FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Cist prekrsaj na Zidanu ne svira i onda na kraju jos iz ofsajda zabiju a tuge 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Carolija...Muller, Ribery i Robben
2-1, hajmo sad lagano ovo privesti kraju.
Koliko je K'ten dobio samopouzdanja nakon postignutog gola, nesto mi plaho poceo da finta.
Edit: I konacno Mario Gooooomez 3-1
@hammers - jel bio ofsajd?
Koliko je K'ten dobio samopouzdanja nakon postignutog gola, nesto mi plaho poceo da finta.
Edit: I konacno Mario Gooooomez 3-1
@hammers - jel bio ofsajd?
Vom Jäger zum Gejagten
- roy_makaay
- Kontakt:
Fali nam gol do prvog mjesta,no sad je bitno sprasit Viole.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igra ne bas na nivou prethodnih, ali 3 boda se pisu. Najvaznije je da smo se uspjeli vratiti iz ponora. Opet los pocetak, sto se u LP ne smije dogoditi. Ribery lagano ulazi u stos. Kakva asistencija za drugi gol, pa onda i za treci. Robben i nije bas bio previse nasilan prema bekovima Dortmunda. Cuvao se, vidjelo se kako ide ludo Groskreutz. Uvijek je djon u zraku. Odbrana ne bas blistava. Sad i Buyten poceo da sara. Idemo ponovo na diobu prvog mjesta, ali od slijedece sedmice ocekujem da tu budemo jedini. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
vazna su tri boda,,ali opet ta odbrana
jace ekipe ce znati iskoristiti i najmanju gresku nasih velinčanstvenih štopera
....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To je ono sto me najvise brine, nemamo prave odbrane i zbog toga mozda necemo biti sudionici same zavrsnice Lige sampiona.omerbavarac je napisao/la: Odbrana ne bas blistava. Sad i Buyten poceo da sara.
Mischur nije los, ali nije to to, Buyten je klasu nize od njega, ali imamo srece da je u izuzetnoj formi.
Lahm je Ok, ali druga strana...Badtruba za beka
Mnoge stvari ce se izmjeniti od naredne sezone, a za ovu...imamo ubitacan napad, pa se tu i tamo koji kiks odbrane brzo zaboravi.
Vom Jäger zum Gejagten
Sad je samo 1 gol razlike u prvom mjestu... U idućem kolu igramo bavarski derbi, dok Guzen ide u goste Werderu i mislim da će to biti prilika da se istinski sjedne na prvo mjesto...
A sad se okrećemo Violama i FORZA BAYERN
A sad se okrećemo Violama i FORZA BAYERN
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Badstuber je cisti stoper, ali neka zamisao da on igra na beku trenutno uspijeva, samo ne znam do kad?geronimo je napisao/la:To je ono sto me najvise brine, nemamo prave odbrane i zbog toga mozda necemo biti sudionici same zavrsnice Lige sampiona.omerbavarac je napisao/la: Odbrana ne bas blistava. Sad i Buyten poceo da sara.
Mischur nije los, ali nije to to, Buyten je klasu nize od njega, ali imamo srece da je u izuzetnoj formi.
Lahm je Ok, ali druga strana...Badtruba za bekasa svojom visinom, brzinom i ostalim hepecima. Meni bi vise legao na poziciju stopera.
Mnoge stvari ce se izmjeniti od naredne sezone, a za ovu...imamo ubitacan napad, pa se tu i tamo koji kiks odbrane brzo zaboravi.
Contento bi trebao igrati na tom lijevom beku, izuzetno brz, sto upravo treba Riberyu kao pomoc po toj lijevoj strani.
Spominje se Alex. Eventualno njegov dolazak bi rijesio dosta problema sto se tice odbrane.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Davno je @secer rek'o da ce prvi kiks Leverkusena biti upravo protiv Werdera. Tu sam samo da ovo potvrdim.
Nece valjda Nurnberg zaustaviti ovu crvenu masinu.
Nece valjda Nurnberg zaustaviti ovu crvenu masinu.
Vom Jäger zum Gejagten
Demichelis je najjaci stoper kojeg sam ja ikad vidioSaurman je napisao/la:vazna su tri boda,,ali opet ta odbranajace ekipe ce znati iskoristiti i najmanju gresku nasih velinčanstvenih štopera
....
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije se dzaba Real interesovao za njega?JameS 23 je napisao/la:Demichelis je najjaci stoper kojeg sam ja ikad vidioSaurman je napisao/la:vazna su tri boda,,ali opet ta odbranajace ekipe ce znati iskoristiti i najmanju gresku nasih velinčanstvenih štopera
....
ma dobro martin je pomalo cudan bio je povrijedjen al bi volio da pocne da igra ko prije nekoliko sezona kad je bio zvijer
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
da,da sigurno se interesovao,pusti supljake i zutu stampu brate mojomerbavarac je napisao/la:Nije se dzaba Real interesovao za njega?JameS 23 je napisao/la:Demichelis je najjaci stoper kojeg sam ja ikad vidioSaurman je napisao/la:vazna su tri boda,,ali opet ta odbranajace ekipe ce znati iskoristiti i najmanju gresku nasih velinčanstvenih štopera
....
![]()
![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
ovo s Alexom bi bila prava stvar uz jos Bosingwu gdje bi nam kraj bio.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Još jedna pobijeda. Isto to očekujem do kraja prvenstva, sve sam pobijede. Nadam se da će nas ako Bog da zaobići ozljede, pa ćemo ovo lahko uzeti. Nedaju se oni Apotekari.
Još malo...uskoro su oni na redu.
Ich kann es nicht erwarten um Fiorentina zu schlagen
Još malo...uskoro su oni na redu.
Ich kann es nicht erwarten um Fiorentina zu schlagen
- roy_makaay
- Kontakt:
Fiorentina gubi 2-0,a nakon 15 minuta su morali napravit vec dvije izmjene Gamberini i Santana su izasli,eto sami sebe su vec krenuli nistit na nama je da dokrajcimo ih.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Kada smo ih izvukli i bili u onoj krizi, samo sam se nasmijao i slavio. Nemaju oni nikakve šanse protiv nas, sada su oni kao jaki ccc. Montolivo im najbolji i njega poštujem, a ne drogeraše. Jovetić je isto potencijal, Vargas kao dobar....ccc.
Jedva čekam utakmicu, Prandelli

Jedva čekam utakmicu, Prandelli
stoper i bek podhitno, inace protiv ovih jacih ekipa smo donji, nazalost
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.