodio samo Engleze ,a ovaj dovodi Spance .
Hoce l' doci vise onaj iz Sahtara sa zajebanim imenom ? 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jel ko vidio nove dresove Evertona???

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
daj slikePonos Torina je napisao/la:Jel ko vidio nove dresove Evertona???![]()
![]()
![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
ovde izgledaju dobro http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... it-4724104Otelo je napisao/la:daj slikePonos Torina je napisao/la:Jel ko vidio nove dresove Evertona???![]()
![]()
![]()
maloprije sam vidio na sky sportu kad su otvarali pakete i vadili dresove,nisu ni blizu kako su prikazani na ovim "photoshop" slikama jos su im zamjenili badge

ovde se vidi sve
[youtube][/youtube]
I onda kazu Nike valja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.