Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zbog ove rupe na terenu radi petarde treba samo kaveze i pravit
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
@antisisoja1919 kad su debili
Jos sutra bih suspendovao vecerasnje sudce i svima dao do znanja sta ih ceka za svjesne ili nesvjesne greške
Jos sutra bih suspendovao vecerasnje sudce i svima dao do znanja sta ih ceka za svjesne ili nesvjesne greške
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da se ne lažemo, nismo se ni prije Vice voljeli nešto. A mislim da je red da se prebole dječije bolesti.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:46Plus doveo do toga, da se mi medjusobno koljemo i jedni od drugih neprijateljima pravimoledesma je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:40Jasno itekako jasno, cetnik na vrhu kroji tablicuantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:36Ovo vise nije pitanje kome se navlaci, a ko je ostecen, jer i jedni i drugi su marionete, kako stvari stoje. Jasno je zbog koga se ovo sve radi. Bagro lopovska doci ce i vama kraj.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:02Mirvin Dinamo melje sve pred sobom![]()
![]()
Djaba vam pare kad ste yadovi![]()

Popišam ti se u ta usta žvaljava
ledesma je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:48Hvala Bogu pa nas ima bistriantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:46Plus doveo do toga, da se mi medjusobno koljemo i jedni od drugih neprijateljima pravimo![]()

Znate kad bi došli u takvu priliku da je Tuzli priznat onaj gol? Nikad.
Malo realnosti moliću lijepo. Suđenje očajno, nikakva namještaljka, već čista sudijska glupost kod oba ofsajda.
Malo realnosti moliću lijepo. Suđenje očajno, nikakva namještaljka, već čista sudijska glupost kod oba ofsajda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RollingPaper
- Kontakt:
E moj Prses
-
- Kontakt:
Istina. Al ima ono sto treba da bude ispred sportskog rivalstva. Ovo vise nije u pitanju sport, ovo je preslo granice sporta i dostojanstva. I na kraju krajeva, neprijatelj mog neprijatelja je moj prijateljMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:56Da se ne lažemo, nismo se ni prije Vice voljeli nešto. A mislim da je red da se prebole dječije bolesti.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:46Plus doveo do toga, da se mi medjusobno koljemo i jedni od drugih neprijateljima pravimo

Volim tebe, više od sebe
- Meraak1921
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:56Meraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:02Mirvin Dinamo melje sve pred sobom![]()
![]()
Ko prica o ovome Perhane? Ocito nisi bio na tekmi jer te Mirva nije platio, platicu te ja dodji Perhane
-
- Kontakt:
To ne možemo znati. Možda bi primili još dva, možda bi dali još dva.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Osttribine
- Kontakt:
Kakav si ti retard, ko o cemu vi navijaci najbeznacajnijeg kluba o sudijama, juce su i kod vas cist gol ponistili Slogi Doboj. A evo vracam komentare prije tvog i citam i nema pitara koji nije osudio ovo sudjenje veceras u kojem su ostecene obje ekipe, evo ponavljam i za ove pojedine sugavce sa Grbavice i nama je ofsajd 1 na 1 svirao i to je Ziljkic na nasoj polovni terena bio, to su osnovna fudbalska pravila. Generalno ova sudijska trojka veceras je za zatvora.RollingPaper je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:03Vracaju sudije Sarajevu zbog one tekme protiv Sloge u Zenici. Smijurija od lige. Kao i obicno pitari nece priznat da su pogurani.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ti ćeš platit nekog jel? Kad se već rasipaš pozovi 17045Meraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:00FKSDoGroba je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:56Meraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:02Mirvin Dinamo melje sve pred sobom![]()
![]()
Ko prica o ovome Perhane? Ocito nisi bio na tekmi jer te Mirva nije platio, platicu te ja dodji Perhane
Zasto provocira? Lakse mu je da vrati stranice unazad i da procita sta 95% navijaca Sarajeva misli vecerasnjim sudcima, al jok.lakse je govoriti neistinu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Šampioni smo u primanju glupih golova..
Mostar u srcu, Velež do groba
E moj druže da bar svi tako razmišljaju a ne '' hajmo uvalit Željkanu, Slobodi, Pitarima, Veležu '' i dokk se mi međusobno je*emo drugi nam o glavi odlučuju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:59Istina. Al ima ono sto treba da bude ispred sportskog rivalstva. Ovo vise nije u pitanju sport, ovo je preslo granice sporta i dostojanstva. I na kraju krajeva, neprijatelj mog neprijatelja je moj prijateljMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:56Da se ne lažemo, nismo se ni prije Vice voljeli nešto. A mislim da je red da se prebole dječije bolesti.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:46
Plus doveo do toga, da se mi medjusobno koljemo i jedni od drugih neprijateljima pravimo![]()
![]()
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Tako je..djaba pricati kad ne kontaju. 1:1 bi rezultat bio. Kao drugo smijesno je porediti ova dva ofsajda. Nigjde veze. City ofsajd cista kradja!!
-
- Kontakt:
Nije loše stojao Velež, ali ali 

- Meraak1921
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:01Ti ćeš platit nekog jel? Kad se već rasipaš pozovi 17045Meraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:00
Ajde te fazone djecije ostavi za skole, priznaj da te nije platio, platicu te ja Perhane , par forumasa je platio, sve 5 cisto lijepo, tebe je preskocio Perhane
-
- Kontakt:
Ma bio sam i sam jedan od onih koji su sve dole nabrojane zajebavao i prozivao, al ovo sve je davno izaslo iz granica zajebancije.mk1008 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:01E moj druže da bar svi tako razmišljaju a ne '' hajmo uvalit Željkanu, Slobodi, Pitarima, Veležu '' i dokk se mi međusobno je*emo drugi nam o glavi odlučuju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:59Istina. Al ima ono sto treba da bude ispred sportskog rivalstva. Ovo vise nije u pitanju sport, ovo je preslo granice sporta i dostojanstva. I na kraju krajeva, neprijatelj mog neprijatelja je moj prijateljMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:56
Da se ne lažemo, nismo se ni prije Vice voljeli nešto. A mislim da je red da se prebole dječije bolesti.![]()
![]()
Volim tebe, više od sebe