KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: KK Bosna
7 / 15 mu slobodna bacanja, razočaran sam nenormalno 

Ma znam.....Madafaka je napisao/la:I sta to vrijedi kad je fulio kad je najpotrebnije, ipak je on preiskusan. Medjutim, ovo mi smrdi na namjestanje nerijesenog rezultata.biskitt je napisao/la:Feliks 14p 6ass 12 pretrpljenih prekršaja, 34 min u igriMadafaka je napisao/la:Produzeci. Bravo Felikse konju, nisi u stanju slobodno pogoditi kad je najpotrebnije.![]()
Tako se bodri klub jel?
Vrlo moguce da se klada igrala..
Ali 8/17 sa linij slobodnih bacanja i 1/4 za dva, a covjek je najiskusniji igrac u ekipibiskitt je napisao/la:Feliks 14p 6ass 12 pretrpljenih prekršaja, 34 min u igriMadafaka je napisao/la:Produzeci. Bravo Felikse konju, nisi u stanju slobodno pogoditi kad je najpotrebnije.![]()
Tako se bodri klub jel?
A jesu smotani. Evo i Jovanovic promasuje slobodno, naravno da ce izgubiti.
-8, fuj.
-8, fuj.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 12 mar 2010, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
83:77

Bosna izgubila u Beogradu iako je u zadnji period utakmice usla sa 10 poena prednosti! Rakocevic placenik prodao utakmicu jer zeli ici u Metalac iz Valjeva,Feliks glavni krivac za ovaj poraz,promasio 20 slobodnih bacanja,fuj! Nismo ni zasluzili da ostanemo u ovoj ligi,nasa uprava treba na streljanje!
Što ova Bosna zna razočarati čovjeka, bolje da su izgubili 30 razlike u regularnom nego ovako.
FEDERER= KLOC
Kojadinović i njegova bacanja! 

Sad uziva Dodik i kompanija,s razlogom,jer da je Bosna veceras pobjedila iako je realno to mogla uciniti sa 15 razlike,Igokea bi izgubila sve sanse da u domacem prvenstvu bude ispred Bosne,ovako ce nasa nesposobna uprava rasprodati igrace i unisteni klub predati nekom drugom! Nihade Imamovicu sram te bilo,pa ti djeli dionice FMP-u i Hemofarmu! SRAMOTA! prije svega Rakocevic,ne treba mu dozvoliti da dodje sutra u Sarajevp,jer je 100% provjereno prodao utakmicu na insistiranje svog menadzera koji ga zeli odvesti u Valjevo!!! Moguce da je uz njega i Kojadinovic prodao utakmicu,jer promasiti 15 kljucnih bacanja pri nerjesenom rezultatu je u najmanju ruku smjenso i sumnjivo!
k_c je napisao/la:Sad uziva Dodik i kompanija,s razlogom,jer da je Bosna veceras pobjedila iako je realno to mogla uciniti sa 15 razlike,Igokea bi izgubila sve sanse da u domacem prvenstvu bude ispred Bosne,ovako ce nasa nesposobna uprava rasprodati igrace i unisteni klub predati nekom drugom! Nihade Imamovicu sram te bilo,pa ti djeli dionice FMP-u i Hemofarmu! SRAMOTA! prije svega Rakocevic,ne treba mu dozvoliti da dodje sutra u Sarajevp,jer je 100% provjereno prodao utakmicu na insistiranje svog menadzera koji ga zeli odvesti u Valjevo!!! Moguce da je uz njega i Kojadinovic prodao utakmicu,jer promasiti 15 kljucnih bacanja pri nerjesenom rezultatu je u najmanju ruku smjenso i sumnjivo!
A zasto bi Kojadinovic ili Rakocevic prodali utakmicu kad je FMP bio veliki favorit prije ovog meca a Bosni je pobjeda bila mnogo potrebnija nego njima?
Kvota prije meca 1,25 na FMP,sta se tu ima prodavati?
Slobodna bacanja i trica, sto se sve profulalo, bilo bi sramota da smo pobijedili.
Feliks grozan sa bacanja, Minja odvratan lik - partijaner, Bajic i Rakocevic podbacili, mah cemu pisati, srecu moras zasluziti
Feliks grozan sa bacanja, Minja odvratan lik - partijaner, Bajic i Rakocevic podbacili, mah cemu pisati, srecu moras zasluziti
Cuva Bog Zelju svog!
Da mi je znati kakvu je dramu vidio pisac ovog teksta. Covijeku bi mozda trebali napisati sta je drama, to je kada se izgubi u produzetcima s 1-2 razlike, a ne s 10 razlike. Na sta je KK Bosna spala nek joj je dragi Bog na pomoci, mislim da su veceras sebe izbacili iz NLB lige u sljedecoj sezoni.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Svakako da si u pravu.FMP je ove sezone jači od nas i može se desiti da samo oni nama puste.adnan24 je napisao/la:k_c je napisao/la:Sad uziva Dodik i kompanija,s razlogom,jer da je Bosna veceras pobjedila iako je realno to mogla uciniti sa 15 razlike,Igokea bi izgubila sve sanse da u domacem prvenstvu bude ispred Bosne,ovako ce nasa nesposobna uprava rasprodati igrace i unisteni klub predati nekom drugom! Nihade Imamovicu sram te bilo,pa ti djeli dionice FMP-u i Hemofarmu! SRAMOTA! prije svega Rakocevic,ne treba mu dozvoliti da dodje sutra u Sarajevp,jer je 100% provjereno prodao utakmicu na insistiranje svog menadzera koji ga zeli odvesti u Valjevo!!! Moguce da je uz njega i Kojadinovic prodao utakmicu,jer promasiti 15 kljucnih bacanja pri nerjesenom rezultatu je u najmanju ruku smjenso i sumnjivo!
A zasto bi Kojadinovic ili Rakocevic prodali utakmicu kad je FMP bio veliki favorit prije ovog meca a Bosni je pobjeda bila mnogo potrebnija nego njima?
Kvota prije meca 1,25 na FMP,sta se tu ima prodavati?
I ne znam šta su se svi uhvatili tog Dodika isto da on nema pametnijeg posla nego da se bavi Bosnom i njenim plasmanom u NLB.Ne garantuje se BiH dva predstavnika tako da će Igokea kako god okreneš morati ići na titulu.
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 12 mar 2010, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Upravu si! srecu treba zasluziti,a mi je zasluzili niso! Mozda nasi glupani misle pobjediti Partizan,mozda tu vide svoju sansu..al mozda je ovako i bolje,jer ako neosvojimo domacu titulu-a necemo sigurno,uprava ce otici i doci neko moralniji i normalniji od njih!mirzza je napisao/la:Slobodna bacanja i trica, sto se sve profulalo, bilo bi sramota da smo pobijedili.
Da sam ja na mjestu parezanina, meni bi veceras kojadinovic proveo u onoj dvorani ne bi u hotel na spavanje, pa cjelu noc puco slobodnjake, a ako idu odmah vamo kad dodje odmah bi ga u zetru i na kos pa pucaj i dan i noc slobodnjake u **** najiskusni igraca, a moja nana bi ubacila vise slobodnih od njega
Mes Que Un Club
Pošto je Čović na malo manje od minuta pre kraja sa linije penala poentirao za 70:71, Jovanović na drugoj strani nije pogodio trojku. I napadu koji je možda mogao i da odluči pobednika Raduljica nije uspeo da se probije i poentira. Usledio je brz faul domaćina, posle koga je Kojadinović na iznenađenje mnogih umesto da namerno promaši, ubacio drugo bacanje i dao FMP-u šansu da se vrati.
Đurović je zatražio minut odmora da osmisli akciju kojom bi njegov tim za preostalih 1,8 sekundi mogao bar do produžetka. I – uspeo je. Zamisli trenera u delo je sproveo Raduljica i ušlo se u ekstra period, a u njemu su Panteri samo dovršili započeti posao.
Dejan Parežanin, trener Bosne: I da smo mi slavili ne bi bilo nezasluženo. Bila je ovo odlična košarkaška predstava. FMP je dominirao u prvoj četvrtini, kada smo bili malo uspavani. Tek kada smo podigli nivo igre u odbrani, došli do kontrole skoka i napad je postao bolji. Očekivali smo da će FMP bolje igrati u nastavku, to se i desilo. Ono što nije ubacio u prvom, jeste u drugom poluvremenu. Nije da nismo imali sreće, već nismo imali pameti.
Vlade Đurović, trener FMP-a: Posebno loše smo igrali u drugom periodu, stigle su nas neke žute minute koje su dugo trajale. Lako je posle pobede biti general. Ali, sve bi bilo drugačije da je Kojadinović promašio poslednje slobodno bacanje, što traže svi treneri. Ali, eto on je pogodio. Sačuvali smo čast. Pomoć sa klupe bila je mala. Jedini koji je bio na nivou je Jeremić, ali tek u drugom poluvremenu.
.......
Debil Kojadinović na 1,8 sekundi do kraja umjesto da namjerno fuli slobodno bacanje daje FMP šansu da izvede loptu sa centra i da pogode za produžetak.Vjerovatno prodana utakmica od strane polovnjaka sa strane.
Treba kretena Kojadinovića ostaviti u Srbiji,ne treba dati majmunu da pređe granicu
Đurović je zatražio minut odmora da osmisli akciju kojom bi njegov tim za preostalih 1,8 sekundi mogao bar do produžetka. I – uspeo je. Zamisli trenera u delo je sproveo Raduljica i ušlo se u ekstra period, a u njemu su Panteri samo dovršili započeti posao.
Dejan Parežanin, trener Bosne: I da smo mi slavili ne bi bilo nezasluženo. Bila je ovo odlična košarkaška predstava. FMP je dominirao u prvoj četvrtini, kada smo bili malo uspavani. Tek kada smo podigli nivo igre u odbrani, došli do kontrole skoka i napad je postao bolji. Očekivali smo da će FMP bolje igrati u nastavku, to se i desilo. Ono što nije ubacio u prvom, jeste u drugom poluvremenu. Nije da nismo imali sreće, već nismo imali pameti.
Vlade Đurović, trener FMP-a: Posebno loše smo igrali u drugom periodu, stigle su nas neke žute minute koje su dugo trajale. Lako je posle pobede biti general. Ali, sve bi bilo drugačije da je Kojadinović promašio poslednje slobodno bacanje, što traže svi treneri. Ali, eto on je pogodio. Sačuvali smo čast. Pomoć sa klupe bila je mala. Jedini koji je bio na nivou je Jeremić, ali tek u drugom poluvremenu.
.......
Debil Kojadinović na 1,8 sekundi do kraja umjesto da namjerno fuli slobodno bacanje daje FMP šansu da izvede loptu sa centra i da pogode za produžetak.Vjerovatno prodana utakmica od strane polovnjaka sa strane.
Treba kretena Kojadinovića ostaviti u Srbiji,ne treba dati majmunu da pređe granicu
E vala nemamo srece u ovoj sezoni...pravi peh sezona...mogli smo ih dobiti i rijesiti situaciju...al ccc 

mB!
Onaj Kojadinovic jest dobar igrac al vjerujte da isam vidio glupljeg igraca od njega, 1,8 sec do kraja imas dva bacanja, dobro sto si fulio ono prvo al na tolko vremena do kraja od pogadja drugo bacanje idaje sansu FMP za pobjedu, bas moras biti malo cvaknut za to.
A sto se tice namjestanaj tih utkmica cisto sumnjam da je to posredi da bi rakocevic otiso u to valjevo ili da je kojadinoic ucestvovo u tome, malo je smjesno. A da smo uzeli to bi bilo vise namjsteno jer zna se ko je glavni i odgovorni u FMP-u.
A uz to nevjerujem da ce olimpija prodati tekmu heliosu pogotovo ako sutra odigra dobro protiv cibone, jer je u borbi za play off tako ako sutra odigraju dobro protiv cibone mislim da nece to biti prodano, a sta vise mozda cak i ocekujem pobjedu u ponedeljak protiv partiizana, kojem ne treba ni za sta, malo su pod euforijom prolaza dalje mozda ce i odmarati neke igrace, dat im zasluzeni odmor i uz jaku igru u odbrani i kolku toku kontrolu defanzivnog skoka moze se pobjediti kao i protiv zadra
A sto se tice namjestanaj tih utkmica cisto sumnjam da je to posredi da bi rakocevic otiso u to valjevo ili da je kojadinoic ucestvovo u tome, malo je smjesno. A da smo uzeli to bi bilo vise namjsteno jer zna se ko je glavni i odgovorni u FMP-u.
A uz to nevjerujem da ce olimpija prodati tekmu heliosu pogotovo ako sutra odigra dobro protiv cibone, jer je u borbi za play off tako ako sutra odigraju dobro protiv cibone mislim da nece to biti prodano, a sta vise mozda cak i ocekujem pobjedu u ponedeljak protiv partiizana, kojem ne treba ni za sta, malo su pod euforijom prolaza dalje mozda ce i odmarati neke igrace, dat im zasluzeni odmor i uz jaku igru u odbrani i kolku toku kontrolu defanzivnog skoka moze se pobjediti kao i protiv zadra
Mes Que Un Club
naravno da se zna ko je glavni.....Nebojsa Covic, Filipov otac......amertiger je napisao/la:Onaj Kojadinovic jest dobar igrac al vjerujte da isam vidio glupljeg igraca od njega, 1,8 sec do kraja imas dva bacanja, dobro sto si fulio ono prvo al na tolko vremena do kraja od pogadja drugo bacanje idaje sansu FMP za pobjedu, bas moras biti malo cvaknut za to.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.