Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Chat
Momci,ima li ko da zna da li mogu napraviti u Sony Vegasu samo glas,odnosno nešto kao radio emisiju,da ne skidam Audition ??
Dakle,da mi nema slike,nego kao da sam uradio u Auditionu,a zapravo sam uradio u Vegasu.
Dakle,da mi nema slike,nego kao da sam uradio u Auditionu,a zapravo sam uradio u Vegasu.
You'll never walk alone.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
to hoćeš da snimaš u vegasu ili već imaš taj zvuk?
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 07 dec 2012, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
pa jednostavno brate skineš audition koji je čisto audio program. Vegas je za video, tako da sumnjam, probaj da proguglaš ako ništa.
naprijed rejal
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Da,ali samo zvuk.Unica_Liverpool_ je napisao/la:to hoćeš da snimaš u vegasu?
Dakle,ne video,nego samo zvuk.
Sveti,ja ne bi da skidam Audition.da bi mi u ovom ako može.
You'll never walk alone.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
http://www.youtube.com/results?search_q ... kmPspyFYzQ" onclick="window.open(this.href);return false;
probaj ovdje tebra neki od ovih tutoriala
probaj ovdje tebra neki od ovih tutoriala
- TheVerminator
- Kontakt:
Haj ne seri. Momak ima pravo da piše šta hoće. Isto ko što neko piše koliko je litara rakije sinoć popio, koga je gu.zio itd.Prescritto je napisao/la:pa nek otvori sebi novu temu i redovno izvjestava i mirna bosna, ha ja, kad bi svak pisao svoje jade i jadove ni na sta ovo ne bi licilo
Ako ti toliko smeta momak, stavi ga na ignore i mirna Bosna.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Upravo tako
PS:jel' neko zna za koliko bi se mogao uzeti polovan dobar profesionalni fotoaparat?
PS:jel' neko zna za koliko bi se mogao uzeti polovan dobar profesionalni fotoaparat?
Ako imaš sreće, za 500-tinjak maraka.. Ali, teško da će ko prodavati dobar profesionalni fotoaparatalacious je napisao/la: PS:jel' neko zna za koliko bi se mogao uzeti polovan dobar profesionalni fotoaparat?
NAPRIJED NARODE!
- AntonioConte
- Kontakt:
Selam za @legendu i njegove sljedbenike, ako ih još uvijek ima.
, pozdrav za @Emira i njegovu bagru, znam da su to dvije suprostavljenje strane na ovoj temi.
Pozdravljam i @komšiju yebacha
, selamim @hodžu šmekera, vozdra i za školarce Zoleta i onog malog pitara Dengu, ne smijem zaboraviti i vođu navijačake grupe Ljumani iz Banovića.
Pozdrav i za @Monologa, starog poznanika.
Još muzičku da naručim.
Pozdravljam i @komšiju yebacha
Pozdrav i za @Monologa, starog poznanika.
Još muzičku da naručim.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
TheVerminator je napisao/la:Haj ne seri. Momak ima pravo da piše šta hoće. Isto ko što neko piše koliko je litara rakije sinoć popio, koga je gu.zio itd.Prescritto je napisao/la:pa nek otvori sebi novu temu i redovno izvjestava i mirna bosna, ha ja, kad bi svak pisao svoje jade i jadove ni na sta ovo ne bi licilo
Ako ti toliko smeta momak, stavi ga na ignore i mirna Bosna.
DRUG NEBI TI PUNCA
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Za 5 stoja tesko ce naci ispravan uz to i dobar prof. fotic.Zeman je napisao/la:Ako imaš sreće, za 500-tinjak maraka.. Ali, teško da će ko prodavati dobar profesionalni fotoaparatalacious je napisao/la: PS:jel' neko zna za koliko bi se mogao uzeti polovan dobar profesionalni fotoaparat?
Pogledaj poluprofesionalne za te pare.Za sta ti treba ? To je inace moj fah
tražio je dobar polovan, a ne nov... Nikon D3000 je nov oko 700-800 KM. Poluprofesionalne nikonove L310 i L810 su 400 i 450 KM novi..HZ_ilidzaa je napisao/la:Za 5 stoja tesko ce naci ispravan uz to i dobar prof. fotic.Zeman je napisao/la:Ako imaš sreće, za 500-tinjak maraka.. Ali, teško da će ko prodavati dobar profesionalni fotoaparatalacious je napisao/la: PS:jel' neko zna za koliko bi se mogao uzeti polovan dobar profesionalni fotoaparat?
Pogledaj poluprofesionalne za te pare.Za sta ti treba ? To je inace moj fahMi smo imali skolski Nikonov D3xxx . Odlican , nemoj samo one sto imaju na **** ... Tacno te proruzne njihovi aparati.
NAPRIJED NARODE!
Evo da ovdje pitam:
Skinem film, i preko aviaddsubs stavim subtitle, prenesem na usb, ustekam ga u tv i nece prijevod
Sve sam pokusao al nece. Jedino jel bitno koja je extenzija videa?
Skinem film, i preko aviaddsubs stavim subtitle, prenesem na usb, ustekam ga u tv i nece prijevod
SAMO ČELIK !
-
samoradnik
- Kontakt:
Zašto svaki jbni put kad god sretnem neku super ribu,skontam da se zove na J??? jel to koincidencija ili neki znak???
Danas vidio trebu,na njoj ništa jeftino,jedna minđuša joj vrijedi ko sve na meni sa pdvom novo. Saznam da je iz Bn i da se zove Jovana....
Danas vidio trebu,na njoj ništa jeftino,jedna minđuša joj vrijedi ko sve na meni sa pdvom novo. Saznam da je iz Bn i da se zove Jovana....
-
samoradnik
- Kontakt:
ako ti tako kažeš ok... Jovana,Jelena,Jana,Jelena opet,Jovana danas... pa dokle... kad na kraju oženim neku Sretanku biće zanimljivo....
Vjeruj mi da je to znak
Moraš otići u najbližu kafanu i častiti sve sa Jelen pivom 
DRUG NEBI TI PUNCA
Joj Pamela kako je banovan opra me na fejsu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ne koristim, al' sam treb'o ljetos priključit', 80 KM je priključakPapastathopoulos je napisao/la:Treba mi vasa pomoc..koristi li iko od vas kuci total tv ? Kakva su vasa iskustva i koliko se placa prikljucak ?
Hvala
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- AntonioConte
- Kontakt:
Nisi jedini.Edin TM87 je napisao/la:Joj Pamela kako je banovan opra me na fejsu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.