Ko Ramiz Zmaj što kaže ja sam došao da ti kažem da ja taj motorić uzeti nećuElCartel11 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 16:52To isto onda kad je lik nazvao za jedan oglas i rekao "ja samo da vam kazem da mene taj oglas ne zanima"![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko Ramiz Zmaj što kaže ja sam došao da ti kažem da ja taj motorić uzeti nećuElCartel11 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 16:52To isto onda kad je lik nazvao za jedan oglas i rekao "ja samo da vam kazem da mene taj oglas ne zanima"![]()
potvrdjujem da sam to rekoH8Z7 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 16:57Ko Ramiz Zmaj što kaže ja sam došao da ti kažem da ja taj motorić uzeti nećuElCartel11 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 16:52To isto onda kad je lik nazvao za jedan oglas i rekao "ja samo da vam kazem da mene taj oglas ne zanima"![]()
![]()
Skenirat ce sve celavi umjesto njega,vidis da se radi naopako zadnju godinu tako ce se i nastaviti vjerovatno.
Da smo normalan klub - da.
Sve i jedan macak u vreci
"Sva četvorica u Olovo stižu sa fudbalske akademije De Cardinal Academy Nigerija, a radi se o mladim igračima koje su, kako piše na zvaničnoj stranici Stupčanice, odabrali njeni ljudi koji rade skauting u inostranstvu"