A da sam uplatio nebi dobio 100% hahaha
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne bi garant...gojzerica je napisao/la:Tako ti je kad je baksuz čovjek..![]()
A da sam uplatio nebi dobio 100% hahaha
Pazi ga sutra, upast' će ti u WC šolju...gojzerica je napisao/la:Kupio sam novi mobitel, daj Bože da potraje...hahah
Makar nisi na Messiju samo paogojzerica je napisao/la:Vala mi nije ni do čega, sklopio sam listić i nisam uplatio, a sve prošlo. Kvota 42 KM.
mandrax je uvijek papucar bioLBJ MVP je napisao/la:Makar nisi na Messiju samo paogojzerica je napisao/la:Vala mi nije ni do čega, sklopio sam listić i nisam uplatio, a sve prošlo. Kvota 42 KM.![]()
@Mandrax šta to i ti ode u papučare![]()
LBJ MVP je napisao/la: @Mandrax šta to i ti ode u papučare![]()
Uze' mi čovjek riječ sa tastature.EdenHazard je napisao/la: mandrax je uvijek papucar bio
Stavi okvir od armiranog betona pa ce duže potrajatigojzerica je napisao/la:Kupio sam novi mobitel, daj Bože da potraje...hahah
tako sam i ja mislio prije nekih pet godina... sad igram barem tri put sedmično.likma23 je napisao/la:Nisam nikad igrao kladionicu i mislim da je neću nikad igrat![]()
.
Najgori je problem kad bih ja i igr'o što ne znam pravila. Nemam pojma kako se to igra. Znam samo ovo 1-poobjeda domačina, x-nerješen, 2-pobjeda gosta i da što je veća kvota više novca, ako pogodišazTer je napisao/la:tako sam i ja mislio prije nekih pet godina... sad igram barem tri put sedmično.likma23 je napisao/la:Nisam nikad igrao kladionicu i mislim da je neću nikad igrat![]()
.
prijatelj me navukao na to smeće, sjećam se kad sam prvi put igrao, lupim na federera keca, 1.03 kvota i profulam
Pa da, evo ja se nikad nisam kladio i šta mi fali??Zeman je napisao/la:Nemoj se učiti, jarane. Em što ostaneš bez para, gore je što ostaneš bez slobodnog vremena koje možeš na bolji način potrošiti. Vjeruj starom ovisniku, ne kladi se!
Ma neee...to mi je kolegica, čak i dobra prijateljica...samocelik je napisao/la:sram i stid da te bude,prije neki dan kukas da ti se curi vratit i kad se vrato opet druge zenke zagledas![]()
PS treba je ko zmaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.