SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
pa gdje se gosti dati gol kad su se potrefili parovi koje bog ne bi pogodio. razmislite o promjeni pravila, npr tri para da budu ista za oba kluba, a ostala 2-3 razlicita
nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:pa gdje se gosti dati gol kad su se potrefili parovi koje bog ne bi pogodio. razmislite o promjeni pravila, npr tri para da budu ista za oba kluba, a ostala 2-3 razlicita
Nije to losa ideja, ali...moglo bi se "taktizirat" zbog toga, ako znate na sta mislim.
Jbg, ovo je sve lutrija
Inace moja ekipa posljednja u 3. ligi
Bjezi jbo ga sreca vise...
Ovaj Bianconero nas zajebava
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Onda bi se ta 2-3 para mogla pokrivat sa rezultatima i sve bi se svelo na 2-3 utakmice...Admir_Sa je napisao/la:pa gdje se gosti dati gol kad su se potrefili parovi koje bog ne bi pogodio. razmislite o promjeni pravila, npr tri para da budu ista za oba kluba, a ostala 2-3 razlicita
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- legenda reala
- Kontakt:
Pa sad o tome bi se moglo razmisliti ,ali jbg sreća je sastavni dio ove igre ,pa kako kome .Admir_Sa je napisao/la:pa gdje se gosti dati gol kad su se potrefili parovi koje bog ne bi pogodio. razmislite o promjeni pravila, npr tri para da budu ista za oba kluba, a ostala 2-3 razlicita
Ja jedino imam zamjerke malo na ovaj raspored jer npr. Green Dragonsi prvih 7 kola igraju pet puta kao domaćini ,kako se to radi ,zar je nije malo bolje mogao odraditi ovaj raspored ,gledo sam i druge ekipe ima ih koji su u prvih sedam po 4 puta gosti .
I mi svako kolo domaćini ,kola gostujuća i jbg
U prvoj ligi je donekle dobar raspored ,ali zar se ne može namjestiti kao i u pravim ligama ,jedno kolo domaćin ,jedno gost.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne pricajte glupost, cuj teski parovi, nije nego ste vi antitalenti
Mi smo naravno zabili gol (samo ja i stefko igrali), imali grke 1:0 i 2:0, zatim sam pogodio Austriju 1:3, al' u 91' zabi neki levat za 1:4! To sto vi ne znate tipovat i lupate rezultate 1:2 2:1 1:1 nije problem parova nego vas! 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Mali haj ne seri ,broje se golovi ,ti nisi zabio ni jedan ,nemoj se kititi Štefkovim perjemEdin TM87 je napisao/la:Ne pricajte glupost, cuj teski parovi, nije nego ste vi antitalentiMi smo naravno zabili gol (samo ja i stefko igrali), imali grke 1:0 i 2:0, zatim sam pogodio Austriju 1:3, al' u 91' zabi neki levat za 1:4! To sto vi ne znate tipovat i lupate rezultate 1:2 2:1 1:1 nije problem parova nego vas!
Kolko si to ti golova zabio u ovoj svojoj karijeri dvadesetak jel
Eto ti ne stavljaš rezultate 2:1 i 1:1 ,znamo da su to najčešći rezultati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Stefko nema perja!legenda reala je napisao/la:Mali haj ne seri ,broje se golovi ,ti nisi zabio ni jedan ,nemoj se kititi Štefkovim perjemEdin TM87 je napisao/la:Ne pricajte glupost, cuj teski parovi, nije nego ste vi antitalentiMi smo naravno zabili gol (samo ja i stefko igrali), imali grke 1:0 i 2:0, zatim sam pogodio Austriju 1:3, al' u 91' zabi neki levat za 1:4! To sto vi ne znate tipovat i lupate rezultate 1:2 2:1 1:1 nije problem parova nego vas!
![]()
Kolko si to ti golova zabio u ovoj svojoj karijeri dvadesetak jel![]()
Eto ti ne stavljaš rezultate 2:1 i 1:1 ,znamo da su to najčešći rezultati
Nisam broj'o, al' tako nesto
Idi kopaj po arhivi, mozda tamo nadjes, ovo kolo nisam stavio
Ja preuzimam svu krivicu u vezi rasporeda.Koristio sam neku stranicu i po njoj sam to radio.Medjutim u pravu si sto se tice toga oko domacin-gost.Jedino dobro u svemu tome je da svi igramo po 9 utakmica kuci i po 9 u gostimalegenda reala je napisao/la:Pa sad o tome bi se moglo razmisliti ,ali jbg sreća je sastavni dio ove igre ,pa kako kome .Admir_Sa je napisao/la:pa gdje se gosti dati gol kad su se potrefili parovi koje bog ne bi pogodio. razmislite o promjeni pravila, npr tri para da budu ista za oba kluba, a ostala 2-3 razlicita
Ja jedino imam zamjerke malo na ovaj raspored jer npr. Green Dragonsi prvih 7 kola igraju pet puta kao domaćini ,kako se to radi ,zar je nije malo bolje mogao odraditi ovaj raspored ,gledo sam i druge ekipe ima ih koji su u prvih sedam po 4 puta gosti .
I mi svako kolo domaćini ,kola gostujuća i jbg![]()
U prvoj ligi je donekle dobar raspored ,ali zar se ne može namjestiti kao i u pravim ligama ,jedno kolo domaćin ,jedno gost.
U buduce ce se paziti na to.
A sto se tice prijedloga Admira ja niti pod razno to nebi prihvatio.Pa evo igramo KUP po tom sistemu i zaista je tesko ispostovati sva pravila o poklapanju rezultata.Znam da se desava ovo da u nekom kolu domacinima ili gostima se poklope ti rezultati pa tesko mogu do bodova.Ali ko bi znao kada se postavljaju parovi kako ce koja utakmica da se zavrsi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sekra, pusti ove galamdzije, krivo im sto ne znaju, legenda nije zabio 2 tekme pa se zali nesto
Stavi im parove iz japanske lige, pa nek' placu!
Stavi im parove iz japanske lige, pa nek' placu!
al mogu se uvesti sankcije, dozvoljeno samo jedno poklapanje npr..al dobro to je sad jako komplikovano napraviti i voditi
al stvarno je glupo kad ti npr utakmice zavrse 5-3 i slicno
al stvarno je glupo kad ti npr utakmice zavrse 5-3 i slicno
nema potpisa
Što mrzim ove galamdžije
Ugledajte se na Međede kakav smo raspored imali u zadnje vrijeme padosmo sa prvog mjesta zbog toga pa opet šutimo 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Dovoljno mi je bilo pogledati preko oka u arhivu ,i vidilo se kakakv je Edin antitalenat i kolko igra puta rezultat 2:1 i 1:1
Edin TM87
Aston Villa - Newcastle United 1:0
Hoffenheim - Wolfsburg 2:1
Sporting Gijón - Valencia 0:2
Toulouse - Bordeaux 1:1
Leotar - Sarajevo 2:1
Rezervni par: Lille - Sochaux 0:0
Edin TM87
Manchester City - Wigan Athletic 4:0
Everton - Aston Villa 1:2
Bayern München - Freiburg 3:1
Valencia - Atlético Madrid 2:1
Sochaux - Lorient 2:0
Slavija - Leotar 1:0
Edin TM87
Swansea-Sunderland 0:2
Nice-Brest 1:1
Cagliari-AC Milan 0:2
Hoffenheim-Bremen 2:1
Valencia-Santander 2:1
Bonus par:
Lyon-Montpellier 2:1 GOOL
Ovo je samo da začepi i ne sere više ,ma on je najbolji u njeg su sve tipovi ,2:2 ,2:3 1:4 i po kolu zabija 3 gola jbg to je naš Edo ,on nikad ne igra tip 2:1 ili 1:1 bože sačuvaj to samo antitalenti igraju ,
Koja ti je ovo sezona u ss.ba ligi
ja ne vjerujem da si zabio više od 10-12 golova do sad
Edin TM87
Aston Villa - Newcastle United 1:0
Hoffenheim - Wolfsburg 2:1
Sporting Gijón - Valencia 0:2
Toulouse - Bordeaux 1:1
Leotar - Sarajevo 2:1
Rezervni par: Lille - Sochaux 0:0
Edin TM87
Manchester City - Wigan Athletic 4:0
Everton - Aston Villa 1:2
Bayern München - Freiburg 3:1
Valencia - Atlético Madrid 2:1
Sochaux - Lorient 2:0
Slavija - Leotar 1:0
Edin TM87
Swansea-Sunderland 0:2
Nice-Brest 1:1
Cagliari-AC Milan 0:2
Hoffenheim-Bremen 2:1
Valencia-Santander 2:1
Bonus par:
Lyon-Montpellier 2:1 GOOL
Ovo je samo da začepi i ne sere više ,ma on je najbolji u njeg su sve tipovi ,2:2 ,2:3 1:4 i po kolu zabija 3 gola jbg to je naš Edo ,on nikad ne igra tip 2:1 ili 1:1 bože sačuvaj to samo antitalenti igraju ,
Koja ti je ovo sezona u ss.ba ligi
Cuj preko oka
Pa zabio sam 1 gol u takvim rezultatima, i to nas bonus par, sve ostalo ubadam kako ide!
Igram sezonu i po ovde i zabio sam 20-tak golova sa kupom, kojeg sam jednom odigr'o... (Naravno racunam i golove koje mi je savez ponistio)
ps Lafo preko oka gledo arhivu, a on od 8 kola trazio 3 u kojima sam imo najvise ovih rezultate, e pazi cime se bavi, u prvi mah sam mislio da je stavio zadnja 3 kola

Pa zabio sam 1 gol u takvim rezultatima, i to nas bonus par, sve ostalo ubadam kako ide!
Pazi ti antitalenta, on ne vjerujelegenda reala je napisao/la: Koja ti je ovo sezona u ss.ba ligija ne vjerujem da si zabio više od 10-12 golova do sad
Igram sezonu i po ovde i zabio sam 20-tak golova sa kupom, kojeg sam jednom odigr'o... (Naravno racunam i golove koje mi je savez ponistio)
ps Lafo preko oka gledo arhivu, a on od 8 kola trazio 3 u kojima sam imo najvise ovih rezultate, e pazi cime se bavi, u prvi mah sam mislio da je stavio zadnja 3 kola
Zadnja tri kola:
legenda reala©
Manchester City-Everton 2:1
Lyon-Bordeaux 1:1
Bologna-Inter 0:2
Napoli-Fiorentina 2:2
Mainz-Dortmund 1:2 GOOL
Ath. Bilbao-Villarreal 3:2
Rezervni par: Borac Banja Luka-Zeljeznicar 1:0
Edin TM87
Manchester City-Everton 3:1
Lyon-Bordeaux 3:1 GOOL
Napoli-Fiorentina 2:1
Mainz-Dortmund 1:1
Ath. Bilbao-Villarreal 2:1
Rezervni par: Borac Banja Luka-Zeljeznicar 0:397479348223974
-------------------------------------------------------------------------------------
Edin TM87
Wolves - Newcastle 0:1
Lorient - Valenciennes 1:0
Inter – Napoli 1:2
Leverkusen – Wolfsburg 3:1 GOOL
Valencia - Granada 2:0
legenda reala©
Everton – Liverpool 2:2
Sunderland – West Brom 3:1
Caen - Nice 1:0
Roma – Atalanta 1:1
Hoffenheim – Bayern 0:2
Villarreal – Zaragoza 2:1
---------------------------------------------------------------------------------
Edin TM87
Azerbejdzan – Austrija 1:3
Rumunija - Bjelorusija 0:0
Grcka – Hrvatska 1:0
Belgija - Kazahstan 2:0
Portugal – Island 3:1
Bonus par:
Bosna i Hercegovina - Luksemburg 3:0
legenda reala
Bonus par:
Lyon-Bordeaux 1:1
Napoli-Fiorentina 2:2
Mainz-Dortmund 1:2 GOOL
Ath. Bilbao-Villarreal 3:2
Rezervni par: Borac Banja Luka-Zeljeznicar 1:0
Edin TM87
Manchester City-Everton 3:1
Lyon-Bordeaux 3:1 GOOL
Napoli-Fiorentina 2:1
Mainz-Dortmund 1:1
Ath. Bilbao-Villarreal 2:1
Rezervni par: Borac Banja Luka-Zeljeznicar 0:397479348223974
-------------------------------------------------------------------------------------
Edin TM87
Wolves - Newcastle 0:1
Lorient - Valenciennes 1:0
Inter – Napoli 1:2
Leverkusen – Wolfsburg 3:1 GOOL
Valencia - Granada 2:0
legenda reala©
Everton – Liverpool 2:2
Sunderland – West Brom 3:1
Caen - Nice 1:0
Roma – Atalanta 1:1
Hoffenheim – Bayern 0:2
Villarreal – Zaragoza 2:1
---------------------------------------------------------------------------------
Edin TM87
Bonus par:
legenda reala
Bonus par:
Evo i malo statistike za vas dvojicu
Edin TM87
Odigrao do sada 16 utakmica u ligi i 1 u kupu. Postigao 9 golova u ligi i 2 u kupu.
Znaci 17 utakmica 11 golova, prosjek 0,64 gola po utakmici
legenda reala
Odigrao do sada 14 utakmica u ligi, 1 u barazu i 1 u kupu. Postigao 14 golova u ligi, 2 u kupu i 1 u barazu.
Znaci 16 utakmica 17 golova, prosjek 1,0625 golova po utakmici
Edin TM87
Odigrao do sada 16 utakmica u ligi i 1 u kupu. Postigao 9 golova u ligi i 2 u kupu.
legenda reala
Odigrao do sada 14 utakmica u ligi, 1 u barazu i 1 u kupu. Postigao 14 golova u ligi, 2 u kupu i 1 u barazu.
Haj @defender ako ti nije mrsko da i meni napraviš takvu statistiku.

Inače Pjetlovi doživjeli poraz,sada smo samo bod od opasne zone.
Inače Pjetlovi doživjeli poraz,sada smo samo bod od opasne zone.
FK Pjetlovi
- legenda reala
- Kontakt:
defender je napisao/la:Evo i malo statistike za vas dvojicu![]()
Edin TM87
legenda reala
Ja sam svoju statistiku znao ,Samo mi je Edo lagao kako je on zabio preko 20 golova ,ja mu kažem nisi više od 10-12 golova vidiš da sam bio blizu .Hvala defenderu
Edo ti računa kad je odigro npr tip 2:0 i padne gol u 90+ i bude 2:1 on to računa da je zabio gol
Ja sam za Green Dragonse sve ukupno zabio 20 golova ,odigrali smo i dvije prijateljske i zabio sam golove u svima (2 Pjetlovima,1 Pivopijama ),to nije pod okriljem saveza ali eto
Znači 18 utakmica 20 golova ,sjajan prosjek ,ti računaj kolko je
Mah, na proljeće ćemo sva ova gostovanja naplatit i to s kamatama.reds je napisao/la: Inače Pjetlovi doživjeli poraz,sada smo samo bod od opasne zone.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Rekao sam da sam pogodio oko 20 golova i svim prognozama, a defender nije naveo: prijateljske utakmice, utakmice koje su zavrsene sluzbenim rezultatom, utakmice sa moja prosla dva akaunta i utakmice koje mi ponistio savez! Tu ima oko 20 golova! Nego, sto se tice ove sezone dajem obecanje da cu biti na listi strijelaca ispred nekog fanatika koji se krije pod nickom @legenda reala, trenutno mi bjezi 2 gola! 
sve utakmice su uracunate osim prijateljskih!Edin TM87 je napisao/la:Rekao sam da sam pogodio oko 20 golova i svim prognozama, a defender nije naveo: prijateljske utakmice, utakmice koje su zavrsene sluzbenim rezultatom, utakmice sa moja prosla dva akaunta i utakmice koje mi ponistio savez! Tu ima oko 20 golova! Nego, sto se tice ove sezone dajem obecanje da cu biti na listi strijelaca ispred nekog fanatika koji se krije pod nickom @legenda reala, trenutno mi bjezi 2 gola!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.