FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Silvio B
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Silvio B » 06 avg 2011, 12:56

La sfida di Supercoppa Italiana contro il Milan potrebbe essere l'ultima gara in nerazzurro per Wesley Sneijder. Secondo l'edizione odierna della Gazzetta dello Sport, infatti, l'Inter avrebbe ceduto il talento olandese al Manchester City di Mancini per una cifra vicina ai 36 miloni di euro. Dopo la gara odierna sapremo sicuramente di più...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 avg 2011, 12:59

Silvio B je napisao/la:
warden je napisao/la:ma kakav Crni City ,,evo sad prenose novinari da su potpisali NAsria ,nista jos nije sluzbeno uglavnom i sam Wenger je izjavio da odlazi ...pa vjerovatna destinacije je City ,, + Imaju Silvu na ovoj poziciji mislite da ce on sjedit ? i ako dode NAsri i on igra krilo /veznjak tako da ne vidim .... + moraju jos izdvojiti oko 60 mil funti za ova 2 igraca pa i oni imaju fair play ne samo mi ..mene vise brine MAn .Utd ,jer izjave scolsa ,Cantone ...ali Sneijder je izjavio jucer da sto se njega tice nema planove da ide ...dok je Gasperini izjavio ako dode prava cijena za bilo kojeg igraca dace razmilisit a prava cijena valjda podrazumijeva pravu lovu ...
36 mil funti a ne evra Silvio ...
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtNTQ1MzE" onclick="window.open(this.href);return false;

Gazzetta dello Sport: “Sneijder dice addio all'Inter. Se ne va al Manchester City per circa 36 milioni di euro”. Boom!

ipak je eura brate
Ipak je to jedan u nizu od medijski clanaka koji su do jucer pisali da je 36 mil funti ,brate ;)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 avg 2011, 13:05

Deki igra ! :D

Inter: 1 Julio Cesar; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic, 20 Obi; 11 Alvarez, 10 Sneijder, 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 37 Faraoni, 44 Bianchetti, 77 Muntari, 7 Pazzini, 27 Pandev, 30 Castaignos.
Allenatore: Gasperini

Milan: 32 Abbiati; 20 Abate, 13 Nesta, 33 Thiago Silva, 19 Zambrotta; 8 Gattuso, 4 Van Bommel, 10 Seedorf; 27 Boateng; 70 Robinho, 11 Ibrahimovic.
A disposizione: 1 Amelia, 76 Yepes, 25 Bonera, 23 Ambrosini, 28 Emanuelson, 99 Cassano, 7 Pato.
Allenatore: Allegri

Arbitro: Nicola Rizzoli

Santona ni na klupi,ne kontam sto krecemo bez Pazzinia :( :shock:

FORZA INTER !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 avg 2011, 13:05

Stankovic igra!!! 8-)
Uh sto bih volio da Alvarez napravi jedno pe'ses' asistencija i zabije dva gola(makar jedan lob) :lol:

edit:@interista sad si nas'o,ne kopiraj me :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 06 avg 2011, 13:06

warden je napisao/la:
Silvio B je napisao/la:
warden je napisao/la:ma kakav Crni City ,,evo sad prenose novinari da su potpisali NAsria ,nista jos nije sluzbeno uglavnom i sam Wenger je izjavio da odlazi ...pa vjerovatna destinacije je City ,, + Imaju Silvu na ovoj poziciji mislite da ce on sjedit ? i ako dode NAsri i on igra krilo /veznjak tako da ne vidim .... + moraju jos izdvojiti oko 60 mil funti za ova 2 igraca pa i oni imaju fair play ne samo mi ..mene vise brine MAn .Utd ,jer izjave scolsa ,Cantone ...ali Sneijder je izjavio jucer da sto se njega tice nema planove da ide ...dok je Gasperini izjavio ako dode prava cijena za bilo kojeg igraca dace razmilisit a prava cijena valjda podrazumijeva pravu lovu ...
36 mil funti a ne evra Silvio ...
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtNTQ1MzE" onclick="window.open(this.href);return false;

Gazzetta dello Sport: “Sneijder dice addio all'Inter. Se ne va al Manchester City per circa 36 milioni di euro”. Boom!

CITY, 36 MILIONI PER SNEIJDER - Così, subito dopo la SuperCoppa, l’Inter dovrà decidere se accettare ufficialmente i 36 milioni di euro che il City è pronto a pagare per portare l’olandese in Premier League. Una mossa che ha colto di sorpresa i cugini dello United, che sembrano ormai tagliati fuori irrimediabilmente, dopo aver presentato offerte troppo basse sia per il cartellino che, soprattutto, per l’ingaggio del giocatore.

l club di Mancini offrirebbe oltre 36 milioni euro cash e sarebbe disposto ad aumentare l'ingaggio di 6 milioni del giocatore.

ipak je eura brate
Ipak je to jedan u nizu od medijski clanaka koji su do jucer pisali da je 36 mil funti ,brate ;)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 06 avg 2011, 13:07

**** utkamicu gdje Milito ne igra :evil: sta je sa njim ?

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 avg 2011, 13:09

adointer je napisao/la:Stankovic igra!!! 8-)
Uh sto bih volio da Alvarez napravi jedno pe'ses' asistencija i zabije dva gola(makar jedan lob) :lol:

edit:@interista sad si nas'o,ne kopiraj me :mrgreen:

kasnis :lol: :lol: :lol:

Koju mi ovo formaciju igramo : 3-5-1-1 :lol:

__________Julio Cesar

____Ranocchia_Samuel_Chivu

Zanetti_Alvarez_Deki_Motta_Obi

____________Sneijder

_____________Eto'o

@aS_Roma

Milito je jos uvijek na odmoru...Nakon povratka iz Pekinga on i ostali Juznoamerikanci se prikljucuju ekipi.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 06 avg 2011, 13:09

a neka nam daju Silvu neki milioncic,,Teveza na posudbu i odmah moze razmjena!! ostalo sve je van svake pameti,, jer veznjaka na trzistu nema!! ami ni para bas nemamo!!! ali ipak ekipa se mora pod hitno malo izmjesati,, Pandev ,Muntari, Mariga pa i Maicon se je trebao protadi pa cak mozda i Deki!!! traziti nove svijeze krvi!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 avg 2011, 13:10

Ma frajer nije dobar,juce mu prica kako ce biti uspjeh ako izgubimo 3-0,danas ponovo s.e.r.e. kao foka,ustvari frajer se pravi pametan a veze nema,uvlaci se miljanistima u pakas :lol: :lol:

Sutra bi samo volio da Samuel izvrati ibru na pocetku da vidi nosonja koliko je sati,ha ja...

FORZA INTER ! ! ![/quote]

A ako se Ibra naljuti slijedi ovo:

[youtube][/youtube]

Sve u svemu puno srece, da gledamo dobru utakmicu.[/quote]
A onda slijedi ovo slika slika[/quote]

On je vec radio ovakve poteze i dobijao sam zuti karton a Materazzi 2 mjeseca fizikalne.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 avg 2011, 13:15

Los i kod vas i kod nas vezni red...nikad necemo moci nista u evropi.. :?
-RIVALDO-

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 avg 2011, 13:15

Interista di cuore je napisao/la:
kasnis :lol: :lol: :lol:

Koju mi ovo formaciju igramo : 3-5-1-1 :lol:

__________Julio Cesar

____Ranocchia_Samuel_Chivu

Zanetti_Alvarez_Deki_Motta_Obi

____________Sneijder

_____________Eto'o
jbga ti navalio ko,,, :D

igramo

___________________J.Cesar__________________
_____Ranocchia______Samuel______Chivu_______
___Obi_____T.Motta___Stankovic___J.Zanetti____
_______Alvarez______________Sneijder_________
__________________Eto'o_____________________
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 avg 2011, 13:25

Kad tako postavis i ne izgleda lose :mrgreen:

Godilo bi dobit ovo danas...

Forza Inter !

slika slika slika slika slika

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 avg 2011, 13:27

A_d_0 je napisao/la:
On je vec radio ovakve poteze i dobijao sam zuti karton a Materazzi 2 mjeseca fizikalne.
Da ,krkanu Materaziu koji je na dobrom glasu i poznat po gospodskom ponasanju na terenu ( :lol: ),ama covjece vidjet ces kad ovako udari Snijedera il nekog slabasnog ,pa kad se igrac raspadne ... :lol: ;)
senad_flamin je napisao/la:Los i kod vas i kod nas vezni red...nikad necemo moci nista u evropi.. :?
MOzda necete bi moci ,a mi hocemo ..nas vezni red je dobar :MOtta ,Cambiaso,Stankovic i Sneijder ..istina ova tekmu protiv Milana smo oslabljeni zbog ne igranja Latino Americanaca ,sto nece biti slucaj sa ostatkom sezone + dolazi KUcka .. i od talenata Casemiro il M"vill tako da nas vezni red je sasvim uredu ...
IO SONO INTERISTA

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 avg 2011, 13:29

A cuj volio bih da bilo ko iz Serie A napravi sta u evropi,ali iskreno nevjerujem, drago mi je da ti mislis da je to ok..

mada se osjeti vidio si sta Bale radi i vama i nama
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 06 avg 2011, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 avg 2011, 13:29

slika
senad_flamin je napisao/la:Los i kod vas i kod nas vezni red...nikad necemo moci nista u evropi.. :?
I jedni i drugi moraju dovest igraca u sredinu...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 avg 2011, 13:36

senad_flamin je napisao/la:A cuj volio bih da bilo ko iz Serie A napravi sta u evropi,ali iskreno nevjerujem, drago mi je da ti mislis da je to ok..

Ma upravu si ti za Bale-a samo sto je to on radio starom Maiconu sad je ponovo novi Maicon na sceni ..a Abate-a necu komentrarisat :mrgreen: + da mislim da neko od nasih predstavnika ove sezone moze dogurati malo dalje ...mi smo zemlja + doci ce nam mozda tevez (il drugi krilo/napadac ) i 100 % veznjak ..vama dolazi veznjak taj mister X ...Napoli je zadrzao sjajan kolektiv nisu krenuli Udineseovim stopama i prodali sve sto se moglo prodati ,,Udinese sam vec otpiso u LP :mrgreen:
Zadnja izmjena: warden, dana/u 06 avg 2011, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 avg 2011, 13:38

warden je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:A cuj volio bih da bilo ko iz Serie A napravi sta u evropi,ali iskreno nevjerujem, drago mi je da ti mislis da je to ok..

Ma upravu si ti za Bale-a samo sto je to on radio starom Maiconu sad je ponovo novi Maicon na sceni ..a Abate-a necu komentrarisat :mrgreen: + da mislim da neko ove sezone moze dogurati malo dalje od Italijsnki klubova ...mi smo zemlja + docei ce nam mozda tevez na posudbu i 100 % veznjak ..vama dolazi veznjak taj mister X ...Napoli je zadrzao sjajan kolektiv nisu krenuli Udineseovim stopama i prodali sve sto se moglo prodati ,,Udinese sam vec otpiso u LP :mrgreen:
a dobro,nijednom italijanskom klubu nebi bilo lahko protiv Arsenala,,i oni nisu imali srece jbga,,al sta znas,mozda izvuku na penale :P

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 avg 2011, 13:41

adointer je napisao/la:
a dobro

Kod: Označi sve

,nijednom italijanskom klubu nebi bilo lahko protiv Arsenala
,,i oni nisu imali srece jbga,,a

Kod: Označi sve

l sta znas,mozda izvuku na penale   :P
Ma bilo bi lako MIlanu, oni bi ih na iskustvo (godine :lol: ) uzeli ...
ma kakvi oni i penali njima je uspijeh ako ne izgube na svom stadionu..
Zadnja izmjena: warden, dana/u 06 avg 2011, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 avg 2011, 13:43

ma bitno je sad kad ovi kinezi zaspu milanove igrace onim laserim,kod njih je to sigurno gratis a iphoneom pomjeraju golove lijevo desno :lol: :lol:

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 06 avg 2011, 13:59

ima li decki gdje prenos na satelitskoj da je program odkljucan!! hvalla

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []