FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Poprilicno je jasno da mi nismo nikakvi favoriti a niti da znamo igrati ove sisteme.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Treba na vrijeme ispasti
Da se ne patimo Julijan ides na ku.rac
Da se ne patimo Julijan ides na ku.rac
Dobro je ovo. Muller večeras dodiruje loptu, za razliku protiv Bochuma.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Meni se cini da trener igra ovako jer nema Daviesa lijevo, ali ovo je gore od Pepovih ideja.
Problem ove igre je sto ides u napad a nemas odbrane, nije ovo kompaktno.
Problem ove igre je sto ides u napad a nemas odbrane, nije ovo kompaktno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
I slijepac vidi da koriste rupe po bokovima zbog formacije. Samo Bayin taktičar misli da je najpametniji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- farinelli123
- Kontakt:
Vapimo za jednim veznjakom koji ume nešto s loptom. Mnogo smo raštrkani. Daćemo gol, primićemo još jedan, ali tanko je ovo.
•
-
- Kontakt:
Odvratno. Trebali su primiti još koji.
Dobićemo ih 1-2, ciganski, na iskustvo. Sramota je ako barem to ne uspijemo protiv tinejdžera.
Klub koji je Comanu dao one pare a ekipa ima jednog veznog zasluzuje sto brze ispadanje.
Na stranu što igramo protiv nekakve djece, što pojedinci ne mogu sastaviti dva dobra pasa i igrača koji imaju 100 utakmica u LP a izgubljeni na terenu, šta je zaista bilo na umu Julianu Sušiću da postavi ovu anti-taktiku koja ne bi prošla u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine?
Imamo sreće što ne igramo protiv jačeg tima, nastradali bi kao od Bochuma ili Gladbacha.
Ovo više nije slučajnost.
Imamo sreće što ne igramo protiv jačeg tima, nastradali bi kao od Bochuma ili Gladbacha.
Ovo više nije slučajnost.
Da znaš da mi je večeras par puta naumpao Švajni. Što zbog liderstva i zbog ovog drugog što ti reče.farinelli123 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 21:45Vapimo za jednim veznjakom koji ume nešto s loptom. Mnogo smo raštrkani. Daćemo gol, primićemo još jedan, ali tanko je ovo.
Visimo cijelu utakmicu, može ovo još gore poći po zlu.
Valjda Zubonja šta promjeni, mada nema šta ni na klupi a ovi što igraju nijedan na visini zadatka.
Vom Jäger zum Gejagten
Sramota, šteta što nije 2:0. Sane najlošiji, Muller može ići drkati konjima. Ne znam jel Kimmicha netko ili se sam uvjerio da dobro izvodi kornere, ali i baba bi to bolje radila. Trener se glupira, ali nitko tamo ne zna dodati preciznu bržu loptu, kao da su kompletno svi retardirani.
Idem napraviti kokice i navijati da popuše što jače.
Idem napraviti kokice i navijati da popuše što jače.
Preslabo poluvrijeme umalo nismo primili i drugi,ovo sa tri nazad je samoubistvo igrati svaki put na isti način puca odbrana.Ne znam šta se desilo sa ekipom iz prvog dijela sezone gdje smo imali prosjek 3 gola po utakmici.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Treba njima trener kako treba. Nagelsmann je zalutao ovdje.
- farinelli123
- Kontakt:
Nek ubaci Rocu, da poveze redove i da odradi redemption za onaj crveni protiv njih ranije, a i da ga vidi babo (Hansi). Ovo nema smisla. Lucas i Pavard bunare ka Komanu i Seržu, sredina slaba. Pretrčaće nas bar još jednom kao kod gola. Nema Julian petlju da izbaci jednog od ove četvorice napred. Ovde bi Musiala bio dobar.
•
Igra loša. Nezavisno, od promašene taktike, nimalo neću žaliti što Sule i Toliso idu.
Sule je nekad pokazivao potencijal, ali kako stari sve gori, da ne kažem kako ne djeluje pametno.
Toliso nikada nije ni pokazao potencijal, tek s vremenom koji šut iz daljine ili duga lopta.
Nadam se promjenama, evo i zubalo nervozniji nije bio od početka sjedenja na klupi Bayerna, da vidimo, šta može učiniti kad se u ovakvu crnu rupu uđe.
Sule je nekad pokazivao potencijal, ali kako stari sve gori, da ne kažem kako ne djeluje pametno.
Toliso nikada nije ni pokazao potencijal, tek s vremenom koji šut iz daljine ili duga lopta.
Nadam se promjenama, evo i zubalo nervozniji nije bio od početka sjedenja na klupi Bayerna, da vidimo, šta može učiniti kad se u ovakvu crnu rupu uđe.
-
- Kontakt:
Jeste da ste losi protiv balavurdije , ali dobiti ce te ih na ciganluk.
Moze to bayo preokrenuti.
Moze to bayo preokrenuti.
Pretpostavljam da neće još dugo trebati da naš Yussuf Poulsen (EMCM) zamijeni Müllera ili Tolissoa i pravi društvo Lewi u špicu
Od kako se vratilo sa pauze, vjerovatno je to glavni razlog Daviesov izostanak igra se ovo, preslikano iz njegovog vremena u RB-u, sa tri pozadi krilima u ulozi wing backova, a kasnije kada se juri zaostatak ulazi drugi špic i tako sve isto.

Od kako se vratilo sa pauze, vjerovatno je to glavni razlog Daviesov izostanak igra se ovo, preslikano iz njegovog vremena u RB-u, sa tri pozadi krilima u ulozi wing backova, a kasnije kada se juri zaostatak ulazi drugi špic i tako sve isto.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- muhamedhulk
- Kontakt:
Naslo se kad ce se taktizirati i mijenjati formacija; ostavi to za ligu a u LP provjereno igraj. Ne treba njima puno, samo ih ubaci u pravi sistem i gledaj kako melju..ovako ce biti patnja i onda ispadanje u narednoj rundi (ako se ovo prodje).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Svaki trener ima svoj stil i sisteme, to je ok, a ovo mi jos nismo naucili igrat. Ovolike ofanzivce ni Pep ni Flik nije gurao u jednoj tekmi. Komotno se moze izbaciti jedno krilo a ubaciti odbrana, nista izgubit neces.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.