Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2015, 15:46

Principatus je napisao/la:Ne gledas ti igrace jednako, zna se dobro kojima lizes straznjicu, a sa kojim si se sprdao. Na tvoju zalost si promasio. ;)
Znaš šta mene zanima, od svih silnih igrača koje ste stavljali na avatare, dozivali ih, ponižavali druge zbog njih i omalovažavali, kako na kraju ispade da je samo Zukanović bio neopravdano zapostavljen. To je cifra od minimalno desetak igrača.

Možda je još uvijek prerano za neki sud, ali sve su prilike da nas ti igrači neće baš previše usrećiti, npr. Prcić, Štilić, Cocalić, Đurić, Vrančić, Mahmutović, Šćuk, čekaju se Hadžić, Arslanagić, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 apr 2015, 15:54

Principatus je napisao/la:
calcio je napisao/la: Ti dijelis igrace na ove i one i vec tu pokazujes da nisi sasvim dobar. Ja ih sve gledam jednako, Avdija, Kolasinac, Tino, Zukanovic, itd. interesuje me samo koliko mogu doprinijeti reprezentaciji. Sto bih pljuvao Avdiju a lizao tabane Zukanovicu? Daj mi razlog? Da ne pljujes toliko mozda bi se i moglo sa tobom normalno diskutovati ali previse si zloban, zaista.
Calcio meni vec davno nije vise cilj da sa tobom "diskutujem", za to imam dovoljno razloga, dakle boli me briga da li ti mozes sa mnom diskutovati ili ne. To me stvarno ne interesuje. Ima ovdje drugih kvalitetnih forumasa sa kojim se moze izmjeniti misljenje, pa i ako je razlicito od mog, sa tim ja nemam problem. Ali likove kao tebe bas ne mirisem rado. ;) Ne gledas ti igrace jednako, zna se dobro kojima lizes straznjicu, a sa kojim si se sprdao. Na tvoju zalost si promasio. ;)
Sprdao sam se kada ste pravili mitove o najvecim evropskim talentima koje Susic ignorise. Naravno da cu se sprdati sa tim. Prosjecni igraci koje ste uzdizali u nebeske visine, ali koji su zapostavljeni zbog nekakve "germanije". Pa ako ove kvaziteorije nisu za sprdanje onda ne znam sta je. :shifty: Da ne znam bolje, pomislio bih da si njihov menadzer pa ih ono malo guras po forumima.. Mozda jer nemas dovoljno novca da kupis clanak u novinama kao normalni menadzeri. :zviz:
Druga stvar je sto ne propustas priliku da pljunes po standardnim zrtvama, ali ni rijeci kritike kada recimo Bico ili Zukanovic naprave velike greske i kostaju nas bodova. Nije da sam ljubitelj takvog individualnog prozivanja ali ako vec prozivas Avdiju sto ne zna primiti loptu, pa daj onda budi dosljedan i reci da je Bicackic napravio amaterski potez i kostao nas gola, i slicno.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 apr 2015, 16:03

Virtu4l je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ne gledas ti igrace jednako, zna se dobro kojima lizes straznjicu, a sa kojim si se sprdao. Na tvoju zalost si promasio. ;)
Znaš šta mene zanima, od svih silnih igrača koje ste stavljali na avatare, dozivali ih, ponižavali druge zbog njih i omalovažavali, kako na kraju ispade da je samo Zukanović bio neopravdano zapostavljen. To je cifra od minimalno desetak igrača.

Možda je još uvijek prerano za neki sud, ali sve su prilike da nas ti igrači neće baš previše usrećiti, npr. Prcić, Štilić, Cocalić, Đurić, Vrančić, Mahmutović, Šćuk, čekaju se Hadžić, Arslanagić, itd...
U najboljem slucaju nam mogu donijeti vecu sirinu, ja stvarno ne vidim potencijal za nesto vise. Ne vidim tu nekog ko bi donosio prevagu. (nadam se da nisam u pravu). Medjutim Principatus i ekipa su ih tako predstavljali, svakog od njih pojedinacno.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 apr 2015, 16:22

Sreca pa Tino donosi prevagu.
Celik!3,2,2.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 05 apr 2015, 16:36

AllGunsBlazing je napisao/la:Sreca pa Tino donosi prevagu.
:lol:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 apr 2015, 17:28

Ignorisanje Stilica u životnoj formi mu se obilo o glavu protiv Kipra. Stila je tu mogao napraviti razliku. Germanci je nikad napravili nisu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 05 apr 2015, 17:32

Ja se ponekad stvarno zapitam jesi ti Virto fakat ovdje da bi napisao nešto normalno ili si tu samo da trolaš!
100 postova si napisao o Semiru Štiliću,postavio sam Bog zna koliko golovova,asistencija od istog,i sad na osnovu jedne utakmice prekrižio momka,i uz sve to momak nije dobio ni 45 minuta :rol: DIJELIO SI PLJUSKE ZA ZUKANOVIĆA,dičio se što ga je Safet prekrižio,i to pisao u stilu kako Pape radi dobro svoj pos'o,pokazuje ko je gazda,kako je u pravu za Zuku,sad odjednom pišeš da je nepravedno izostavljen i da je kvalitet! Ti si KARCINOM foruma... I nemoj više nikad napisat za nekog igrača da je ovakav ili onakav,svi su zlatni od Tine i Avdije pa nadalje,naspram tebe :kafa:

Kad svi gore navedeni dobiju po 450 minuta u državnom dresu,ili približno VHS,onda možemo donositi zaključke!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 05 apr 2015, 17:36

bhsport je napisao/la:Ignorisanje Stilica u životnoj formi mu se obilo o glavu protiv Kipra. Stila je tu mogao napraviti razliku. Germanci je nikad napravili nisu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Haha, ne mogu da vjerujem ovo. Stilic je bio daleko najlosiji igrac od svih ovih koji su prodefilovali protiv Andore i Austrije (losiji cak i od Avdije i Djure) i covjek hladno i dalje tvrdi da je on bio zapostavljen :crazy:
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 apr 2015, 18:38

Principatus je napisao/la:Calcio je vec davno komplet pukao lik.

Meni je merak da likovi kao on, koji bi Germaniji i Susicu guze dali, moraju gledati kako Zukanovic igra za reprezentaciju, kako je Djuric pozvan, kako mu je tele otjerano i ne trenira nikoga, kako Kolasinac igra za nas, kako Tino ne predje u Italiju pored sve pompe, a Hadzic i Svrsko ne u Englesku. Da ce Mario Vrancic doci u reprezentaciju. Kakav je to osjecaj kad bas sa nicim ne pogodis i ne budes u pravu. Nije ni cudo sto bunca i izmislja. :D
Princi upravo izvršio holokaust nad Pap(k)oljupcima :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2015, 19:45

bhsport je napisao/la:Ignorisanje Stilica u životnoj formi mu se obilo o glavu protiv Kipra. Stila je tu mogao napraviti razliku.
Jasno kao dan, ali protiv Kipra su nas najviše koštale promašene šanse.
Voli te tvoje Sarajevo.

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 05 apr 2015, 19:55

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Ignorisanje Stilica u životnoj formi mu se obilo o glavu protiv Kipra. Stila je tu mogao napraviti razliku.
Jasno kao dan, ali protiv Kipra su nas najviše koštale promašene šanse.
Protiv Kipra prvo nismo smjeli primiti ni jedan gol, tako da bi nam i onaj jedan bio dosta.
Zasto smo primili dva gola? Zbog formacije, taktike, pristupa utakmici i manjim dijelom zbog nekih grasaka igraca.
Koje kriv za ovo gore navedeno? Naravno selektor vecim dijelom, on jedino nije mogao uticat na greske igraca, ali i tu opet ima njegove krivice, jer ako postavi igru kako treba i pristupi utakmici ozbiljno(ovo je za njega nepoznata imenica sto se tice pripreme meceva) onda igraci nece imati priliku da naprave neku katastrofalnu gresku, naravno protiv jedne takve reprezentacije kao sto je Kipar.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 05 apr 2015, 20:12

TomBrajder,džaba ti je trolera uvjeravat,da mu je idol pokušavao kopirat Barcelonu :urnebes: I da nas je Kipar rastavio na proste faktore zbog taktike i kojekakvih veznjaka :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2015, 20:27

Zamiljiva percepcija iz Tetova. Promašiš mrtve zicere, pogodiš prečku, promašiš penal, izdominiraš protivnika do maksimuma. Protivnik zabije dva gola iz kontra napada, što su mu ujedno i jedini šutevi na gol (iz igre), ali to je dovoljno da logika iz Tetova dođe do zaključka da nas je Kipar 'rastavio na proste faktore'.

[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2015, 20:35

Virtu4l je napisao/la:Zamiljiva percepcija iz Tetova. Promašiš mrtve zicere, pogodiš prečku, promašiš penal, izdominiraš protivnika do maksimuma. Protivnik zabije dva gola iz kontra napada, što su mu ujedno i jedini šutevi na gol (iz igre), ali to je dovoljno da logika iz Tetova dođe do zaključka da nas je Kipar 'rastavio na proste faktore'.

[youtube][/youtube]
Tada je on prebirao Tetovac, pa nije pazljivo uocio te detalje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 05 apr 2015, 20:35

Svi su krivi osim tvog idola :kafa: I u Izraelu nije Pape kriv,kriv je Spaha što je zabranio selektoru da pozove bar jednog napadača... Činjenica je da su nam ljudi odnijeli 3 boda,a to je jedino na kraju bitno... A tebi ako je ono bila igra na Bilinom protiv Cipra,krajnje je vrijeme da pređeš na šah! I u Izraelu smo maestralno odigrali,u Velsu bez šuta na gol... :opaopa: :opaopa: :opaopa:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 apr 2015, 20:43

Mislio sam da sam se ogrijesio o Stilicu. Sad vidim da nisam, momak 30 minuta nit je znao sta igra, niti sta treba da radi, izgubljen maksimalno. Ja ne znam kako je moguce da Mesa pusti momka da igra koji je bio 1 dan sa reprezentacijom i trenirao neka 2 treninga dok momci koji su 10 dana uz reprezentaciju dobiju manju minutazu od njeg.

Ovako se ne stvara mir unutar reprezentacije ali nikako.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 05 apr 2015, 20:47

A jesu se ljudi ufatili Safeta, vidim da je nekima postao nocna mora. Naravno de je kriv za lose rezultate isto kao sto je i zasluzan za najveci uspjeh u istoriji BiH fudbala. Tu bi trebao da bude kraj, ali jok, mora Bosanac kad zavre za nesto istjerati stvar da bude po njegovom ili ce se pojesti od muke. Kako je vidjeh ove dvije utakmice igra nista nije napredovala...igraci za kojima se vapilo nista bolji od onih na koje se kukalo... sve je u pet deka isto kao i Mesa i Susic. Osim sto Susic ima to svjetsko prvenstvo koje smo sanjali 20 godina a Mesa tek treba da tako nesto postigne. Bice mu tesko ali ja mu zelim srecu.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 05 apr 2015, 20:48

emir79 je napisao/la:Mislio sam da sam se ogrijesio o Stilicu. Sad vidim da nisam, momak 30 minuta nit je znao sta igra, niti sta treba da radi, izgubljen maksimalno. Ja ne znam kako je moguce da Mesa pusti momka da igra koji je bio 1 dan sa reprezentacijom i trenirao neka 2 treninga dok momci koji su 10 dana uz reprezentaciju dobiju manju minutazu od njeg.

Al' se zato stvarao mir tako što se otjerao Zukanović koji je uz repku bio skoro cijele kvalifikacije i časno se izborio za put na SP,a otišli su Tino i Hadžić nakon 45 minuta protiv Egipta.. A ti pljeskao kao u cirkusu,zajedno s ovom gore dvojicom :kafa:

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 05 apr 2015, 20:50

emir79 je napisao/la:Mislio sam da sam se ogrijesio o Stilicu. Sad vidim da nisam, momak 30 minuta nit je znao sta igra, niti sta treba da radi, izgubljen maksimalno. Ja ne znam kako je moguce da Mesa pusti momka da igra koji je bio 1 dan sa reprezentacijom i trenirao neka 2 treninga dok momci koji su 10 dana uz reprezentaciju dobiju manju minutazu od njeg.

Stilic nije za ozbiljan fudbal, to sam oduvijek govorio.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 apr 2015, 20:55

rishaaa je napisao/la:
Al' se zato stvarao mir tako što se otjerao Zukanović koji je uz repku bio skoro cijele kvalifikacije i časno se izborio za put na SP,a otišli su Tino i Hadžić nakon 45 minuta protiv Egipta.. A ti pljeskao kao u cirkusu,zajedno s ovom gore dvojicom :kafa:
On je sam sebe otpisao, znas ti to vrlodobro. On je kod Susica bio standardan igrac, zasto bi ga se odricao. Zasto se vrli tadasnji kapiten nije obratio javnosti i demantovao ono sto je Safet rekao, a znao se oglasavati preko Face TV-a i Hayata za bespotrebne stvari.

Zukanovic je odlican igrac, niko mu kvalitet nikad nije ni sporio, nego dugacak jezik. I sad ako sta prozbori sto nije za javnost ja cu biti protiv takvih.

Uglavnom onakvo guranje Stilica ne treba Mesi na startu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: M1k3y, relativizam, Zra i 47 gostiju.