FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Lillard
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 18 apr 2015, 18:03

3 boda najvaznija i naravno da je Messi zabio :kafa:

Titula sve blize :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 apr 2015, 18:04

xaviesta je napisao/la:Mogu kuratz izdržat ovaj tempo.
Daj Raketu umjesto Adriana, Mathieu lijevo, Masche na svoju poziciju, Busi također.
Da se citiram. :kafa:

Sa Raketom došla i stabilnostu u drugom pol. Nadolazi on polako, samo mu pridodati još jednog veznjaka dali "kupovnog" ili recimo dok Rafinha stasa, te kad budemo imali desnog beka za kojeg neće morati krtpit rupe biće on važna karika i narednih godina.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 18 apr 2015, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 apr 2015, 18:05

Mnogo bolja predstava u drugom očigledno i logično, kad se vidi postavka u prvom i drugom poluvremenu. Valencia mislim imala samo jednu šansu. Valjda je trenerski mag uvidio da ovako neće ići, mada to govorimo svaki put. Dakle ništa novo.

Tri boda su tu i to je najvažnije. Sule je malo odmorio, nakon nekoliko uzastopnih utakmica u kojima je odradio svih 90 minuta, a i prevencije zbog bola u mišiću nakon treninga.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 apr 2015, 18:15

dobro je ipak na kraju ispalo nakon ocajnog prvog poluvremena, pokazalo se da valencia nema snage za trku kao u prvom poluvremenu, enrike je uvidio gresku i ispravio odmah u drugom i odmah bolje

nije enrike toliko ni postavio lose taktiku, igracu su podbacili, pike uzasno prvo poluvrijeme, nakon njegovih gresaka dosle su tri prilike valencije, grijesio je i alves, adriano, korozija, uzasna igra u prvom, na poluvremenu se dozvali i odmah puno bolje

i ostatak ekipe nije odigrao neku utakmicu, messi ispod svog nivoa, neymar takodje nista posebno, suki najbolji ponovi

ova pobjeda bila je vrlo bitna, mozda i odlucujuca, sad slijede 4 lakse utakmice, gostovanje espanjolu, cekamo getafe, gostujemo cordobi i cekamo sociedada, realu ppuno tezi raspored, veceras cekaju malagu, pa idu celti na tesko gostovanje, cekaju almeriu pa opet tesko gostovanje sevilji, pa cekaju valenciu

vidimo dakle u naredna cetiri kola mi ne bi smjeli ispustiti ni bod, real ce vjerovatno imati jedan kiks, u ovim utikmacama mislim da cemo povecati prednost na neka 4 boda sto ce biti dovoljno za titulu cak i ako izgubimo od atletico madrida. normalno, moraju se ove predstojece utakmice odraditi maksimalno ozbiljno, ni gostovanje espanjolu nije sprdnja, al dobit cemo to, jedna po jedna utakmica laganini
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 apr 2015, 18:16

Jedino rezultatom možemo biti zadovoljni....igra je bila za :puke: :puke:
Rakitić nam je kljucni covjek i njegov ulazak nas je podigao na veci nivo.

Bravo i Suarez nam donijeli tri boda :tokralju: :tokralju:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 apr 2015, 18:18

bravo i suarez se iskupili za kikseve protiv seville :thumbup:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 apr 2015, 18:19

Donnie Darko je napisao/la:bravo i suarez se iskupili za kikseve protiv seville :thumbup:
pa baš tako nekako :thumbup:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 18 apr 2015, 18:20

Leo Messi 400 golova i preko 150 asistencija za Barcu. :salut:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 18 apr 2015, 18:21

Kaparisat jednog defanzivca i veznjaka Valensije :kafa:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 apr 2015, 18:26

MisterGuardiola je napisao/la:Kaparisat jednog defanzivca i veznjaka Valensije :kafa:
Proslo je vrijeme kada je Barca mogla u Valenciu u shoping. Kljucni igraci Valencije od maja ce imati klauzule od 100 i vise milona ;)
Btw, cestitke Barci na pobjedi. Bit ce iduca sezona jos zanimljivija svima nama :thumbup:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 18 apr 2015, 18:30

Nadam se da je tako.Želim gledati što jaču La Ligu i demoliranje fudbalske NBA na svim poljima.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 apr 2015, 18:58

Adi_Zepce je napisao/la:
MisterGuardiola je napisao/la:Kaparisat jednog defanzivca i veznjaka Valensije :kafa:
Proslo je vrijeme kada je Barca mogla u Valenciu u shoping. Kljucni igraci Valencije od maja ce imati klauzule od 100 i vise milona ;)
Btw, cestitke Barci na pobjedi. Bit ce iduca sezona jos zanimljivija svima nama :thumbup:

takodje zelim valenciji da se ne rasipa, sjajna ekipa, nadam se sledece godine da ce biti i bolja, slijedi vam mrtva trka sa seviljom za cetvrto mjesto, atletico madrid skoro obezbijedio trecu poziciju, dobro je to i za nas, ako obezbijede tu trecu poziciju prije susteta s nama, bice lakse na calderonu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 18 apr 2015, 20:58

[youtube][/youtube]
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 18 apr 2015, 21:06

Veza očekivano nije mogla odgovoriti na trkački jači vezni red Valencie, bukvalno su ih pojeli. Sada vidiš koliko Rakitić i Iniesta znače u defanzivi, hrvat pogotovo. Ekipa je vidno umorna, Messi ponajviše, ali hajde igru briši bodove piši. Bravo je fantastičan

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 18 apr 2015, 22:02

Tako nekako :hmmmmm:
slikaslika

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 18 apr 2015, 23:36

Danas nam se vratilo što smo izgubili protiv Seville. Opet dva dijametralno suprotna poluvremena. Valencia u prvom fantastična, velike pohvale na njihov račun. Drugo poluvrijeme je bilo očekivano jer je nemoguće bilo da Valencia izdrži tempo iz prvog poluvremena ili bolje rečeno iz prvih 35 minuta. Kasnije smo ih još dokusurili smirivanjem lopte i bilo je bitno samo da ne napravimo neki katastrofalan kiks kao protiv Seville. Mislio sam da smo se manje potrošili protiv PSG-a, ali sam se očigledno prevario, jer danas nismo dorasli Valencijinom tempu u prvom poluvremenu. Nuno je pametno pokušao iskoristiti snažan pritisak i povesti pa čekati kontru, ali ipak sreća je bila na našoj strani. Ne znam što je Luchu trebalo dva zadnja vezna na Camp Nou uz Xavia jer napadačima je bilo preteško protiv sjajnih defanzivaca šišmiša. Pique i Alves se opet igrali s vatrom, a preko Adriana je preveliki propuh bio. Ostali su dali koliko su mogli. Što se tiče šišmiša, drago mi je vidjeti ih u ovakvom izdanju :thumbup: . Nadam se da će ostaviti okosnicu tima i uz par kvalitetnih pojačanja uključiti se u borbu za titulu sljedeće godine. Rodrigo je dosta nezgodan uz standardne Feghoulia i Paca. Međutim za Otamendia bih platio 50 M odmah, jer je definitivno najjači štoper u ligi što i statistika dokazuje.
Mes Que Un Club

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 19 apr 2015, 11:42

Teska i mucna utakmica jucer bas. Ali nekako sam cijelo vrijeme imao osjecaj da nema sanse da kiksamo jucer. Da se ne osvrcem puno na utakmicu,nije sjajno,ali pobjedilo se i to je najvaznije.

Sad slijedi serija ,uvjetno receno, laksih utakmica za nas. Espanyol,GETAFE,Cordoba, pa onda neugodni Sociedad kuci i kljucna utakmica za Primeru gostovanje Atleticu. Ja se iskreno nadam da ce Real kiksati negdje do tad i da nam nece trebati pobjeda protiv Atetica,jer ne vidim kako da ih dobijemo. Pogotovo kad nam toliki pritisak bude na ledjima. I sumnjam da mozemo vise od X-a. Zato se nadam dobrim partijama Seville i Valencije protiv Reala i da ih malo okrznu da mi udjemo u utakmicu protiv Atletica s +4 i vise.

A ako kiksamo na ovim laksim utakmicama onda i ne zasluzujemo titulu.

Sto se tice lige prvaka,tu smo vec u polufinalu, volio bih da prodju Juve i Porto ,pa danas zapadne neko od njih :D Nek Bog malo i Barcu pogleda sto se tice srece u ovim zavrsnicama.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 apr 2015, 12:24

Kazem ja dva razlike. Rutinski, crknite hejteri :tralala:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 apr 2015, 18:41

Verratti: "Messi is the best player I have seen. I've played against great players like Ronaldo and Hazard, but I enjoy Messi and his playing style. Starting to look at him would mean I'll stop playing. But it's always something to perform with Messi around. I always loved football, and when he does his act, even when it's against us.... It's the moment you understand he's the strongest.

Ovaj se počeo nabacivati Barceloni :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 19 apr 2015, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: FCB1986 i 4 gosta.