NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Tri startera Indiane kombinovano pucaju iz igre 0-12 i sta covjek od takve ekipe da ocekuje 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tugo moja.

Katastrofa Georgea s ovom agresivnom odbranom i udvajanjima na njemu, dok su Hill i Hibbert nesposobni večeras to iskoristiti. Kad ih Heat, kojem je jedina mana protiv Pacersa skok, nadskače 21-11, onda nemamo šta dalje pričati.
Barem sam rezultat serije skinuo
Barem sam rezultat serije skinuo
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Jbt sta im rade 
Ovo dugo nisam vidio 
Brrr
Brrr
Brrr
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Koja tuga od ekipe i trenera, kući dečki, kući.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
pacersi izdali posteni narod nba pdfa
uzasni heat nastavio dominaciju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Na istoku ocekivano...
ali svi se nafurali nakon prosle utakmice, hajmo pacersi, kraljica, sad ih imate, bravo lance, ovo, ono i onda u utakmici koju moraju dobiti likovi imaju na trenutke skoro -40 
Ma Indiana je odron, previse su im i ove dvije sto su uzeli...
evo i video koji to dokazujeLenBias je napisao/la:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sta kazu PG superstar
... Vogel i dalje ima posao
..
Lancea ne mogu ocima..
Miami je odigrao odlicno, ali Pacersi su razocarali. Ocekujes kada terba najvise da potengu, a oni syebu sve. ..
Lancea ne mogu ocima..
Miami je odigrao odlicno, ali Pacersi su razocarali. Ocekujes kada terba najvise da potengu, a oni syebu sve. ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma nisu pacersi razocarali nego samo nisu dovoljno dobri koliko ih se zelilo svim silama prikazati, o tome se radi, prvu su utakmicu dobili i to je to, kad su spo i ekipa skontali kako adekvatno igrati protiv njih tu im je odmah bio kraj, druga pobjeda pacersa je samo splet okolnosti, pa heat je imao zadnji sut za kraj serije a fakticki su igrali utakmicu bez jamesa ono, nema tu sta dalje da se prica onda, jednostavno precijenjena hrpa koju ljudi simpatisu iz dva razloga, prvi i osnovni je taj jer su oni jedini bar malo blizu da pomrse racune heatu na istoku a znamo koja mrznja vlada prema heatu a drugi je zbog nostalgije jer ovim pristupom, pokusajima "tvrde" kosarke itd malo asociraju ljude na staru skolu pa ljudi ona zbog ljubavi prema tome omeksaju malo sto bi se reklo (gle kakav paradoks haha), jednostavno pacersi su jos daleko ispod heata i sve dok je ova trojka u sastavu ekipe miamia gledati cemo ih kao sigurne prvake istoka 
Vogel: "We're competing against the Michael Jordan of our era; the Bulls of our era.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
uzasna indiana, cestitke heatu...ma kako jadan istok bio , valja doc do finala 4 puta u nizu
ocekuje nas sjaaajno finale ako spursi to uzmu na zapadu (ili rutinsko ako se desi nesreca pa okc prodje )
ocekuje nas sjaaajno finale ako spursi to uzmu na zapadu (ili rutinsko ako se desi nesreca pa okc prodje )
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Lillard je napisao/la:Vogel: "We're competing against the Michael Jordan of our era; the Bulls of our era.
Nadam se da iduce godine ide u Cavse. Dovoljno je dobar da i sa njima osvoji.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.