Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
BREAKING: Bayern are on the verge of signing Hertha Berlin left-back Marvin Plattenhardt (25). Transfer fee should be around €14m [Welt]
Welt | Plattenhardt is expected to replace Juan Bernat who is set to leave the club in search of a regular starting role
Pa brate nemozemo imati alabu na lijevom beku a na klupu dovesti marcela iz reala covjek i ako dodje doce kao beckap igrac s malom platom a realno alaba odigra veci dio sezone tako da on uopste nije los za klupu i zamjena za bernataFRANK RIBERY je napisao/la:Jedva cekam da nam Rudy i Plattenhardt donesu titulu prvaka Evrope.FRANK RIBERY je napisao/la:Ako nista, kvaliteta za Bayern nema.
Poenta je da Plattenhardt nema kvalitet za Bayern, bio on backup ili ne. A cifra koja se spominje je bezobrazno visoka za igraca iz Herthe. Vise sam za opciju nekog mladjeg, sa potencijalom, nego igrac koji se u svemu prosjecan.Bayern111 je napisao/la:Pa brate nemozemo imati alabu na lijevom beku a na klupu dovesti marcela iz reala covjek i ako dodje doce kao beckap igrac s malom platom a realno alaba odigra veci dio sezone tako da on uopste nije los za klupu i zamjena za bernataFRANK RIBERY je napisao/la:Jedva cekam da nam Rudy i Plattenhardt donesu titulu prvaka Evrope.FRANK RIBERY je napisao/la:Ako nista, kvaliteta za Bayern nema.
Slazem se ja sa tobom, ali Plattenhardt nema kvalitet za Bayern ni kao buranija. Hertha je stvarno smece od ekipe, a u njoj isti nije ni po cemu odskakao. Platiti takvog polovnjaka 14 miliona je besmislica. Werner je kosato 10, Keita 15, Forsberg 5, a Plattenhardt 14, mislim da se za 14 mil eura moze dovesti mladji igraca sa mnogo vecim potencijalom.sljivo je napisao/la:Ne možemo imati ekipu sa 20 international level ili WC igrača. Treba vako 5-6 WC koji nose sistem , 7-8 IL koji irgate i ostalo prosjeci i prospekti koji čuvaju spremu i formu od ovih prije. U nas je, po meni, ovako:
- WC (to su igrači koji sami nose ekipu i donose rezultat, koji pokazuju konstantu i dobre igre u dvije i više sezona, trenutno su u dobroj formi, pokažu se u teškim i bitnim trenucima, primjer navijačima i imaju liderske osobine): Neuer, Hummels, Robben, Lewa.
- Na pragu WC: Thiago.
- Bili WC, imaju potencijal, a trenutno nisu - IL (oni kojima fali nešto od osobina WC): Alaba, Muller, Ribery, Vidal.
- IL: Javi (na CD poziciji), Sule, Boateng, Costa, Kimmich
- Buranija i prospekti: Urlich, Bernat, Rafko, Rudy, Coman, Sanches.
FRANK RIBERY je napisao/la:
Slazem se ja sa tobom, ali Plattenhardt nema kvalitet za Bayern ni kao buranija. Hertha je stvarno smece od ekipe, a u njoj isti nije ni po cemu odskakao. Platiti takvog polovnjaka 14 miliona je besmislica. Werner je kosato 10, Keita 15, Forsberg 5, a Plattenhardt 14, mislim da se za 14 mil eura moze dovesti mladji igraca sa mnogo vecim potencijalom.
Jednom sam probao igrati fifa menadžera, koji je puno jednostavnija simulacija od stvarne, sa tim stavom i nakon godinu borio sam se za opstanak i morao pokretati cheatove da mi klub ne propadne. Upropastio sam 7-8 igrača jer realno ne mogu igrati definisani broj minuta koji je potreban za razvoj i da stignu na vrh forme gdje bi se mogli koristiti za ekipu.FRANK RIBERY je napisao/la:Plattenhardt nema kvalitet za Bayern ni kao buranija. Hertha je stvarno smece od ekipe, a u njoj isti nije ni po cemu odskakao. Platiti takvog polovnjaka 14 miliona je besmislica. Werner je kosato 10, Keita 15, Forsberg 5, a Plattenhardt 14, mislim da se za 14 mil eura moze dovesti mladji igraca sa mnogo vecim potencijalom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.