Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
a svašta
-
- Kontakt:
Zasto si pravio drugi profil kad si to isto mogao napisati i sa prvog?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pogledaj ostale komentare tog profila. Brukas se, nemoj vise dalje pisati.
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
-
- Kontakt:
Zasto si stavio nick Popaj, a ne guzobran?
MES QUE UN CLUB!
Jel ti moras biti toliki debil da ne mozes skuziti da je moj profil DostavljacPizze?
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
-
- Kontakt:
Zasto si napravio profil DostavljacPizze, ako vec imas jedan po imenu Popaj?
MES QUE UN CLUB!
Zasto si ti tako glup i uporan na putu da postanes najveci debil na ovom forumu? Idi pomozi svojoj mami, budi koristan umjesto da sjedis i tipkas gluposti ovdje.Wandelanoite je napisao/la: ↑19 mar 2020, 13:38Zasto si napravio profil DostavljacPizze, ako vec imas jedan po imenu Popaj?
Kitobran brani Musu na svim mogucim medijima i platformama.
pa i da je i meni buraz ja bih ga branio mozda i vise 

Svaka cast za donacije za bolnicu u bihacu 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam sto vrijedjas, vise je ovo zajebancija ovdje postala da si mu buraz, iskreno me boli qurac jesi li ustvari. Ali s obzirom da znam Musu licnu, ne bi me cudilo da jesi njegov buraz sa ovakvim odgovorima jer je i on isto tako vrlo qurcevit

btw. Svaka mu cast za donaciju bolnici

Ne, nisam njegov buraz vec njegov navijac iz Bihaca i kraj price. Ko ne vjeruje, slobodno PP i dat cu mu broj telefona. Ovo je od mene posljedni post na tu dilemu.Zabit je napisao/la: ↑22 mar 2020, 18:59Ne znam sto vrijedjas, vise je ovo zajebancija ovdje postala da si mu buraz, iskreno me boli qurac jesi li ustvari. Ali s obzirom da znam Musu licnu, ne bi me cudilo da jesi njegov buraz sa ovakvim odgovorima jer je i on isto tako vrlo qurcevit![]()
btw. Svaka mu cast za donaciju bolnici![]()
ma jesi mu buraz, sad je vec svima to jasno, dzaba je da negiras
Ma ignorisi samo. Musa je igracina, a i ljudina za razliku od Teletovica, Djedovica i slicnih.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Džanan Musa, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač NBA ligaša Bruklin Netsa, govorio je o situaciji u Njujorku, koji je pogođen koronavirusom, stanju u NBA ligi i svom timu.
Stanje je blago rečeno alarmantno, jer je prema poslednjim informacijama i podacima, zaraženo više od 80 hiljada ljudi, a COVID 19 je odneo više od 1.500 života....
„Iskren da budem situacija nije jednostavna, naprotiv. Virus se širi velikom brzinom, a na ulicima još uvek možete da vidite veliki broj ljudi bez maski i rukavica. Imam utisak da nisu ozbiljno shvatili problem sa kojim se suočavamo. Iskreno se nadam da će nadležne institucije pronaći način da spreče dalje širenje virusa, a sada je najvažnije da svi zajedno budemo kao jedan tim, da ostanemo kod kuće i pomognemo na taj način, jedini mogući“, naglasio je za vesti Al Jezeera Balkans reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač Bruklin Netsa, Džanan Musa i nastavio:
„Nije lako biti kod kuće u samozolaciji. Naročito ne ljudima koji se bave profesionalnim sportom. Lično imam uslove da radim u kućnim uslovima. Na krovu zgrade imam mini teretanu koji maksimalno koristim kako bih ostao u koliko – toliko željenoj formi, za završnicu sezone, ukoliko se NBA liga bude nastavila. Pridržavamo se plana koji smo dobili od kondicionih trenera, imamo obavezu da budemo u kontaktu, da obavestimo šta smo odradili, šta nam je neophodno da bi odradili plan“.
„Još uvek čekamo da uređaji i neophodna oprema koju smo naručili u skladu sa dogovorom i potrebama menandžmenta, stignu u bolnicu u Bihaću. Konkaktirali smo firme koje se bave proizvodnjom pomenutih uređaja i opreme, zahvalan sam pre svega mojoj porodicu i Bogu što sam u situaciji da mogu da pomognem mom rodnom gradu. Nikada neću zaboraviti odakle sam, a to ne sme da zaboravi ni jedan sportista“, naglasio je Musa i nastavio da ima još jedan plan u cilju pomoći Bosni i Hercegovini:
„U dogovoru sa Harisom Dubicom, muzičkim producentom i mojim bratom Dženisom, planiramo organizaciju on line koncerta na kome će biti mnogo poznatih ličnosti i muzičara, a građani širom planete će moći da uplate donacije u skladu sa mogućnostima, a sva prikupljenja sredstva će biti prosleđena Bosni i Hercegovini u cilju pomoći u ovoj zaista jako teškoj situaciji“.
Na pitanje šta očekuje kakav će odluka biti o nastavku NBA lige, kakvo je trenutno stanje i kako će uticati na formu igrača, Musa je naglasio:
„Svaki igrač koji ne trenira sedam dana je u problemu. Mi ne radimo već dvadesetak dana, a veliko je pitanje kada ćemo ponovo na parket. Naravno da će sve navedeno uticati na formu igrača i kvalitet košarke u NBA ligi, ali sada moramo da se pridržavamo kako mera nadležnih institucija, tako plana i programa rada koji smo dobili od svojih klubova“.
Da li će NBA liga biti nastavljena ili ne, u ovoj situaciji je manje bitno, bitno je da se ubrzano i progresivno širenje koronaviruom u SAD, kao i širom planete zaustavi.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
Od "Zelja mi je da prestignem Jordana." stigao je "Zelja mi je osvojiti prsten."
Sta kaze gay kurcobran na ovo?
Sta kaze gay kurcobran na ovo?
MES QUE UN CLUB!
Jedno pitanje raja. Šalje li ikom od vas ovaj Džananov brat poruke ovdje na forumu da ga nazovete na telefon? Meni šalje broj i moli da ga zovem na viber. Ne smetaju mi gej osobe, al imam curu i nisam zainteresovan za muškarce. Ako neko hoće eto da znate, javite Muse.
(Sad mi je jasniji ovaj nick, čuj guzobran)

(Sad mi je jasniji ovaj nick, čuj guzobran)

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.