FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma de nebudi dijete bolan.nije uopste u tome kvaka.
Pusti se lajkanja postova,i suplje price.
Skup öd 5000 ljudi mjenja sve iz temelja.nema cojk volje BA.ulozis pare,das. Sebe boris se za trofej na dva fronta,i dodje ti 800 ljudi na tekmu.covjek nema podrsku navijaca kakva se ocekuje i to je to,najveca boljka **** Jasmina.
Za koga da se zalaze i zapusta vlastitu porodicu.
Nije budala.
Samo veliki skup podrske ili 10 000 navijaca protiv slavije.sve drugo zajebi,**** i nas ba,vise se skupilo postova veceras nego fukara danas.realno ba.
Dje ta armija za koju da se bori.ona spava medjedi spavaju zimski San.dok lisice kupe med i maze brkove.
Ustanite medjedi,dok nije kasno.Ali prespavace i ovo medonje,znam ja nas,**** ti nas.
Pusti se lajkanja postova,i suplje price.
Skup öd 5000 ljudi mjenja sve iz temelja.nema cojk volje BA.ulozis pare,das. Sebe boris se za trofej na dva fronta,i dodje ti 800 ljudi na tekmu.covjek nema podrsku navijaca kakva se ocekuje i to je to,najveca boljka **** Jasmina.
Za koga da se zalaze i zapusta vlastitu porodicu.
Nije budala.
Samo veliki skup podrske ili 10 000 navijaca protiv slavije.sve drugo zajebi,**** i nas ba,vise se skupilo postova veceras nego fukara danas.realno ba.
Dje ta armija za koju da se bori.ona spava medjedi spavaju zimski San.dok lisice kupe med i maze brkove.
Ustanite medjedi,dok nije kasno.Ali prespavace i ovo medonje,znam ja nas,**** ti nas.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ne moze se ni spavat uz ovakvu vijest...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- marseille_unique
- Kontakt:
Ili jos bolje da je Azmira za gradonacelnika da se kandidira kao nezavisni kandidat, eh to bi bilo perfektno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Nije grad ni Jasmin ni savjetnici , grad smo mi, uskoro su izbori i oni se mogu smjeniti. Azmire ostani izdrzi jos malo! !!
- marseille_unique
- Kontakt:
Tacnoslana_krv je napisao/la:Nije grad ni Jasmin ni savjetnici , grad smo mi, uskoro su izbori i oni se mogu smjeniti. Azmire ostani izdrzi jos malo! !!
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- BatistutA19
- Kontakt:
Pozz vam zao mi sto je to 99% istina za Azmira sad sam i to spomeno na temi Celika ..Ma nedaju postenom covjeku da radi jer lopovima to ne odgovora nmgu krast i sta ce nece covjek s lopovima ni petljat lakse mu povuc se i otic .Sve je to izgleda u svakom klubu isto ..POZZ I SRETNO .
Predlažem da se napravi peticija koja bi se poslala predsjedniku Husicu.
možda se kao neka vrsta peticije može iskoristiti i FB grupa Podrška za Azmira Husića
ajmo ljudi pokažimo da nam je stalo.
(https://www.facebook.com/Podr%C5%A1ka-z ... 9/?fref=ts)
možda se kao neka vrsta peticije može iskoristiti i FB grupa Podrška za Azmira Husića
ajmo ljudi pokažimo da nam je stalo.
(https://www.facebook.com/Podr%C5%A1ka-z ... 9/?fref=ts)
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Kontra svih!!!
Biti ce Slobode i poslije nas!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Kontra svih!!!
Ma super je sve...posebno kod nas bosnja kockastih glava...samo nek se ne puca BASlatinaFC je napisao/la:Biti ce Slobode i poslije nas!!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja ustao,udjem na SS.sad ces reko viditi naslov.
Azmir husic ekskluzivno
Ja se zajwbavao.
Kada ono corak.
I koga dovodimo,medu,salihovica,ronaldinja
Azmir husic ekskluzivno
Ja se zajwbavao.
Kada ono corak.
solinas je napisao/la:Ja ustao,udjem na SS.sad ces reko viditi naslov.
Azmir husic ekskluzivno
Ja se zajwbavao.
Kada ono corak.![]()
Tiha voda brijegove valja
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Kasumovićasolinas je napisao/la:Ja ustao,udjem na SS.sad ces reko viditi naslov.
Azmir husic ekskluzivno
Ja se zajwbavao.
Kada ono corak.![]()
Kaki smo.OKTaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:Ja ustao,udjem na SS.sad ces reko viditi naslov.
Azmir husic ekskluzivno
Ja se zajwbavao.
Kada ono corak.![]()
Ili pusimo
Bice to sve OK sto bi rekao Sabljasolinas je napisao/la:Kaki smo.OKTaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:Ja ustao,udjem na SS.sad ces reko viditi naslov.
Azmir husic ekskluzivno
Ja se zajwbavao.
Kada ono corak.![]()
Ili pusimo
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Nešto kontam, možda Đasmin nema namjere da se kandiduje na izborima, pa ga zato i boli briga za glasove.
Imal šta konkretno za organizaciju kakvih protesta ili šta već. Svaki izgubljeni dan smo dalji da natjeramo Azmira da se predomisli
i ove glavonje da ispune obećano.....
Imal šta konkretno za organizaciju kakvih protesta ili šta već. Svaki izgubljeni dan smo dalji da natjeramo Azmira da se predomisli
i ove glavonje da ispune obećano.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako covjek ode neka nas tuzi da mu vratimo 2 miliona. Znaci neka bude ja napravio ja ubio...
- muhamed121
- Kontakt:
Treba ljudi sto prije napravit nesto dok nije kasno svi mi znamo da Sloboda ce postojat i posle Azmira a kakvi su lopovi tu Sloboda bi opet dosla u situaciju u kojoj je bila zato momci probudite se da napravimo nesto ovi moj iz Kalesije citavo jutro pricaju 100 ljudi kojim je stalo moramo se probudit svi od Tuzle kao grada pa do nas sela svi
Za ovo boldano ja ne bi ruku u vatru staviomuhamed121 je napisao/la:Treba ljudi sto prije napravit nesto dok nije kasno svi mi znamo da Sloboda ce postojat i posle Azmira a kakvi su lopovi tu Sloboda bi opet dosla u situaciju u kojoj je bila zato momci probudite se da napravimo nesto ovi moj iz Kalesije citavo jutro pricaju 100 ljudi kojim je stalo moramo se probudit svi od Tuzle kao grada pa do nas sela svi
Samo znam da bilo kakav skup, protest, miting nazovi kako hoces nece imati nikakvog efekta ako se odrzi za vrijeme neradnoga dana.
Mi trebamo udarit u sred radnog vremena, kad je ova gamad na poslu, pod prijetnjom da necemo stati a oni otici kuci dok se ova budalastina
koju su napravili prema Azmiru ne rijesi pozitivno.
Dakle nikakve subote, nedjelje, stadioni ili trgovi, adresa je jedna jedina, a to je ZAVNOBIH-a br. 11 ili ti ga GRADSKA UPRAVA....i to radni dan od 08-16h....
Mi trebamo udarit u sred radnog vremena, kad je ova gamad na poslu, pod prijetnjom da necemo stati a oni otici kuci dok se ova budalastina
koju su napravili prema Azmiru ne rijesi pozitivno.
Dakle nikakve subote, nedjelje, stadioni ili trgovi, adresa je jedna jedina, a to je ZAVNOBIH-a br. 11 ili ti ga GRADSKA UPRAVA....i to radni dan od 08-16h....
- muhamed121
- Kontakt:
Covjek je preporodio Slobodu sad se treba nesto uradit ako budemo sjedili i samo pisali po fb,forumima itd nikakve koristi treba nesto organizovat ja sam siguran da bi vise bilo ljudi uz Azmira nego sto svi ocekujemo i ova sela da se malo probude znamo svi koliko ima ljudi sto vole SloboduThranduil je napisao/la:Za ovo boldano ja ne bi ruku u vatru staviomuhamed121 je napisao/la:Treba ljudi sto prije napravit nesto dok nije kasno svi mi znamo da Sloboda ce postojat i posle Azmira a kakvi su lopovi tu Sloboda bi opet dosla u situaciju u kojoj je bila zato momci probudite se da napravimo nesto ovi moj iz Kalesije citavo jutro pricaju 100 ljudi kojim je stalo moramo se probudit svi od Tuzle kao grada pa do nas sela svida se onda ne pojavi Azmir kad se pojavio već bi bio ključ u bravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.