Niste imali nijednu ozbiljnu sansu ako se ne varam?Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:40Realan x ali sta je tu je.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:39Cestitke na pobjedi iako je ova nezasluzena, slozit cemo se? Sljedecu odmah treba poceti s 0-1, mozda onda ne pogrijesimo ko zadnje dvije![]()
![]()
Podjite u miru na magistralu.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:35https://sportsport.ba/amp/article/172134Meraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:30Miljacko znamo da te nije stid, pjenu u vokabularu i rmuspe ti je sekana prenijela , i takva familija nema stida, to vec svi znamo , evo jos jednom
CIRKUS
Ovo dodavanje igrača Sarajeva je svirano kao ofsajd za Tuzlu i tako im poništen gol.
Jel te bilo stid bar malo ove situacije?
Kakav si ti debylkan majko moja, pa greske se desavaju, nekad se i pogura , al ne mozes razlikovati situaciju jel penal il nije, i ovu situaciju koju nigdje u svijetu nisam vidio.
- Meraak1921
- Kontakt:
ZutiFKS je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:44A ovaj gol Slobode?Meraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:33Imal ko podatak kakav da je ikad svirano nesto slicno?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/slobo ... /221105039
Ove jufkice su stvarno ograisale, jel imate oci u glavi, pogledaj opet dobro situaciju Serbecica .
- Antipolitika3
- Kontakt:
Imali su Ivancic i Corluka zicere ,jedan sa glavom prije gola (Ivancic) i Corluka pred kraj plus Stanic jedan sut koji je izblokiran koliko sam upratio.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:44Niste imali nijednu ozbiljnu sansu ako se ne varam?Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:40Realan x ali sta je tu je.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:39
Cestitke na pobjedi iako je ova nezasluzena, slozit cemo se? Sljedecu odmah treba poceti s 0-1, mozda onda ne pogrijesimo ko zadnje dvije![]()
![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Sta ono bi na kraju izjava kraj velike tribine?
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sto ih Jakov i Nemanja loze a oni kao ovce pored stadiona bleje

Al sto ih i karinđamo majko draga

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kakve bola zicere.. evo usao u kucu taman.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:49Imali su Ivancic i Corluka zicere ,jedan sa glavom prije gola (Ivancic) i Corluka pred kraj plus Stanic jedan sut koji je izblokiran koliko sam upratio.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:44Niste imali nijednu ozbiljnu sansu ako se ne varam?Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:40
Realan x ali sta je tu je.![]()
pisat cu poslije komentar. Ako su ono ziceri ja sam John Travolta. Sanse niste imali ozbiljne. Sretno i spretno do pobjede dosli.
Nikad nezasluzenije nismo izgubili derbi.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Antipolitika3
- Kontakt:
Bjezi bolan sta ces pisat,poklopite se.Pobjedili vas bez pola ekipe sa Stanicem i Bekicem u prvih 11mostar_mo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:52Kakve bola zicere.. evo usao u kucu taman.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:49Imali su Ivancic i Corluka zicere ,jedan sa glavom prije gola (Ivancic) i Corluka pred kraj plus Stanic jedan sut koji je izblokiran koliko sam upratio.
pisat cu poslije komentar. Ako su ono ziceri ja sam John Travolta. Sanse niste imali ozbiljne. Sretno i spretno do pobjede dosli.
Nikad nezasluzenije nismo izgubili derbi.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Mi protiv vas uopće ne moramo praviti šanse ili igrati , sve nam vi pripremite , skinete gaće i namjestite se naše je samo da ga stavimoMostarskiSin je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:44Niste imali nijednu ozbiljnu sansu ako se ne varam?Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:40Realan x ali sta je tu je.MostarskiSin je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:39
Cestitke na pobjedi iako je ova nezasluzena, slozit cemo se? Sljedecu odmah treba poceti s 0-1, mozda onda ne pogrijesimo ko zadnje dvije![]()
![]()
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Vi bi na teren uletili da vas neko ovako loži, dovoljno je vidjeti Vase ponasanje u mecu Zrinjski - Tuzla 1:1 prošle sezone , ili da ne idem toliko daleko vase ponasanje u Trebinju da ne spominjem Mile Pehara..Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:51
Sto ih Jakov i Nemanja loze a oni kao ovce pored stadiona bleje![]()
![]()
![]()
Al sto ih i karinđamo majko draga![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kakvo ruganjeAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:51
![]()
![]()

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Slo Slosamirr je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:01Vi bi na teren uletili da vas neko ovako loži, dovoljno je vidjeti Vase ponasanje u mecu Zrinjski - Tuzla 1:1 prošle sezone , ili da ne idem toliko daleko vase ponasanje u Trebinju da ne spominjem Mile Pehara..Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:51
![]()
![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ultrasi skandirali: “Nema Starog mosta srušile ga ustaše, naprijed Herceg-Bosna”
Štovatelji
Štovatelji
- feniksptica
- Kontakt:
Malo su se momci koji u slobodno vrijeme dok nema Dinama i Hajduka prate Zrinjski umislili da mi njih hvalimo.
Klub igra fino, na zdravim je nogama. A za njih se i dalje misli da su velike ustase i fasisti. Njih kad ne ide s tribina kamenjem u glavu gadjaju a sad se prave fini.
Klub igra fino, na zdravim je nogama. A za njih se i dalje misli da su velike ustase i fasisti. Njih kad ne ide s tribina kamenjem u glavu gadjaju a sad se prave fini.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Krepo dabogdaCroCop je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:03Kakvo ruganjeAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:51
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
**** seceras cetnicko ustaški
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
I onda se čude zašto Bilbija i Jakovljević nikad nisu prešli dalje od Spanskog trga . Zamisli tolike godine živiš a dalje od trga nisi mrdnuo . Turisti iz čitavog svijeta dolaze samo oni ne smiju provirit nosom , pitate se zašto ?
Ima fer momaka koji često dolaze na shishu i nikad nemaju problema , Ćorluka često dolazi sa djetetom i nikad nije imao problema . Ali zato ova dva skota ne smiju preci
Ima fer momaka koji često dolaze na shishu i nikad nemaju problema , Ćorluka često dolazi sa djetetom i nikad nije imao problema . Ali zato ova dva skota ne smiju preci
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Ahahahahhahahah nemam je yebo te babo pobjeglicaMeraak1921 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:30Miljacko znamo da te nije stid, pjenu u vokabularu i rmuspe ti je sekana prenijela , i takva familija nema stida, to vec svi znamo , evo jos jednom
CIRKUS
Ovo dodavanje igrača Sarajeva je svirano kao ofsajd za Tuzlu i tako im poništen gol.

Pjeni keru, ko ti yebe mater.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pa znaju ljudi da ste srbe poćerali i ukrali im klub,jednostavno se medju vama ne osjecaju ugodno.opalaopala je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:11I onda se čude zašto Bilbija i Jakovljević nikad nisu prešli dalje od Spanskog trga . Zamisli tolike godine živiš a dalje od trga nisi mrdnuo . Turisti iz čitavog svijeta dolaze samo oni ne smiju provirit nosom , pitate se zašto ?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Poseban pozdrav Jadi, opalali i cijelom Bafo naselju