FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2010, 11:55

FRANK RIBERY je napisao/la:
davud87 je napisao/la:Ljudi, priča mi ovaj jedan bavarac, da je gledao utakmicu protiv Furth-a, i kaže da je Ribery-a Gaal izveo u 70-tim minutama, i kao Ribery se naljutio??? Da li to može neko provjeriti?
Izglađeno je sve.Ribery je poslje utakmice razgovarao sa Gaalom i kad mu je ovaj objasnio da mu je potreban svih 90 minuta protiv BVB i Fiorentine shvatio je njegov potez.
Bas upravo htjedoh da mu ovo napisem. Bio je ljut po izlasku sa terena, ali eto sve se izgladilo. Vidi se da je zeljan igre i ocekujem u narednim utakmicama da igra najbolje sto moze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 feb 2010, 11:59

Danas Bayern pobijeđuje ako Bog da sa tri razlike. Moguće 3:0 i 4.1. ostalo je nezamislivo, i neprihvatljivo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2010, 12:02

Neutral je napisao/la:Danas Bayern pobijeđuje ako Bog da sa tri razlike. Moguće 3:0 i 4.1. ostalo je nezamislivo, i neprihvatljivo.
Optimista nema sta. Sto se covjek brzo promijeni, to je cudo. :D :D
I ja se nadam pobjedi, a takodjer i kiksu L'kusena pa da zasjednemo na to prvo mjesto. Evo Gaal ne zeli vise izgubiti niti jednu utakmicu do kraja prvenstva.
Samo da snijeg ne zatrpa Allianz, nasa krila tesko igraju, vidi se da se cuvaju povreda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 feb 2010, 12:07

Neka Apotekari dobio danas, ali Bayern će sa više razlike, te tako smo na prvom mjestu kako god. Zar se neko pored as nada tituli.

Ma čovjek se ne promjeni, nego je to uvijek u njemu, ali rijetko to pokazuje .

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 feb 2010, 12:09

Danas bi mogli mi i kiksat, a mozda i ne. Znamo da slijedece sedmice slijedi LP tako da ce mozda Gaal neke igrace ostavit na klupi, u ovu utakmicu uci sasvim opusteno i cekat svoju sansu. Tesko da ce Guzn danas kiksat ali je sve moguce ali opet kazem tesko igraju pred svojim navijacima i dat ce sve od sebe da dobiju tu utakmicu.

Ali opet kazem, trebali bi danas dobit ako misle osvojit titulu, znaci pobjeda, pobjeda i samo pobjeda.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 feb 2010, 12:11

rob do bagro je napisao/la:Danas bi mogli mi i kiksat, a mozda i ne. Znamo da slijedece sedmice slijedi LP tako da ce mozda Gaal neke igrace ostavit na klupi, u ovu utakmicu uci sasvim opusteno i cekat svoju sansu. Tesko da ce Guzn danas kiksat ali je sve moguce ali opet kazem tesko igraju pred svojim navijacima i dat ce sve od sebe da dobiju tu utakmicu.

Ali opet kazem, trebali bi danas dobit ako misle osvojit titulu, znaci pobjeda, pobjeda i samo pobjeda.
ma ne trebaju mislit o guzenu trebaju igrat samo svoje utakmicu i njih dobijat oni ce morat nekad pasti volio bi da dzeko proradi za nas al tesko sa onakvom igrom wolfsburga :D :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2010, 12:32

rob do bagro je napisao/la:Danas bi mogli mi i kiksat, a mozda i ne. Znamo da slijedece sedmice slijedi LP tako da ce mozda Gaal neke igrace ostavit na klupi, u ovu utakmicu uci sasvim opusteno i cekat svoju sansu. Tesko da ce Guzn danas kiksat ali je sve moguce ali opet kazem tesko igraju pred svojim navijacima i dat ce sve od sebe da dobiju tu utakmicu.

I ss.ba je prenio informaciju gdje je Gaal rekao da vise ne zeli izgubiti niti jednu utakmicu do kraja. Da mu vjerujemo na rijec, a iskreno se nadam da ce tako i biti. Ovi igraci mogu izdrzati napore i nadam se da ce istrajati u nastojanju da osvoje BL. Sto se tice LP, Viole mozemo proci i uz povoljan zrijeb mozemo i do polufinala, znaci protivnik u cetvrtfinalu da bude nesto laksi. :D A dalje ko zna.....

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 13 feb 2010, 13:01

Bayern ako nastavi sa ovakvom formom moze daleko dogurati ... uglavnom nek makar danas nastave sa odlicnim partijama, jer sam se okladio na njih :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2010, 14:46

Cescinho4 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: I ss.ba je prenio informaciju gdje je Gaal rekao da vise ne zeli izgubiti niti jednu utakmicu do kraja. Da mu vjerujemo na rijec, a iskreno se nadam da ce tako i biti. Ovi igraci mogu izdrzati napore i nadam se da ce istrajati u nastojanju da osvoje BL. Sto se tice LP, Viole mozemo proci i uz povoljan zrijeb mozemo i do polufinala, znaci protivnik u cetvrtfinalu da bude nesto laksi. :D A dalje ko zna.....
Nije vam ovo izvlacenje grupne faze, pa da se nadate sto laksoj opciji. Ko god da prodje u cetvrtfinale nece vam sigurno biti lako, jer tad vec ostaju sve odlicni timovi. Sem toga nece ni protiv Fiorentine biti lagano. Imaju dosta dobru ekipu, a i bili su prvi u veoma teskoj grupi. ;)
Pa lakse nam je igrati protiv Seville, Bordeauxa, Olympiakosa, Porta :mrgreen: :mrgreen: Ipak Arsenala, nego protiv Barce, Chelsea...... Na to sam mislio. Normalno je da su sve ekipe jake, ali ima neka razlika u jacini timova. Vece su sanse da se prodje protiv ovih prve skupine nabrojanih, nego ove druge.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2010, 14:56

Dosta sam se omisljao u koju grupu da stavim Arsenal, pa ste mi ipak blizi ovoj prvoj. :mrgreen: Respect za lijepu igri ali ne predstavljate preveliku opsanost kao ovi drugi. ;) ;)
Samo se nadam da dobijemo Bordeauxa, iako bi mozda bilo malo nepravedno dobiti jos jednog "laganog" barem bi bio takav s obzirom na nasu formu. A ko zna mozda Olympiacos ipak prodje. Bordeaux je veoma los u poslednje vrijeme.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2010, 15:06

Cescinho4 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Dosta sam se omisljao u koju grupu da stavim Arsenal, pa ste mi ipak blizi ovoj prvoj. :mrgreen: Respect za lijepu igri ali ne predstavljate preveliku opsanost kao ovi drugi. ;) ;)
Samo se nadam da dobijemo Bordeauxa, iako bi mozda bilo malo nepravedno dobiti jos jednog "laganog" barem bi bio takav s obzirom na nasu formu. A ko zna mozda Olympiacos ipak prodje. Bordeaux je veoma los u poslednje vrijeme.
Pa uporedi igrace,historiju, proslgodisnje rezultate Arsenala u LP-a sa ovim Olyampiakosa. Cuj ne predstavljate opasnost. :lol: Prosle godine i pretporsle u polufinalu,jel to mala stvar?! :oops: Respect i vama za dominaciju u BL, al vi ste miljama blizi ovoj prvoj grupi nego mi.
Ja se sada nadam da cemo dobiti vas, al prije togo moramo proci Porto odnosno Fiorentinu. Mi se raspricali ko da smo vec u 1/4 finala :mrgreen:
E hbg sad. Pretjerao si. Nisam ja Bayerna svrstao u ove najjace, naprotiv zajedno sa vama i Olympiacosom. :mrgreen:
Pa mi vec jesmo u cetvrtfinalu. :D :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2010, 15:12

Cescinho4 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: E hbg sad. Pretjerao si. Nisam ja Bayerna svrstao u ove najjace, naprotiv zajedno sa vama i Olympiacosom. :mrgreen:
Pa mi vec jesmo u cetvrtfinalu. :D :D
Polovicno istina, vi jeste sa Olymoiacosom,al mi nismo. Arsenal i Bayern se ne mogu porediti, zao mi je :mrgreen:
Kako to? Jel to Fiorentina vec odustala kada je vidjela kako igrate u BL? :D
Kako god nisi u pravu sto se tice prve recenice. Surova cinjenica je da ste u prvoj grupi. Drugoj grupi pripada Chelsea, United i Barca. Ostali su svi prva grupa. Zapamti da je tu i Inter, Milan......

Nisu Viole odustale, ali dzaba igraju, nemaju sta traziti protiv nas. Pod ovo mi sam mislio i Arsenal, ipak su malo jaci od Porta.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 feb 2010, 15:14

Halo momci manite se Lp, to je vec gotova stvar, mi to uzimamo :lol: :lol:

Nego evo vam par linkova pa pratite tekmu

http://www.p2p4u.net/webmaster/SITE-NAM ... tmund.html

http://iraqgoals.net/6106-bayern-munche ... mund-.html
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2010, 15:18

Cescinho4 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: Kako god nisi u pravu sto se tice prve recenice. Surova cinjenica je da ste u prvoj grupi. Drugoj grupi pripada Chelsea, United i Barca. Ostali su svi prva grupa. Zapamti da je tu i Inter, Milan......

Nisu Viole odustale, ali dzaba igraju, nemaju sta traziti protiv nas. Pod ovo mi sam mislio i Arsenal, ipak su malo jaci od Porta.
Ne slazem se bas oko sastava prve grupe. Onda bar napravi i trecu jer se prije Arsenal ili Real mogu porediti sa Chelskim nego Olympiakos sa njima ;)
Ma ne mislim ja da ce biti tako lagano. Sjeti se samo kako je Porto prosle godine namucio Manchester. Isto vrijedi i za Fiorentinu. Biti prvi u grupi sa Loserima i Lyonom nije mala stvar. Mada se nadam da si upravu, pa da se sastanemo tamo negdje u polufinalu/finalu?! :mrgreen:
Najprije ovdje. :D :D

Odo da gledam Vukove, nadam se da ce rascerupati one farmaceute. :mrgreen:

Cuvaj se. ;)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 feb 2010, 16:44

Vedo nije htio da ga častim sa svojom djevojkom za postignuti gol protiv Guzena, a haman ni Džeko neće dobiti nagrade 8-)
Guzen vodi 1:0
Sent from my Philips Smart TV.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 13 feb 2010, 18:34

Evo pocelo je :D

Dva put vadimo loptu s linije prvo Demichelis pa onda Van Bomel nakon toga usljedio je gol BVB gol Zidan zasluzeno ako ovako nastave ... :(

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 feb 2010, 18:45

Cim ih ja stavim na kladari, nece to na dobro :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nema potpisa

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 feb 2010, 18:56

Dobro je pa imamo van Bommela da nas spašava... :D

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 feb 2010, 19:19

U posljednjih 16 međusobnih utakmica u kojima je Bayern München bio domaćin, Bayern München je 10 dobio, 6 je završeno neriješeno, dok je 0 dobio Dortmund. Gol-razlika je 41-13 u korist Bayern München.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 feb 2010, 19:20

Ni malo lagana utakmica, kako sam i ocekivao (samo nisam htio da baksuziram :mrgreen: ).
Uopste me ne interesuje igra, hoce li i ovaj put odigrati lijepo, samo me zanima tri boda!
E da bi dosli do dreier...moraju dobro oznojiti dupe.

Ovaj komentator kao da je pao s neba, covjek osnovne stvari ne zna. :oops:
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.