zato valja skoro pola drzavi dat, ne ostane mu ni milion mjesecnoronaldo99 je napisao/la:Luka Jovic u Realu zaradjuje 20,8 mil eura, pa jel to moguce

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
zato valja skoro pola drzavi dat, ne ostane mu ni milion mjesecnoronaldo99 je napisao/la:Luka Jovic u Realu zaradjuje 20,8 mil eura, pa jel to moguce

Zamisli jbt ni milion mjesecno ne dobije jadnikSarrifufna je napisao/la:zato valja skoro pola drzavi dat, ne ostane mu ni milion mjesecnoronaldo99 je napisao/la:Luka Jovic u Realu zaradjuje 20,8 mil eura, pa jel to moguce![]()
Spasava ga to sto na sedmicnoj bazi dobija pare pa kaze ne mora neben job, inaca kaze da bi moraoSarrifufna je napisao/la:mozda bi kakav neben job trebao naci, da ne mora razmisljati kad ce prvi
:cry:Fantasista je napisao/la:Kad vidim da nas povezuju sa mrtvim Elnenyem dođe mi da se roknem. Koji je ovo odron od kluba postao.
I oni su od talijana preuzeli vijest. Već par dana tmw piše o njemu.ronaldo99 je napisao/la:Ss.ba je ono bas relevantan izvor info za nas klub
Mjesec dana se pisalo da nam stize Modric i CebalossFantasista je napisao/la:I oni su od talijana preuzeli vijest. Već par dana tmw piše o njemu.ronaldo99 je napisao/la:Ss.ba je ono bas relevantan izvor info za nas klub
ronaldo99 je napisao/la:Mjesec dana se pisalo da nam stize Modric i CebalossFantasista je napisao/la:I oni su od talijana preuzeli vijest. Već par dana tmw piše o njemu.ronaldo99 je napisao/la:Ss.ba je ono bas relevantan izvor info za nas klub
Npr. moj post 18.avg, ravno heftu pred početak nove sezone, nemam puno postova pa ih jednostavno nađeš.Beduin je napisao/la:Nas par je vjerovalo da moze iznenaditi Giampaolo, nadalo se, a koji je forumas ono govorio da ce on dobiti otkaz dal u septembru ili oktobru i to bio preuvjeren? Svaka mu cast, toliko samouvjeren je bio.
Stefano Pioli’s Milan is beginning to take shape in a 4-3-3 with Ante Rebic, Suso and either Krzysztof Piatek or Rafael Leao.
He came in to replace Marco Giampaolo, who was sacked after four defeats in the opening seven rounds, and will make his debut against Lecce this weekend.
According to Sky Sport Italia, Pioli will stick with the 4-3-3 formation and continues to see Lucas Paqueta as a midfielder rather than in a more advanced role.
The main changes are in the trident, where he could give Rebic his first start in a Rossoneri jersey on the left side of attack.
Suso remains on the right, which means Piatek and Leao are fighting for a single starting place as centre-forward.
Davide Calabria and Samu Castillejo are suspended this weekend, while Lucas Biglia and Paqueta are expected to step in, sending Hakan Calhanoglu and Ismael Bennacer to the bench.
Milan (probable): G Donnarumma; Conti, Musacchio, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessie, Biglia, Paqueta; Suso, Piatek, Rebic
Možda bi vam i bilo lakše da vi možete izvesti 12 igrača kako si ti naveo a ostali po 11meskalin je napisao/la:----------------------------Donnarumma--------------------------
-----------Conti, Musacchio, Romagnoli, Theo Hernandez---------------
----------------------Kessie ---------------Bigllia-------------
--------------Suso---------------Hakan---------------Paqeta---------
-------------------------Leao------------------------------
-------------------------------------Piatek----------------------------------
Po meni sa ovom formacijom ako nista ne bi smo olako primali golove, ako Susa ne ide ima Cassetleo da ga zamjeni, ali po meni sta je bitno da Piatek bude prvi napadac, a Leao iza njega da moze nesto brzo odigrati ili najvaznije napraviti viak nekim driblingom, pa asistirati za poljaka, nego od ove formacije sa krilima tacno mi se riga od nje
editovao sam post, namjera ostaje istaIlPrincipino je napisao/la:Možda bi vam i bilo lakše da vi možete izvesti 12 igrača kako si ti naveo a ostali po 11meskalin je napisao/la:----------------------------Donnarumma--------------------------
----------------------Kessie ---------------Bigllia-------------
Po meni sa ovom formacijom ako nista ne bi smo olako primali golove, ako Susa ne ide ima Cassetleo da ga zamjeni, ali po meni sta je bitno da Piatek bude prvi napadac, a Leao iza njega da moze nesto brzo odigrati ili najvaznije napraviti viak nekim driblingom, pa asistirati za poljaka, nego od ove formacije sa krilima tacno mi se riga od nje
Znajuci koliko u defanzivi (ne)igraju i "doprinose" Suso, Hakan i Paqueta, a Bogami i spori Bigla, misljenja sam da bismo primali dodatnih gol-dva po utakmici.meskalin je napisao/la:----------------------------Donnarumma--------------------------
-----------------------------------Bigllia-------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.