Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
hvala ti zvijezdo nebeska!

Niko nikada nece moci zamijeniti ovu fudbalsku bosansku gromadu...
Hvala ti za sve sto si ucinio za ovu repku, a nije malo Bogami... tolike god si vedrio i oblacio veznim redom...
Ovo sto trenutno imamo ne moze Misketu obrisati kopacke... I zato abd Prcic mora uletiti na njegovo mjesto (nije ni on idealna zamjena, al ko jest) jer je najblizi Misketu po igri... Pjanica ostaviti nazad sa Besicem jer je tu najbolji gdje je sad.... To ionako i u Romi igra....
Besic----Pjanic
-----Prcic----
Znaci veza je haos, u buducnosti ima da hara... A na klupi Vrancic (kao prva izmjena), Medunjanin i Zolotic da mijenja Besu kad ovaj ne bude mogao igrati jer nije bas Zola nesto pretjerano kreativan.... A na dispoziciji Srdjan Grahovac ako se ustali u Rapidu.... i ovi ostali iz naseg kukuruzista nek se redaju kako hoce, al nema tu kvaliteta za repku... Amidzin mali isto tako kad ode iz Hajduka dolazi u obzir.... Sad zasad ****.aus od repke... Al poznavajuci onu francusku sobaricu Sulija nista od toga...
Najveci uz kapitena je otisao i zasluzio je jedan veliki, najveci

Ovo sto trenutno imamo ne moze Misketu obrisati kopacke... I zato abd Prcic mora uletiti na njegovo mjesto (nije ni on idealna zamjena, al ko jest) jer je najblizi Misketu po igri... Pjanica ostaviti nazad sa Besicem jer je tu najbolji gdje je sad.... To ionako i u Romi igra....
Besic----Pjanic
-----Prcic----
Znaci veza je haos, u buducnosti ima da hara... A na klupi Vrancic (kao prva izmjena), Medunjanin i Zolotic da mijenja Besu kad ovaj ne bude mogao igrati jer nije bas Zola nesto pretjerano kreativan.... A na dispoziciji Srdjan Grahovac ako se ustali u Rapidu.... i ovi ostali iz naseg kukuruzista nek se redaju kako hoce, al nema tu kvaliteta za repku... Amidzin mali isto tako kad ode iz Hajduka dolazi u obzir.... Sad zasad ****.aus od repke... Al poznavajuci onu francusku sobaricu Sulija nista od toga...
Najveci uz kapitena je otisao i zasluzio je jedan veliki, najveci
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Racionalna i donekle pravovremena odluka koju pozdravljam. Znas da ne mozes vise, da uzimas mjesto 10 godina mladjim momcima. Sad opusteno dizi kesh u Kini.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Pu jbt nije mogo gore dan počet.
Hvala ti za sve Miske !
BOGOOTAC MISKE !
Preranoooo

Hvala ti za sve Miske !
BOGOOTAC MISKE !
Preranoooo

- IlProfessore
- Kontakt:
Mislim da je Miske jedini od njih trebao ostati kao neki mega džoker na klupi, koji bi sa svojim dobro potkovanim tehničkim znanjem bio ogroman plus u zadnjih 15-ak minuta neke izjednačene tekme, na stranu to što je poprilično loše fizičke spreme al' eto... sve u svemu, hvala ti legendo!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
Nerminovic
- Kontakt:
DOKTOR.
HVALA ZA SVE.
Bez rijeci sam.
Miske, ne zasluzujemo te!

HVALA ZA SVE.
Bez rijeci sam.
Miske, ne zasluzujemo te!
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Hvala Zvjezdane, najpametniji moguci momenat za oproštaj, odigro svjetsko prvenstvo, ovaj odlazak ne pogadja toliko kad vidim kako Pjanić i Bešić igraju
Jedan veliki gigant. Čovjek koji je imao nemjerljiv talenat i nažalost, mislim, da ga nije iskoristio do kraja. Miske je što se tiče znanja fudbalski genijalac.
Hvala ti Misimoviću, fudbalski velemajstore, za sve što si nam dao. Bilo je čast gledati te, kako i sam kažeš, u najdražem dresu.
Odluku si dionio u pravom momentu i odlaziš uzdignute glave, za razliku od nekih.
DOKTORE, SRETNO TI BILO.
Hvala ti Misimoviću, fudbalski velemajstore, za sve što si nam dao. Bilo je čast gledati te, kako i sam kažeš, u najdražem dresu.
Odluku si dionio u pravom momentu i odlaziš uzdignute glave, za razliku od nekih.
DOKTORE, SRETNO TI BILO.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
legendo, hvala ti na svemu što si dao za najdraži dres, jedan si od najboljih svih vremena, po umijeću s loptom sigurno i najbolji! drago mi je da si ostvario san i plasman na SP i da si tamo igrao! žao mi je, iznenadio sam se, očekivao sam da odradiš još ove kvale i EP, ali eto, pošteno od tebe, ako misliš da više ne možeš dat' 100%, onda je možda ovako i najbolje
samo jedan riječ:
#MISKE
#MISKE
miske king

MISKE BOG

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hvala Miske za sve sto si nam pruzio
Pametan potez i posteno od njega, nije to vise onaj stari igrac. Steta, nisu to toliko velike godine, da si makar ostao u Njemackoj....
Pametan potez i posteno od njega, nije to vise onaj stari igrac. Steta, nisu to toliko velike godine, da si makar ostao u Njemackoj....
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Miske hvala ti za sve . Živ nam bio i dočekali te aBd na nekoj funkciji u savezu a nekad možda kao i selektora

- povratakotpisanih
- Kontakt:
Hvala Miske na svemu što si pružio do sada za našu repku a bogami i državu! Konačno je došlo vrijeme da se krene sa podmlađivanjem repke!
Zadnja izmjena: povratakotpisanih, dana/u 15 avg 2014, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da covjek nece vise imati zelju da ima posla sa nasim narodom i repkom, nesto kao Hasan.bavarian_bk je napisao/la:Miske hvala ti za sve . Živ nam bio i dočekali te aBd na nekoj funkciji u savezu a nekad možda kao i selektora![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Kobe Bryant
- Kontakt:
O pokojniku sve najbolje , najbolji tehnicar sigurno uz Baljića i Pjanića , mada je Miske imao tu neku čaroliju i ako nije bio fizički dominantan .
Zbog titule sa Wolsburgom i saradnje sa Dzekom imali smo ubitacan tandem , sto je i dovelo do toga da se na kraju plasiramo na SP.
Znaci velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doprinos je to sto je imao takvu sezonu u Wolsburgu i takvu saradnju .
To je diglo samopouzdanje i Dzeki.
p.s. Jedina mrlja sto nije progovorio o ne nastupanju ptotiv Portugala kad nas je Ćiro vodio , znaći i on i ćiro su nam ostali dužni , a mislim da smo čak tada i mogli priči dalje .
Jer ne stoji zvanicna konstantacija da je bio povrjedjen, jer je 3 dana poslije igrao cutavih 90 min za Wolksburg
p.s.s. To sto nije fizicki pripremljen za europski fudbal njegov je problem nije mario da igra za velike timove , realno da je htio da trci i da je nabio misice mogao je , ali je on htio da bude umjetnik tj. boem , a nasoj repki je puno toga pozitivno dao.
Sretno majstore
Zbog titule sa Wolsburgom i saradnje sa Dzekom imali smo ubitacan tandem , sto je i dovelo do toga da se na kraju plasiramo na SP.
Znaci velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doprinos je to sto je imao takvu sezonu u Wolsburgu i takvu saradnju .
To je diglo samopouzdanje i Dzeki.
p.s. Jedina mrlja sto nije progovorio o ne nastupanju ptotiv Portugala kad nas je Ćiro vodio , znaći i on i ćiro su nam ostali dužni , a mislim da smo čak tada i mogli priči dalje .
Jer ne stoji zvanicna konstantacija da je bio povrjedjen, jer je 3 dana poslije igrao cutavih 90 min za Wolksburg
p.s.s. To sto nije fizicki pripremljen za europski fudbal njegov je problem nije mario da igra za velike timove , realno da je htio da trci i da je nabio misice mogao je , ali je on htio da bude umjetnik tj. boem , a nasoj repki je puno toga pozitivno dao.
Sretno majstore
Prije svega hvala ti na svemu ISTINSKI kapitenu i lideru ove generacije. Puno si dao ovoj reprezentaciji, godinama bio njen najbolji igrac i lider na terenu. Ocito da si i sam vidio da su te godine pritisnule i donio si najbolju odluku.
Nacin na koji se otisao pokazuje tvoj karakter i sigurno da ti niko nista nece prigovoriti, danas je tuzan dan za repku ali zivot ide dalje.
Hvala ti za silne golove, hvala ti a stambuk zec, hvala ti za ono rakijanje na doceku i na svemu ostalom.

Nacin na koji se otisao pokazuje tvoj karakter i sigurno da ti niko nista nece prigovoriti, danas je tuzan dan za repku ali zivot ide dalje.
Hvala ti za silne golove, hvala ti a stambuk zec, hvala ti za ono rakijanje na doceku i na svemu ostalom.
1946
Hvala Miske!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hvala Miske.
- Goalgetter
- Kontakt:
S obzirom kako se odnose prema njemu, ne zamjeram mu uopste na tome ako se povuce kao Hasan, i bude zivio u Njemackoj. Svasta se izdesavalo, od onih Cirinih optuzba, Selme Bajrami, Bjelorusije, pa i ovo zadnje vrijeme, forsiranje da se vise oprosti..Sabinho je napisao/la: Mislim da covjek nece vise imati zelju da ima posla sa nasim narodom i repkom, nesto kao Hasan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.